kızlar şimdi ilk sayfadan saydım 10 kızımız
9 oğluşumuz varrrrr
Canım sabah aç karnına tartılıyrm zaten
benim kabızlık prıblemim var önceden vardı zaten hamilelikte iyice arttı
6 günde 1 çıkabiliyrmm ancakkk
ay süper yaaaaa
nası bi his
tekme mi atıyooo annesii
kusura bakma merak ediyrmmmm
benimkide erkek olsun 10 a 10 olsunn
Bir kız annesi olmak !!! Hiçbirşey hissedemiyorum şuan ...ikinci bebeğe hamile olanlar adapte olmanız uzun sürmüş müydü?
evet ben bu konuda çok okuyorum şu an hatta kitap falan araştıracağım.... ben dilseye hep onu cesaretlendirecek cümleler kuruyorum.... sen onun ablası olacaksın herşeyi sen öğreteceksin diyorum..... bebeğin gözü burnu başından uzak dursun yeter banabıngıldaktan korkuyorum.... ama doğuma 3 yaşına gelecek nerdeyse dilse.... çokta korkmuyorum..... ama okuyup iyice bilinçlenmem lazım ona zarar vermek istemiyorum..... dilseyi bu sene kreşe baleye vercektim ama bebek olunca bundan etkilenir diye vazgeçtim..... 1 sene beraberiz sonra beraber gideriz ben kapıda beklerim bebekle.... o da otursun beklesin ablasını zırt diye çıktı geliyorrrrrr zırtapozzzzzzz
ben 2. oğluma hamileyimbebeğin hareketlerini hissedince daha kolay adapte oluyor insan :)
10 a 10 ben yapacağım bir keremmmmmmmmmmmçin takvimi yenilenme testi iskambil falı yüzük falı hepsi erkek diyor sen sıranı bekle ayrıca avatarına bittim şeker kız candy değil mi oooooooooooooooooooo
bende çocuk gelişimi ve psikolojisi üzerine kitapları çok okudum tvdede dinliyorum uzmanları
çok faydası oluyor gerçektendecanım deme öyle ya
10 a 10 ben yapacağım bir keremmmmmmmmmmmçin takvimi yenilenme testi iskambil falı yüzük falı hepsi erkek diyor sen sıranı bekle ayrıca avatarına bittim şeker kız candy değil mi oooooooooooooooooooo
benim zaten erkekten umudum yok tatlımmbenimkinde çin takviminde kız diyorr
evet canım candy nin hastasıydım en son ben 22 yaşındamı neydim candy başlayınca kuruluyordum tv başına
KIZLAR BUGUN KENDIMI ZINDE HISSEDYRMSABH EVDEN CIKARKEN MERDIVENLERDEN HOPLAYA HOPLAYA INIYORUM SONRA DEDIM HOPPP NOLUO HAMILESIN SEN IKIGUN IYI HSSDNCE UNUTTNMU BEBISINI SNRA AHESTE AHESTE INMEYE BASLADIM
maşallah hemen dilini ısır tahtaya vur kıssss kendine nazar değircen
gelene yazıyorum farkında mısınız muhabbet benle dönüüyor ben olmasam bu sayfa ne yapacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?