yok ya nerdeeee........... benim doktor garantici 16 18 de belki dedi.....canım senin bebişin cinsiyetide belli olur senin dr.damı söylemedi:26:
oldu olducinsiyeti kesin belli olanlar oldu mu,dilse,meriç belli oldumu canım cinsiyetler
eveeeeettt
prenses benim ki teyzesiiiii
darısı öğrenemeyenlerin başınaa
valla dilsede erkek ediler bayağı oğlum demedim hatta ben kız diyordum kız doğuracağım kız hissediyorum deyip duruyordum ama doktorlar erkek dedikçe kabullenmiştimBir kız annesi olmak !!! Hiçbirşey hissedemiyorum şuan ...ikinci bebeğe hamile olanlar adapte olmanız uzun sürmüş müydü?
aşk olsun olan var olamayan var amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeveeeeettt
prenses benim ki teyzesiiiii
darısı öğrenemeyenlerin başınaa
oyyy maşAllah Allah kucağına almayı,kokusunu içine çekmeyi nasip etsin annesi
ohhh bu bebek baldan tatlı olur senin için.... büyütmüşsün maşalahh sanaayrıca hepsi yardımcı olur sana bende evlendim eşime dedim 4 çocuk maksimum olmadı 3 demiştim ama kızımı doğurunca vazgeçtim 1 yeter dedim..... ama 2. süpriz oldu sanırım eşime söylediğim şeyi çok içten söylemişim :) o hazır değiliz dilse daha küçük ben askere gideceğim sen kötü oluyorsun hamileyken aldıralım dedi benimle günlerce kavga etti ve ben sonunda tamam dedim çünkü benle artık hiç konuşmuyordu ama ertesi gün ben yapamam dedim senin için bile olsa yapamam..... bu değil 5. ye hamile olsam onu da doğururum dedim.... şimdi iyik eşime karşı çıkmışım diyorum yoksa hayatımın vicdan azabını çekecektim.... benim kızım daha 2 yaşında....
valla dilsede erkek ediler bayağı oğlum demedim hatta ben kız diyordum kız doğuracağım kız hissediyorum deyip duruyordum ama doktorlar erkek dedikçe kabullenmiştim
aşk olsun olan var olamayan var amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bu cinsiyet muhabbeti oldukça çok üzülüüyorum ben yaaaaaaaaaaaaa
evet canım senin kızın küçükmüş dahaolsun beraber büyürler ben küçük kızıma hamile kaldığımda oğlum daha bir yaşındaydı
biraz zor olmuştu ama onlar için iyi oluyor beraber büyüyorlar
Allah sabrını kolaylığını veriyor canım
yok ya nerdeeee........... benim doktor garantici 16 18 de belki dedi.....
oldu oldudalgamı geçiyorsun kız nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebekim bende saklıyor sanki komşu temizleyecek
başta brşey düşünemiyordum ama şuan bazı şeyler dank ediyor kafama.... korkularım başladı..... nasıl yapacağım ikisini nasıl idare edeceğim diyerekten :26:
Ama Dilse teyzesi üzülme az kaldı 7 gün sonra sende öğreniceksinnnnnnn
ohoooo büyütmüşsün canım sen çocuklarııı
bu baya nazlı olur artık evin miniği olaraktannn
ayy ne bileyim belli oldumu dedim senin de benim kızım gibi bir kızın vardı,acaba 2.ne didim
ayrıca filiz o ne biim doktor ya..... doktor olmuşta adam olmamaış maşallahbir anne önce çocuğunun sağlığını sonra da cinsiyetni merak edyor sinir oldum o doktora..... birde cinsiyet söylemeyi lütuf sanıyorlar..... valla cinsiyeti söylemek paralı olsa ölürler ama söylemek için
başta brşey düşünemiyordum ama şuan bazı şeyler dank ediyor kafama.... korkularım başladı..... nasıl yapacağım ikisini nasıl idare edeceğim diyerekten :26:
merhabalar kızlar nasılsınızzz
Birşey sormak istiyorum ense kalınlığımız normal çıkarsa kan değerleride güzel çıkıyor dimi?İkisi birbiriyle bağlantılı yani??
1 hafta meraktan ölürümde bakalım yarın ne olacak çok heyecanlıyım yarın akşam muayenemiz varr ikili için
kızlar size bişi dsölim ay annemler de gül gül kaçırıacaktım vallah anem bebeğin altını deiştiriyo bizim aybükede bebeğin tepesinde annem altını açtı tabi bizimki ananne demez nanine der aaa gökyın organına baktı benimkinden diil nanine orda top var :))
canım sana yardımcı olacak kimsen yokmu:26:ben tek başınaydım o yüzden zorlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?