- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
Canım benim yaaaaa geçmiş olsunnnn
Benimde 2 haftadır sadece midede karışıklık şeklinde oluyor arada bir onun haricinde kusma falan yokk
Bulantıyı hissetmeyince ay acaba bebişime bişey mi oldu diyrmmm
Allah en kısa zamanda şifa versin
Yaramaz olucak demekki bıdık annesi
Sen kussanda bişeyler ye yediğin şeyin vitaminini alıyrmuşsun
Evet canım ben 6+1 de gördüm kalp atışlarını....
Haklısın canım bend esenin gibiyim aman keseyi göreblecekmiym,aman kalp atışlarını duyabilecekmiym,Diğer bebiğimin kalbi durmuştu ay bununkalbi atıyomu acabaaa
ay valla kafayı yicemmm
O yüzden geçen hafta gittim kalp atışlarını gördüm bu perşembe tekrar gitcem napayım çok huzursuzum bunada bişey olucak die
Dediğin gibi sonra tarama testleri var
Allah ım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
amin canım dilerim bende duyarım bebeğimin kalp atışlarını.. alttan ultrasyonla gözüktü dimi..
danıstım cnm ilk 3 ay kullanmayı önerdi düsük tehlikesini de engelliyormus hem bi de progesteron kullanıyorum işte danıs ama kes demez herhalde
ewet cnm haklısın mail attım şimdi artık yarın cevap verir bakalım ne diyecek
hayırlısı olsun cnm ya ben hamile kalmamda glucophage in etkisi oldugunu bile düsünoyorum 1 yıldır istiyordum düsün. bu ilaca basladım 15-20 gün sonra hamile kaldım . cok ilginc ama ben sogan suyu ictim ve bol bol incir yedim artık neyin faydası var bilmiorum. kızlar kenzül ars duası da var ben cok inanarak okuyorum tavsiye ederim. sonucta Allah simdi nasip etti sanırım. yarın hava güzel olursa tekrar beta hcg yaptırıcam bakalım sonuc nasıl cıkacak kalp atısı icin de 1 hafta kaldı
bende 1 senedır kullanıyorum insulın dırencı var bende.zaten dr.verirken bebek tedavılerınde kullanılıyor ıstemıyorsanız korun demıstı.bebeğın olmasına evet katkısı varmış hatta menopoza giren bir hastasının ılac kullandıktan snra hamile oldugunu bile söylemişti :)))
tekrar beta hcg neden yaptırıyorsun
sen kac haftalık hamilesin degerlerin kac cıkmıstı cnmbende 1 senedır kullanıyorum insulın dırencı var bende.zaten dr.verirken bebek tedavılerınde kullanılıyor ıstemıyorsanız korun demıstı.bebeğın olmasına evet katkısı varmış hatta menopoza giren bir hastasının ılac kullandıktan snra hamile oldugunu bile söylemişti :)))
tekrar beta hcg neden yaptırıyorsun
merhabalar kızlar nasılsınızBayadır giremedim maşallah sayfamız coşmuş, ne güzel
En önde ben varım hala gördüğüm kadarıyla. Eh tabi benşm tarihimde doğum yapacaklar ağustos topiğinde de ondan
8. Haftamıza başladık biz ama bulantılarla dolu kötü bir hafta geçirdim. Bugüne kadar bulantılar genelde mide karışıklığı gibi oluyordu, her zaman kusturmuyordu
ama şu 2 gündür bir şey yemedim diyebilirim, bulantı hissi başlar başlamaz soluğu tuvalette alıyorum
Ve o kadar zorluyor ki öğürürken -çoğu zaman zaten midem boş oluyor- boğulucam sanıyorum :26:
Böyle halleri başlayanlar var mı ki başka :26:
geçmiş olsun canım :)
sen hepimziden öndesin ne güzell
çubuk krakerde bulantıyı azaltıyomuş
ya kızlar cubuk kraker bulantıyı azaltıyor ama faydalı birsey degil ki daha dogal bi yöntem yok mu sizce. gerci bende yok bulantı ama
kızlar şuan en önemli konu genelde kese ve bebişin kalp atışları.....
hadi herkez haftasını ve kese mi kalp atışını duydumu yazsın.......
ilk ben başlıyorum.
5-6 hafta kese ve yolk göründü, kalp atışı haftaya inşallah......
sen kac haftalık hamilesin degerlerin kac cıkmıstı cnm
5+4 kalp atışı yok henüz mercimek dedi :) ayrıca bana kan tahlili yapmadı ?
bir de kahverengi lekem var progestan verdi bilgisi olan var mı?
merhaba kızlar dış gebelik nedir bileniniz veya yaşayanınız varmı acaba bana acil bilgi lazım bugün dr.a gittim ve maalesef kese görünmedi bugün 5 haftalık olduk dr.um kötü birşey demedi dış gebelikte demedi ama ben göremeyince merak ettim .dr.um kan testi istedi verdim degerim 2700 çıktı ben 1000den sonra kesenin oluştugunu biliyorum ama ona daha çok şaşırdım dr.um cuma gel yeniden bakalım dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar moralim çok bozuk
canım yolk halka şeklinde keseninn içinde bulunur......yolk kesenin boş gebelik olmadığını gösteren şeydir......doktorun haftaya daha net görecektir......benim şuana kadar araştırmalarımdan çıkardığım sonuç , gebelik her kadında güne gün aynı gitmior. Mesela birinde 5+6 da gerçekleşen olay başka bir kadınla 7+2 de gerçekleşe biliyor, bunun en güzel isbatı bütün çocuklar aynı günde doğmuyor değil mi? sağlıklı doğumlar arasında bile 10 günlük farklar ola biliyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?