2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm bn 12 haftalıktı hssetmeye basladım arada bı ben burdayım dıo bana:))

dün pazar yapmıştım eşim çok kızdı o evde yoktu taze meyveler alim dedim.7-8 kilo taşıdım acaba diyorum bişimi oldu allah korusun..
cinsiyet öğrendimi çoğunuz kızlar

Sakın ha sakın kendinizi fazla yormayın arkadaşlar,ben riskli 3 ay bitti diye güzel ve uzun bi hafta sonu yürüyüşüne çıktım,ondan sonra kanamam başladı ve 10 gündür devam ediyo.Endişelenme birşey yoktur inşallah ama lüften ağır kaldırmamaya ve fazla yorulmamaya dikkat edin ve sık sık dinlenin.

tecrübeli olunca anlıyorsun canım :) :) ama her an değil onun için daha zaman var.... ama hareketleri biliyorum mesela lahmacun ve jelibonu çok sevdi yediğimde nasıl oynuyor :) :)

dün pazar yapmıştım eşim çok kızdı o evde yoktu taze meyveler alim dedim.7-8 kilo taşıdım acaba diyorum bişimi oldu allah korusun..
cinsiyet öğrendimi çoğunuz kızlar
ayyy birşey olmaz diyeceğşm ama bende de bu korku var ağır taşımak zorundayım bende..... dikkat etmek lazım genede..... sık yapmamak lazım....

hımmmmmm yerim ben o pıtırcığı benn:))))
sendemi almadın kilo yoksaaa
meriçinde kızı oluyormuş maşallah şu cinsiyetleri bayağı bir düzenlesek bölümlesek kız erkek diye iyi olacak aslında..... hatta arada sayfalardada olsa süper olacak.... her seferinde ilk sayfaya gitmeyelim

:)) bak sen bıdığaaaaa hehe ağzınn tadınıda biliyor yaramazzzz:).
evet güzel olurrr cinsiyet mevzu kesnleşseeee

Ah keşke 1 kg olsaaaaaaa
utandığımdan söyleyemyrm baksanaaaa
tam 3 kilo aldım beeeeeeeennnnnnnn

benim aklımda sen 1 kg aldın diye kalmış.... aman 3 te çok değil ya..... hem belki şişkinlik gaz falanda vardır onun içinde..... sabah uyanıp tatrılcaksınız kızlar gerçek kilo o..... mesela ben evde tartılıyorum sabah 54 dr a giderken çizme hırka var üstümde e kahvaltıda yapmış oluyorummmm ama orda da 54 belki de daha zayıfım benim tartım fazla tartıyor bimiyorumki

canım eğer bebek büyük çocuktan uzak tutulursa ya da ne bilim dokunma bişey olur ya da sen tutamazsın gibi
sürekli bebeği ön planda tutup böyle yapma kardeşin rahatsız olur tarzında davranışlar kıskançlığa itebiliyormuş
çocuk gelişim uzmanları bile bebeğe değil büyük çocuğa daha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyormuş
hatta sen ablasın sen abisin büyüksün gibi laflar çok yanlışmış aslında

benim dr la evdeki tartı arasında 2 kg far ediyorD evde 61 dr da63
dediğin kıyafet farkından birde su içiyorum çok gitmeden önceeeeee DD hehe

ama senin bu yaptığında ayıp vur öldür beni ben kilo almadım verdiklerimi bile almadım hala 54 üm

ay canım yaaaa vallaaa özürrrrr
bende alamadm kendimi abes görüyorum almayıncaaaaaa DDD
dr sağlıklı diyorsaaa sorun yok boşverrrr gerisini, ben kilo almayı birazzzzz belli olsun diye istiyorum :)

evet ben bu konuda çok okuyorum şu an hatta kitap falan araştıracağım.... ben dilseye hep onu cesaretlendirecek cümleler kuruyorum.... sen onun ablası olacaksın herşeyi sen öğreteceksin diyorum..... bebeğin gözü burnu başından uzak dursun yeter bana bıngıldaktan korkuyorum.... ama doğuma 3 yaşına gelecek nerdeyse dilse.... çokta korkmuyorum..... ama okuyup iyice bilinçlenmem lazım ona zarar vermek istemiyorum..... dilseyi bu sene kreşe baleye vercektim ama bebek olunca bundan etkilenir diye vazgeçtim..... 1 sene beraberiz sonra beraber gideriz ben kapıda beklerim bebekle.... o da otursun beklesin ablasını zırt diye çıktı geliyorrrrrr zırtapozzzzzzz

evdekı tartılardamı var bısı benmde evdekı tartım da 46,5 dr.tartlyrm 49 var bısı ama bılemedm:))

Dr. da ben 2 kilo fazla geliyorum. Bir de en hafif şeylerimi giyip gidiyorum ama yine de fark ediyor bayağı..

cnm senin sonuçların çıktı dimi?
allahım bizi sınamasın acılarla inşallah

Evet ben de geçen hafta pazartesi yaptırdım. Salı sonucum çıktı bile...Çok şükür iyi sonuç..

ay canım yaaaa vallaaa özürrrrr
bende alamadm kendimi abes görüyorum almayıncaaaaaa DDD
dr sağlıklı diyorsaaa sorun yok boşverrrr gerisini, ben kilo almayı birazzzzz belli olsun diye istiyorum :)

işte ben dr da da 54 üm o suya kahvaltıya ve üstümdekileere rağmen bir gariplik var bu işte kesin evdeki tartım 2 kilo fazla tartıyor o zaman ben 52 kiloyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım sabah aç karnına tartılıyrm zaten
benim kabızlık prıblemim var önceden vardı zaten hamilelikte iyice arttı
6 günde 1 çıkabiliyrmm ancakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…