Hoşgeldin aramıza. Bizim de çoğumuzun ilk gebeliği. İlk deneyimlerimizi birlikte paylaşıyoruz. Seninlr benzer korkuları da yaşıyoruz. 1. sayfada bi tablomuz var bilgilerini verirsen seni de tabloya eklerim. Sayımız gittikçe artıyor. İnşallah bebeğin sağlıkla büyür.
Tamamdır canım.Değiştirdim
slm arkadaşlar herkes iyidir umarım ben daha dr gitmedim tahminen 4 hafta bitip 5. haftaya girdik dr için daha erken diye düşünüyorum yani ALLAH izin verirse 6. haftada felan gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz zaten şimdi gitsemde belli olmaz bu arada benimde bulantılarım felan daha başlamadı kızlar umarım sorunsuz bir hamilelik geçiririz
benimde henüz bulantım filan yok inş da olmaz ayrıca amin diorum inş sorunsuz geçirirz hepimiz..
benimde henüz bulantım filan yok inş da olmaz ayrıca amin diorum inş sorunsuz geçirirz hepimiz..
bu arada hoş geldin canım aramıza inş kalabalık hamiş anneler olucaz
canım o banada oldu kabus gördüm hatta kabustan daha ileriydi.resmen korkutmaya çalıştılar çok canım yandı uyandım bağıramıyorum hareket edemiyorum.çok kötüydü.yatmadan önce nas suresini oku ayetel kürsi oku bişey olmaz geçiyor.
Haklısın beklemek istemekle ama ben çok sabırsızdım. Ovitrelle'in 13. gün sonuç 43 çıkmıştı. Ama sevinemedim doktor 2 gün daha bekleyip tekrarla dedi. Şimdiden beklemek daha iyi olur sanırım.
Dün doktora telefon edip sordum progestanı fitil olarak kullan dedi. Zaten 6 hafta olduğu gibi midem karışmaya başladı. Hiç çıkartmadım ama her an tetikleyecekmiş gibi huzursuz. Ağızdan ilaç almamak daha iyi. Bir de uyku yaptı bu progestan bende. Fitil olsa daha iyi olur. Hiç bir yan etkisi olmadı bu şekilde.
Hadi Çarşamba çabuk gelsin artık :))
ay sağol canım desteğin için.işte ben de senin başına geldiği gibi olmasın diye beklicem.ağızdan alınınca miğde asidine karışıyormuş o yüzden yan etkileri çok oluyor.fitil çok rahat. ben de şimdi bu fitil adeti geciktirir mi diye düşünüyorum.benim geçen ay ovitrelle nin 10. gününde işaret gelmişti sonra adet oldum.bugün 14. günüydü daha tık yok ama kasıklarım ağrıyor her an adet olacakmışım gibiyim kalça ve bel ağrısı da devam ediyor göğüslerimin sadece uçları azcık hassas akıntım beyaz ve sarı olarak devam ediyor. .acaba adet olacağım da progestan mı engelliyor bilemiyorum ondan korktum şimdi.
kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz bana doktorum bi ölçü vermedi de...
kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz bana doktorum bi ölçü vermedi de...
arkadaşlar bende kese 5. haftamda gözüktü hatta dr 4+6 sın dedi. 1 hafta sonrada kalp atışına bakalım dedi. 6. haftada kalp atışını duyan varmı.. ilk önce idrar testi yaptım ya hatalıysa deyip kan tahlili yaptırdım bi stres onun sonucunu bekledim. kan sonucu geldi bu sefer iki katına çıkmasını bekledim oda oldu kese gözükmesini bekledim stresle onuda gördüm şimdi kalp atacakmı bekleyişi.. diyorumki kalbini duyuyum rahatlıycam diyorum ama bu seferde tarama testleri var sanırım bu korkular ve stresimiz hiç bitmeyek..
kızlar bende bazı gunler sıddetlı bel agrısı oluyor sızdede varmı gebelıktenmı baska bıseyden mı acaba
kızlar size kısadan ilk randavumu anlatayım........alttan kontrol etti doktorum.......keseyi gördük, kesenin içindeki yuvarlak bişey var ne diyorlar ona bilmiyorum onu da gördük.......kalp atışı için haftaya pazartesi randavu verdi doktor.....bir hafta daha beklicez.......
allah yardımcımız olsun.....bebişlerimizi korusun......
Vallahi ana babalık ömür boyu stres diyorlar ya. Rahme düştüğü anda başlıyor demekki :)
5+6 da ben kalp atışını gördüm. 1 hafta sonra da duyabiliriz dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?