2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yine tuvalet molası verdim bugün bu 3. oluyor
çok sağol canımm, yukarıda okudum önceki meleğinin kalbi durmuş
şimdi telaş yapman çok normal, ama Allah inş. sağlıkla sıhhatle problemsiz bir şekilde kucağına almayı,
kokusunu duymayı nasip eder hem sana hem hepimize
evet işte o mide karışlıkğının bir sonraki aşaması benim durumum
ama kussamda vitaminini aldığımı bilmiyordum bak sayende bir şey öğrendim
sabahtan beri tek yiyebildiğim bir kase çorbaydı daha yarım saat geçmeden hakkın rahmetine kavuştu
bişey değil folikasiti bile alamadım midem boş diye :/

aslında hep çok uslu gidiyordu teyzesi, hem onun suçu yok ki

amin canım dilerim bende duyarım bebeğimin kalp atışlarını.. alttan ultrasyonla gözüktü dimi..

danıstım cnm ilk 3 ay kullanmayı önerdi düsük tehlikesini de engelliyormus hem bi de progesteron kullanıyorum işte danıs ama kes demez herhalde

ewet cnm haklısın mail attım şimdi artık yarın cevap verir bakalım ne diyecek

ewet cnm haklısın mail attım şimdi artık yarın cevap verir bakalım ne diyecek

hayırlısı olsun cnm ya ben hamile kalmamda glucophage in etkisi oldugunu bile düsünoyorum 1 yıldır istiyordum düsün. bu ilaca basladım 15-20 gün sonra hamile kaldım . cok ilginc ama ben sogan suyu ictim ve bol bol incir yedim artık neyin faydası var bilmiorum. kızlar kenzül ars duası da var ben cok inanarak okuyorum tavsiye ederim. sonucta Allah simdi nasip etti sanırım. yarın hava güzel olursa tekrar beta hcg yaptırıcam bakalım sonuc nasıl cıkacak kalp atısı icin de 1 hafta kaldı

bende 1 senedır kullanıyorum insulın dırencı var bende.zaten dr.verirken bebek tedavılerınde kullanılıyor ıstemıyorsanız korun demıstı.bebeğın olmasına evet katkısı varmış hatta menopoza giren bir hastasının ılac kullandıktan snra hamile oldugunu bile söylemişti :)))
tekrar beta hcg neden yaptırıyorsun

Son düzenleme:

1 hafta sonra randevum var bebegin beta hcg deger katlamasını cok mrk ediyorum dayanamıyorum ya :)))) yarın meraktan tekrar yaptırıcam bakalım kac cıkıcak

sen kac haftalık hamilesin degerlerin kac cıkmıstı cnm

geçmiş olsun canım :)
sen hepimziden öndesin ne güzell
çubuk krakerde bulantıyı azaltıyomuş

ya kızlar cubuk kraker bulantıyı azaltıyor ama faydalı birsey degil ki daha dogal bi yöntem yok mu sizce. gerci bende yok bulantı ama

Benim kurtarıım çubuk kraker onu yiyince rahatlıyorum gerçi sakız da işe yarıyor öyle çok ağır bulanmaıdğı içi sakız da bastıyıryo ama ilerde daha artar mı bilemiyorum

kızlar şuan en önemli konu genelde kese ve bebişin kalp atışları.....
hadi herkez haftasını ve kese mi kalp atışını duydumu yazsın.......

ilk ben başlıyorum.

5-6 hafta kese ve yolk göründü, kalp atışı haftaya inşallah......

5+4 kalp atışı yok henüz mercimek dedi :) ayrıca bana kan tahlili yapmadı ?
bir de kahverengi lekem var progestan verdi bilgisi olan var mı?

canım bendede 5. hafta kese gözüktü yolk ne bilmiyorum.. dr boş kese dedi haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi.

sen kac haftalık hamilesin degerlerin kac cıkmıstı cnm

cnm benım reglime göre şuanda 4+4 ama dr.henuz gitmedim 19 ocakta randevum.
benımde betaa 35,35 çıktı ama regli olacağım gun baktırmıştım o zaman dusuk olması normalmış.
bende tekrar kan testi yaptırmak istiyorum ama karar veremedim çok pahalı kan testi acaba sağlık ocaklarında yapılıyor mu bilgin var mı

canım yolk halka şeklinde keseninn içinde bulunur......yolk kesenin boş gebelik olmadığını gösteren şeydir......doktorun haftaya daha net görecektir......benim şuana kadar araştırmalarımdan çıkardığım sonuç , gebelik her kadında güne gün aynı gitmior. Mesela birinde 5+6 da gerçekleşen olay başka bir kadınla 7+2 de gerçekleşe biliyor, bunun en güzel isbatı bütün çocuklar aynı günde doğmuyor değil mi? sağlıklı doğumlar arasında bile 10 günlük farklar ola biliyor......

canım dış gebelik değildir sen içini ferah tut.normal gebelikte yumurta ile sperm döllendikten sonra kanaldan geçip rahime yerleşir.dış gebelikte ise kanaldan geçip rahime ulaşamıyor genelde kanalda kalıyor ve orda büyümeye başlıyor.en önemli belirtilerden biri hcg değeri çifte katlayarak yükselmesi gerekirken tam tersi düşmeye başlıyor.çünkü bebek rahime yerleşince hormonlar değişip hcg yükselir.rahime yerleşmediğinde hcg yükselmez.sen 2700 den bahsediyorsun.için rahat olsun.zaten 5 hafta demişsin daha ufak.sabırlı ol annesi belliki nazlı bi bebek olucak.

anladım canım benim gittiğimde erkendi sanırım dediğin halkanın gözüükmesi için dr 5+6 demişti keseyi gördüğü gün...çok stresli bekleyiş bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…