2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kesinlikle onu bedenimde hissetmek herşeye değerrrr

mrb arkadaslar nasıl gıdıor hamılelıkler ben bugun 5+6 oldum 7ncı haftaya gırdım cars kontrolum varmı aranızda klap sesını duyan varmı ben cok merak edıorum ben tedavıyle hamıle kaldım gonalf le asılama yapıldı ılk bebegım olacak ıns doktorum rısklı dedı prolutan ıgen verdı haftalık progestan jel ve aspırın elevıt folık asıt verdı bı damla kan gelmeyecek dedı kozrkuorum bı kalp sesını duysaydım daha ultrasondada gormedım ya yok gıbı gelıoo o kadar tedavıden sonra ınanamıyorum sımdı hamıle kaldıgıma:)

benim gizli sekerim var cnm o yüzden ilk 3 ay bu ilacı kullanıcam zaten kilolarımın sebebi de pko mucize gibi hamile kaldım zaten hala inanamıorum bebişime.

hıms anladım canım Allah istedikten sonra herşey oluryorrr inş.sağlıkla sıhatle kucağınada alırsın bebişini:)

kızlar bide size demir, potasyum gibi değerlere bakıldımı benim doktorum hemen baktırdı, hepsi normal takviyeye gerek yok sadece folik asit kullan dedi
merhaba canım ben kan testi yaptırıkenn tam çaplı test yaptırdımbütün değerlerim vardı dr um baktı ekstra bir vitamin ilaç falan vermedi normal güzel dedi sadece sneinki gibi folike devam edin dedi

selam annişler... nasılsınız? ben biraz halsizleştim bugün ya normalmidir?
c vitamini almaya çalışıyorum meyve yiyorum.

eftelya selam canım aldın mı demet hanım dan randevu?

Son düzenleme:
:)))) şimdiden kolay kolay gelsin inş. kısa sürelidir bulantılarınn yakında biter inş.

Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip eder inş. canımmm Hayırlı uğurlu olsunn kötü şeyler getirmek yok akla doya doya hamileliğini yaşa canım
biz 5+3 te kesemizi gördük
şuan 6+1 iz inş.çarşmabayada kalp atışlarımızı duyacağızzzzz

:))) bizimkide iş dimi insnalar bulantılarından yakınıyrrr bizde bulanmıyor diyeeee hay Allahım insanoğlu işte:)

Haklısın beklemek istemekle ama ben çok sabırsızdım. Ovitrelle'in 13. gün sonuç 43 çıkmıştı. Ama sevinemedim doktor 2 gün daha bekleyip tekrarla dedi. Şimdiden beklemek daha iyi olur sanırım.
Dün doktora telefon edip sordum progestanı fitil olarak kullan dedi. Zaten 6 hafta olduğu gibi midem karışmaya başladı. Hiç çıkartmadım ama her an tetikleyecekmiş gibi huzursuz. Ağızdan ilaç almamak daha iyi. Bir de uyku yaptı bu progestan bende. Fitil olsa daha iyi olur. Hiç bir yan etkisi olmadı bu şekilde.
Hadi Çarşamba çabuk gelsin artık :))

fliz tabloda simim sevdalinka06 ya peluska06 diye değiştirir misin

selamlar ben de şimdi dr dan geldim galiba eylül annesi olucam gerçi dr bişey demedi ama 5 hafta dedi.Forumu daha aktif kullanmak istiyorum ama beceremiorum bu konuda bilgi kimden alabilirim?Ayrıca benmle aynı dönem hamile olan varsa konuşup bilgi alablrmym yaşım 29 ama ilk hamilelğim olduğundan galiba hiçbişey bilmiorum ya (

Ben de çok kötü rüyalar görüyorum. Sanki birileri bizimle uğraşıyor dimi... Besmelesiz duasız yatmamak lazım.

5+6 olduğum gün bebeğimin kal atışlarını gösterdi doktor ultrasonda. Kıpır kıpır oynuyor mercimek tanesi gibi. Çok güzeldi. Ben de senin gibi gonalf ile aşılama oldum. Elevit, folbiol ve progestan kullanıyorum. İnşallah 6+6 da kalp atışını duyarız dedi doktor.

Canım Hayat Hastanesi ile ilgili çok olumlu şeyler duymadım,ayın 21'ine Medicalpark Ahmet Yılmaz'dan randevu aldım ama hala net değilim.

hmm anladım ben de demet hanımdan çok memnundum ama hayat hastanesi yüzünden değiştirmek istedim kötü bişey duymadım hakkında ama yeni doğan ünitesi yokmuş bi de çok basık geldi bana orası. çekirge doruk bu konuda daha iyi yeni doğan ünitesi falan daha donanımlılar.

Hoşgeldin aramıza. Bizim de çoğumuzun ilk gebeliği. İlk deneyimlerimizi birlikte paylaşıyoruz. Seninlr benzer korkuları da yaşıyoruz. 1. sayfada bi tablomuz var bilgilerini verirsen seni de tabloya eklerim. Sayımız gittikçe artıyor. İnşallah bebeğin sağlıkla büyür.

fliz tabloda simim sevdalinka06 ya peluska06 diye değiştirir misin

Tamamdır canım.Değiştirdim

hayırlı olsun canımmmmmmmm Allah sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş.
geneldeee aynı haftalarızzzz buradasneinle olan çok arkadaş varrr
ben 6+1 im:)

merhaba kızlar nasıl gidiyor
benim gün içinde bulantım oluyo psikolojik de olabilir öğürme falan yok çok şükür
kalp atışlarını duymak için gidemedim bi türlü doktora yaaa
bu arada nezle olmuşum inşallah gribe çevirmez :2::2:

evimiz barış caddesinde canım. konyada mı doğum yapacaksın
hayır canım ben konyada oturmuyorum ama akşehirliyim
aynen canım karabasan bana da oldu 2 hafta önce hiç uyuyamadım o gece.korkuturlarmış ilk haftalarda öle dedi annem

süper yorum

merhaba kızlar nasıl gidiyor
benim gün içinde bulantım oluyo psikolojik de olabilir öğürme falan yok çok şükür
kalp atışlarını duymak için gidemedim bi türlü doktora yaaa
bu arada nezle olmuşum inşallah gribe çevirmez :2::2:

evimiz barış caddesinde canım. konyada mı doğum yapacaksın
hayır canım ben konyada oturmuyorum ama akşehirliyim
aynen canım karabasan bana da oldu 2 hafta önce hiç uyuyamadım o gece.korkuturlarmış ilk haftalarda öle dedi annem

süper yorum

Herkese merhabalar... Doktora dah akalp atışlarını duymak için gitmedim 6 haftamdayım sanırsam.. Acaip uyuyorum ya böyle giderse tostoparlak olacam hem enime hem boyuma :) Sizdeki gibi bendede mide bulantısı çok var kusmak öğürmek yok ama öyle bir bulanıyor ki. Bir tanıdık miden bulanınca sakız çiğne dedi ne derece sağlıklı yada bilimsel bilmiyorum ama bastırıyo annemde diyo ki fazla sakız çiğneme geveze olur ::) ::) Diyorum onlar batıl olsun diyo sen tuzlu çucuk kraker ye saız çiğneme :))

Hala daha Ankara da hangi doktora gitsem diye karar veremedim : Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın cümlemizi...
Bu arada bende abuk sabuk rüyalar görüyorum ne kadar dua edip Kuran okuyup da yatsam bööö oluyorum rüyamda Demek ki tek bende değilmiş Allah kolaylıkla atlatabilmemizi nasip etsin hamileliklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…