2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr bebişinizin hareketleirni hissetmeye başladınızmıı ben henüz hissetmiyorum ama yatarken rahatsız bir pozisyonda yatıyorsam beni uyarıyor bıdık düzelttiriyor zorla beniDD

birde kilo durumunuz nasıl gidiyor ben almıyorum kilo yawss normalmi püfs

başta brşey düşünemiyordum ama şuan bazı şeyler dank ediyor kafama.... korkularım başladı..... nasıl yapacağım ikisini nasıl idare edeceğim diyerekten :26:

Nelerin üstesinden geldiğini en iyi sen biliyorsun Allah onun da sabrını ve gücünü verir.Biz 5 yıllık evliyiz ,çok zor karar verebildik çocuk sahibi olmaya ve ikimiz de hala adapte olabilmiş değiliz.Ama eşim diyo ki aradan fazla geçmeden bi tane daha yapalım :) kardeşlik çok güzel bir duygu.Tecrübelerini kullanarak daha dayanıklı bir anne olacaksın bence.

dilseye sen onun küçük annesi olacaksın diyorum evet ben küçük anne olacağım diyor bez getirecek götürecek havlu getşrecek götürecek yani beraber bakıp büyüteceğiz sonra eti benim kemiği dilsenin oynasın kardeşi ile..... tek korkum dilsede annem onu seviyor beni sevmiyor düşüncesine kapılmaması.... çünkü o zaman kıskançlık devreye grecek.... kıskançlık normalmiş ama eğer anne sevgisinde kıtlık başlarsa kıskançlığın boyutu artarmış e dilsede ilk göz ağrım bebeğim benim o zırtapoz için dilsenin psikolojisini bozmak istemiyorum ay çok büyük br ikilemdeyim ben.....

Ben henüz birşey hissedemiyorum zaten kasmıyorum da kendimi henüz erken diye.2 kilo aldım şimdiye kadar...

saol cnm benimmm
kasığım sızlıyo hafif ince bi damarı çekiyolar sanki sağ tarafımm

korkma canım
rahim genişliyrdur
bende o haftalarda öyle şeyler yaşadım senin gibi tedirgin oldum ama gerek yok inan rahat olll
benimde bugün sağ kasığımda sızlama var
olucak bunlarrr

ben hissediyorum ama benim 2. sizin daha vktinz var.... kilo durum hala 3 kilo eksideyim....

saol cnm benimmm
kasığım sızlıyo hafif ince bi damarı çekiyolar sanki sağ tarafımm

bende de oluyor o ara ara rahmimiz genişliyor canım :)

Ben henüz birşey hissedemiyorum zaten kasmıyorum da kendimi henüz erken diye.2 kilo aldım şimdiye kadar...

bende kasmıyorum ama soruyorlarrr hissediyormsun başlamıştır hareketlenmeye falan diyedede bende henüz bişi hissetmiyorum diyinve tuhaf oluyor bendemi sorun var acaba dedimDD
bende 1 kg aldım dahaaa

canım ben kasıklarımda pıtır pıtır bişeyler hissediyrm ama emin değilim bağırsak hareketide olabilirmişşş
kilo olayına ben hiç girmeyeymmmmm

brck maalesef kan testi sonuçlarını almadan bir ohh çekemiyorsun.. Topic te bir arkadaşın ense kalınlığı normal çıktı ama kan testiyle kıyaslandığında riskli çıktı... Dayanacaksın 1 hafta.. Ama genelde iyi çıkıyor sonuçlar.... Ense kalınlığını yalnızca değerlendirmiyorlar, illa ki kan testiyle kıyaslanmalı. Ama içini rahat tut....
aybükem geçmiş olsun adaçayı sakın içme.. Çok zararlı.. Ihlamura devam..

bende kasmıyorum ama soruyorlarrr hissediyormsun başlamıştır hareketlenmeye falan diyedede bende henüz bişi hissetmiyorum diyinve tuhaf oluyor bendemi sorun var acaba dedimDD
bende 1 kg aldım dahaaa

Aynısını bana da yapıyorlar,hissetmiyorum diyorum aaaaa filan diye garip garip bakıyolar.İlk gebeliklerde 18-20 haftalarda hatta 20 den sonra bile hissedilmesi gayet normalmiş takma onları boşver

ben hissediyorum ama benim 2. sizin daha vktinz var.... kilo durum hala 3 kilo eksideyim....

aaa ciddenmi ne hoşşş 2.oluncamı daha cabuk hissediliyor yoksa tecrübedenmi hissettiğini anlıyorsun ay anlamadım:)))

-3 müDD hiç çakılmıyordur hamileliğin:))) hamile kalmadan önceee almayacağım kilo diyordum az alacağım diyordum şimdi hakaten almıyoyorum ama artık belli olsunda istiyorum neyaman çelişki yawss

dün pazar yapmıştım eşim çok kızdı o evde yoktu taze meyveler alim dedim.7-8 kilo taşıdım acaba diyorum bişimi oldu allah korusun..
cinsiyet öğrendimi çoğunuz kızlar

meriç 1 kg çok iyi ama 17. haftan biitiyor 18 e grceksin 2 güne.... 1 kg çok iyi.... abartma yaaaaaaaaaa

evt tatlımm başarırsın gündüz çok fazla uyutmayınca gece rahat uyuyorlar
benim küçüğüm gündüz akşama kadar uyurdu gece sabaha kadar nöbetteydim ezanla uyurdu

cnm senin sonuçların çıktı dimi?
allahım bizi sınamasın acılarla inşallah

Aynısını bana da yapıyorlar,hissetmiyorum diyorum aaaaa filan diye garip garip bakıyolar.İlk gebeliklerde 18-20 haftalarda hatta 20 den sonra bile hissedilmesi gayet normalmiş takma onları boşver

ay aman takacağım en son kişiler çevremdekilerr eksik kalsınlarrrrrr :)
size soruşum heycandan başka birşey değil hehee:)

dün pazar yapmıştım eşim çok kızdı o evde yoktu taze meyveler alim dedim.7-8 kilo taşıdım acaba diyorum bişimi oldu allah korusun..
cinsiyet öğrendimi çoğunuz kızlar

bana dr önce erkek dedi geçen hafta kız dedi ama hala kesin demiyorum dedi muallaktayızzzz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…