2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkes kıymetini biliyor merak etme...
topiğin müzmin nöbetçisi dilse.. Sen gelmeyince bir boş kalıyor valla sayfalar...

aşk olsun dalga geçtin benimle aman tamam ben olmasamda sayfalar gidiyor tamam tamam.... şurda kendimi poh pohluyorum.... evet ya sayfanın müptelası oldum amaaaaaaaaaa birazdan gideceğim ve geri gelmeyeceğim hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar sabah tartıldım 3,5 kilo almışım toplamda
çok değil mi bu yaaa
böyle giderse duba olurum ben......

canım artık işyerinde sıkıntın yok dimi senin tamamen düzeldiiii

evet cnm cok sukur duzeldı hersey koku derdım falan kalmadı daha rhtm sımdı.düşündüğn için saol cnm .haftayada yıllık ıznımden bıraz kullnmk ıstyorm dınlnıym dıyorum.

Merhabaa nasılsın?

iyiyim canım iyi oldugunu okudum önceki sayfalardan çok mutlu oldum aman dikkatli ol sen ben ve bizim gibiler hep dikkat etmek zorunda erken dogum riskine girmemek için tamammı tatlım

kızlar sabah tartıldım 3,5 kilo almışım toplamda
çok değil mi bu yaaa
böyle giderse duba olurum ben......

ya bence çok değil ama olmaması daha iyiydi tabiki..... br kere ilerleyen dönemlerde bebek mesaneye yaptığı gibi mideye baskı yapacak istesenizde çok yiyemeyeceksinz azcık yeyip doycaz ama çok sık yicez..... e onda da yediğimiz şeyler hamur işi kızartma ve hamur tatlısı olmadıı sürece çok kilo alm ayız.....

Kızlar selam, haftasonunu annemlerde geçirdik.Ablamın düğünü yaklasıyor..Erkek tarafı bohça getirmiş.Yardım ettim annecimee.Bu arada hiç hesapta yokken araba aldık Arabamız yoktu, işimiz olunca babamların arabasını kullanıyorduk..Sorun oluyordu götür getir..Eşim bugun teslim almaya gitti arabamızı...

Bu arada bende aksam için yemek yapıyım dedim. Düdüklü tıkanmışmı ne olmuş anlamadım.,patladı birden.Allahtan mutfakta degildim.Bi gümbürtü koptu..Koştım hemen..Mutfagın her yeri mercimek.Orada olsaydım ve bana carpsaydı..Allahım korudu.Sanıırm bidaha hayatta düdüklü kullanamam..

canm cok gecmıs olsun allh korumus sızı.bende oyuzden hep korkrm dudukluyle ıs yapmktan.arabanzda hyrlı olsun cnm allh kazasız belasız gezmeler nasıp etsın ıns.

öncelikleee ablana hayırlı olsun dilerim..... arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız inşallahhhh........... ohhh bir masraf daha çıktı araba koltuğu lacaksın annesiiiiiiiiiiiiii veee düdüklü olayı çok kokrkunç annem inki patladı ve annemin çenesi kırılıyordu nerdeyse suratı şişti tanınmayacak haldeydi..... evde tabiki.... kendi başına tavanı falan temizleme yardım al mutlaka..... ve raba almışsınız ya valla inanrıım ben nazar bile değmiş olabilir evden nazar çıkmış allah seni korumuş....

ayyy tery benim çocukluk aşkım kızlarr
hatta geçen yıl sitesinden izledim bütün bölümleri tekrar..

bende 3 kg almışım 49 dan 52 ye çıkmışım bende hamileyken kilo alıyorum nedense:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…