cnm benım reglime göre şuanda 4+4 ama dr.henuz gitmedim 19 ocakta randevum.
benımde betaa 35,35 çıktı ama regli olacağım gun baktırmıştım o zaman dusuk olması normalmış.
bende tekrar kan testi yaptırmak istiyorum ama karar veremedim çok pahalı kan testi acaba sağlık ocaklarında yapılıyor mu bilgin var mı
canım benim tüp bebek olduğu için ben porgestan/progynex fitil olarak başktan beri kullanıyorum....merak etme faydalı bir fitil.....
canım sağlık ocaklarının bazısı yapıyor bazısı yapmıyor.eğer sağlık ocağında yaptırcaksan sabah erkenden git.belirli bir saatte kanları tahlile gönderiyorlar.sonucu ertesi gün veriyorlar.ben geçen özel hastanede yaptırdım 30 tl aldılar.bikaç saattede sonuç çıkıyor.tabi ben ankaradayım.bulunduğunuz şehire hatta semte göre bile fiyat değişiyor.
Benim kurtarıım çubuk kraker onu yiyince rahatlıyorum gerçi sakız da işe yarıyor öyle çok ağır bulanmaıdğı içi sakız da bastıyıryo ama ilerde daha artar mı bilemiyorum
cnm benım reglime göre şuanda 4+4 ama dr.henuz gitmedim 19 ocakta randevum.
benımde betaa 35,35 çıktı ama regli olacağım gun baktırmıştım o zaman dusuk olması normalmış.
bende tekrar kan testi yaptırmak istiyorum ama karar veremedim çok pahalı kan testi acaba sağlık ocaklarında yapılıyor mu bilgin var mı
Arkadaşlar benim kahverengi lekem var bugün pregestan die bi ilaç verdi normal bi durummu bu?
kızlar şuan en önemli konu genelde kese ve bebişin kalp atışları.....
hadi herkez haftasını ve kese mi kalp atışını duydumu yazsın.......
ilk ben başlıyorum.
5-6 hafta kese ve yolk göründü, kalp atışı haftaya inşallah......
Progestan kullanan eylül anneleri grubuna hoşgeldin. :) Aramızda kullanmayan yok galiba..
kızlar şuan en önemli konu genelde kese ve bebişin kalp atışları.....
hadi herkez haftasını ve kese mi kalp atışını duydumu yazsın.......
ilk ben başlıyorum.
5-6 hafta kese ve yolk göründü, kalp atışı haftaya inşallah......
merhaba canım, dış gebelik bugünlerde benide düşündüren bir konu.. gebeliğin rahim içinde de değilde dışında bir yerde oluşması olayına deniyomuş. ama öyle olsaydı muhtemelen görünürdü ultrasonda çünkü gebelikte 10. haftaya kadar kendini mutlaka gösterirmiş dış gebelik. canını sıkma cuma ya kadar sabırlı ol. zaten yapacak bişeyimiz yok, bende yarın gidicem doktora ilk ultarosonda anlıcam. heee bi de kasık, bel karın ağrısı aşırı derece oluyomuş diye duydum.. hayırlısı canım benim.. İNşallah korkularımız yersiz çıkar.. bebişlerimizi kucaklarız...
canım hamile olduğuna çok sevindim , hayırlısı olsun telaş etme içini ferah tut herşey yolundadır inşallah
canım hemen olumsuz düşünme bende tam 5 haftalıkken gözüktü kiminde daha geç gözükebilir. birde alttanmı göbektenmi ultrasyona girdin..
Progestan kullanan eylül anneleri grubuna hoşgeldin. :) Aramızda kullanmayan yok galiba..
Ben de yazayım 5+6 da kese , yolk kesesi ve bebişi gördüm (2,5mm). Kalp atışını da gördüm
Canım bende kimseyle paylaşmadım henüz sadece eşim ve ben biliyoruz.Benimde korkularım var ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ya dış gebelikse.. Herkez bu bebişi bekledigi içinde önce sevinç ardından üzüntü kimseye yaşatmak istemiyorum.. Eşime kalırsa cinsiyeti belli olanakadar demiyelim diyor. Bekleye bildigimiz kadar beklicez..
ben de aynı düşüncedeyim ama eşim çook heyecanlı herkesle biran önce paylaşmak istiyor zor tutuyorum .. El altından bir kaç kişiye ima etmiş yakaladım onu dabugün ilk kontrolümüz bakalım daha 4+6 ya da 5 haftalık tahminime göre artık doktor bakalım ne diyecek ... Hayırlısı .... Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
ben de aynı düşüncedeyim ama eşim çook heyecanlı herkesle biran önce paylaşmak istiyor zor tutuyorum .. El altından bir kaç kişiye ima etmiş yakaladım onu dabugün ilk kontrolümüz bakalım daha 4+6 ya da 5 haftalık tahminime göre artık doktor bakalım ne diyecek ... Hayırlısı .... Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?