kızlarr bebişinizin hareketleirni hissetmeye başladınızmıı ben henüz hissetmiyorum ama yatarken rahatsız bir pozisyonda yatıyorsam beni uyarıyor bıdık düzelttiriyor zorla beni:ddd
birde kilo durumunuz nasıl gidiyor ben almıyorum kilo yawss normalmi püfs
dün pazar yapmıştım eşim çok kızdı o evde yoktu taze meyveler alim dedim.7-8 kilo taşıdım acaba diyorum bişimi oldu allah korusun..
cinsiyet öğrendimi çoğunuz kızlar
tecrübeli olunca anlıyorsun canım :) :) ama her an değil onun için daha zaman var.... ama hareketleri biliyorum mesela lahmacun ve jelibonu çok sevdi yediğimde nasıl oynuyor :) :)aaa ciddenmi ne hoşşş 2.oluncamı daha cabuk hissediliyor yoksa tecrübedenmi hissettiğini anlıyorsun ay anlamadım:)))
-3 müDD hiç çakılmıyordur hamileliğin:))) hamile kalmadan önceee almayacağım kilo diyordum az alacağım diyordum şimdi hakaten almıyoyorum ama artık belli olsunda istiyorum neyaman çelişki yawss
ayyy birşey olmaz diyeceğşm ama bende de bu korku var ağır taşımak zorundayım bende..... dikkat etmek lazım genede..... sık yapmamak lazım....dün pazar yapmıştım eşim çok kızdı o evde yoktu taze meyveler alim dedim.7-8 kilo taşıdım acaba diyorum bişimi oldu allah korusun..
cinsiyet öğrendimi çoğunuz kızlar
meriçinde kızı oluyormuş maşallah şu cinsiyetleri bayağı bir düzenlesek bölümlesek kız erkek diye iyi olacak aslında..... hatta arada sayfalardada olsa süper olacak.... her seferinde ilk sayfaya gitmeyelimhımmmmmm yerim ben o pıtırcığı benn:))))
sendemi almadın kilo yoksaaa
hımmmmmm yerim ben o pıtırcığı benn:))))
sendemi almadın kilo yoksaaa
meriç 1 kg çok iyi ama17. haftan biitiyor 18 e grceksin 2 güne.... 1 kg çok iyi.... abartma yaaaaaaaaaa
cnm bn 12 haftalıktı hssetmeye basladım arada bı ben burdayım dıo bana:))
tecrübeli olunca anlıyorsun canım :) :) ama her an değil onun için daha zaman var.... ama hareketleri biliyorum mesela lahmacun ve jelibonu çok sevdi yediğimde nasıl oynuyor :) :)
meriçinde kızı oluyormuş maşallah şu cinsiyetleri bayağı bir düzenlesek bölümlesek kız erkek diye iyi olacak aslında..... hatta arada sayfalardada olsa süper olacak.... her seferinde ilk sayfaya gitmeyelim
Ah keşke 1 kg olsaaaaaaa
utandığımdan söyleyemyrm baksanaaaa
tam 3 kilo aldım beeeeeeeennnnnnnn
Ah keşke 1 kg olsaaaaaaa
utandığımdan söyleyemyrm baksanaaaa
tam 3 kilo aldım beeeeeeeennnnnnnn
kızlar şimdi ilk sayfadan saydım 10 kızımız
9 oğluşumuz varrrrr
ay canım benim ne utanıyorsun bence gayet güzel 18.haftadasınnnnn
bebişler büyüyor artık kilo almamamk abes bence
dilseye sen onun küçük annesi olacaksın diyorum evet ben küçük anne olacağım diyor bez getirecek götürecek havlu getşrecek götürecek yani beraber bakıp büyüteceğiz sonra eti benim kemiği dilseninoynasın kardeşi ile..... tek korkum dilsede annem onu seviyor beni sevmiyor düşüncesine kapılmaması.... çünkü o zaman kıskançlık devreye grecek.... kıskançlık normalmiş ama eğer anne sevgisinde kıtlık başlarsa kıskançlığın boyutu artarmış e dilsede ilk göz ağrım bebeğim benim o zırtapoz için dilsenin psikolojisini bozmak istemiyorum ay çok büyük br ikilemdeyim ben.....
cnm bn 12 haftalıktı hssetmeye basladım arada bı ben burdayım dıo bana:))
benim aklımda sen 1 kg aldın diye kalmış.... aman 3 te çok değil ya..... hem belki şişkinlik gaz falanda vardır onun içinde..... sabah uyanıp tatrılcaksınız kızlar gerçek kilo o..... mesela ben evde tartılıyorum sabah 54 dr a giderken çizme hırka var üstümde e kahvaltıda yapmış oluyorummmm ama orda da 54 belki de daha zayıfım benim tartım fazla tartıyor bimiyorumki
ama senin bu yaptığında ayıp vur öldür beni ben kilo almadım verdiklerimi bile almadım hala 54 üm
canım eğer bebek büyük çocuktan uzak tutulursa ya da ne bilim dokunma bişey olur ya da sen tutamazsın gibi
sürekli bebeği ön planda tutup böyle yapma kardeşin rahatsız olur tarzında davranışlar kıskançlığa itebiliyormuş
çocuk gelişim uzmanları bile bebeğe değil büyük çocuğa daha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyormuş
hatta sen ablasın sen abisin büyüksün gibi laflar çok yanlışmış aslında
benim aklımda sen 1 kg aldın diye kalmış.... Aman 3 te çok değil ya..... Hem belki şişkinlik gaz falanda vardır onun içinde..... Sabah uyanıp tatrılcaksınız kızlar gerçek kilo o..... Mesela ben evde tartılıyorum sabah 54 dr a giderken çizme hırka var üstümde e kahvaltıda yapmış oluyorummmm ama orda da 54 belki de daha zayıfım benim tartım fazla tartıyor bimiyorumki
cnm senin sonuçların çıktı dimi?
allahım bizi sınamasın acılarla inşallah
canım eğer bebek büyük çocuktan uzak tutulursa ya da ne bilim dokunma bişey olur ya da sen tutamazsın gibi
sürekli bebeği ön planda tutup böyle yapma kardeşin rahatsız olur tarzında davranışlar kıskançlığa itebiliyormuş
çocuk gelişim uzmanları bile bebeğe değil büyük çocuğa daha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyormuş
hatta sen ablasın sen abisin büyüksün gibi laflar çok yanlışmış aslında
ay canım yaaaa vallaaa özürrrrr
bende alamadm kendimi abes görüyorum almayıncaaaaaaDDD
dr sağlıklı diyorsaaa sorun yok boşverrrr gerisini, ben kilo almayı birazzzzz belli olsun diye istiyorum :)
benim aklımda sen 1 kg aldın diye kalmış.... aman 3 te çok değil ya..... hem belki şişkinlik gaz falanda vardır onun içinde..... sabah uyanıp tatrılcaksınız kızlar gerçek kilo o..... mesela ben evde tartılıyorum sabah 54 dr a giderken çizme hırka var üstümde e kahvaltıda yapmış oluyorummmm ama orda da 54 belki de daha zayıfım benim tartım fazla tartıyor bimiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?