2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım senin bebişin cinsiyetide belli olur senin dr.damı söylemedi:26:
yok ya nerdeeee........... benim doktor garantici 16 18 de belki dedi.....

cinsiyeti kesin belli olanlar oldu mu,dilse,meriç belli oldumu canım cinsiyetler
oldu oldu dalgamı geçiyorsun kız nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebekim bende saklıyor sanki komşu temizleyecek

Bir kız annesi olmak !!! Hiçbirşey hissedemiyorum şuan ...ikinci bebeğe hamile olanlar adapte olmanız uzun sürmüş müydü?
valla dilsede erkek ediler bayağı oğlum demedim hatta ben kız diyordum kız doğuracağım kız hissediyorum deyip duruyordum ama doktorlar erkek dedikçe kabullenmiştim

eveeeeettt
prenses benim ki teyzesiiiii
darısı öğrenemeyenlerin başınaa
aşk olsun olan var olamayan var amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay bu cinsiyet muhabbeti oldukça çok üzülüüyorum ben yaaaaaaaaaaaaa

evet canım senin kızın küçükmüş daha olsun beraber büyürler ben küçük kızıma hamile kaldığımda oğlum daha bir yaşındaydı
biraz zor olmuştu ama onlar için iyi oluyor beraber büyüyorlar

Allah sabrını kolaylığını veriyor canım

Ama Dilse teyzesi üzülme az kaldı 7 gün sonra sende öğreniceksinnnnnnn

başta brşey düşünemiyordum ama şuan bazı şeyler dank ediyor kafama.... korkularım başladı..... nasıl yapacağım ikisini nasıl idare edeceğim diyerekten :26:

yok ya nerdeeee........... benim doktor garantici 16 18 de belki dedi.....

oldu oldu dalgamı geçiyorsun kız nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebekim bende saklıyor sanki komşu temizleyecek
ayy ne bileyim belli oldumu dedim senin de benim kızım gibi bir kızın vardı,acaba 2.ne didim

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılsınızzz
Birşey sormak istiyorum ense kalınlığımız normal çıkarsa kan değerleride güzel çıkıyor dimi?İkisi birbiriyle bağlantılı yani??
1 hafta meraktan ölürümde bakalım yarın ne olacak çok heyecanlıyım yarın akşam muayenemiz varr ikili için

Ama Dilse teyzesi üzülme az kaldı 7 gün sonra sende öğreniceksinnnnnnn

öğrenirim di mi ay öğrensem.... yatakta düşünüyorum gece erkek olursa kız olursa diye ay karar veremedim ben belki de ondan stres oldum bir an önce adapte olmak için...... kızda istiyorum erkekte keşke ikiz olsalardı yaaaaaaaaaaa

kızlar size bişi dsölim ay annemler de gül gül kaçırıacaktım vallah anem bebeğin altını deiştiriyo bizim aybükede bebeğin tepesinde annem altını açtı tabi bizimki ananne demez nanine der aaa gökyın organına baktı benimkinden diil nanine orda top var :))

Oooo, paralı olsa 8 haftalıkken söylerler :) Kadınlara yazık yaa devlet hastanelerinde sefil oluyorlar. Kilo-tansiyon odasında kuyruk, ultrasonda kuyruk, doktor odasında kuyruk. Hapşuran öksüren. İnsan oralarda sağlıklı olsa da hasta olur.
Allahtan mecbur değilim oraya gitmeye. 2 defa gittim ama atık mecbur olmadan gitmem.

başta brşey düşünemiyordum ama şuan bazı şeyler dank ediyor kafama.... korkularım başladı..... nasıl yapacağım ikisini nasıl idare edeceğim diyerekten :26:

canım sana yardımcı olacak kimsen yokmu:26:ben tek başınaydım o yüzden zorlandım

evet canım genelde normal çıkıyooo
stres yapma bebeğine eziyet etme annesiiii

ay çok komikkkkk yerim ben onuuuuuu

canım sana yardımcı olacak kimsen yokmu:26:ben tek başınaydım o yüzden zorlandım

yok ya ne yazıkki.... ben hallederim de çok perişan olacağım..... şimdi diyorlar dilseyi sakın ihmal etme herşeye gönül koyar vs vs bende bebeği emzirir uyutur dilseyle oynarım diyorum ama ben çok uykusuz kalacağım babamızda askerde olacak.... zor günler var ufukta bakalım.... ama hallederim gibime geliyor.... herkes koolayı yapar önemli olan zoru başarmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…