2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrb gercekten bugun baya kalabalıgız negusel ne güsel:))

güzel ama konular beni hiç acmadı ben çoooook kilo aldım buna ragmen elimde cukulata var kendimi durduramıyorum ne yapayım azimli bir biçimde kilo aldıgım gibi aynı azimlede veririm çünkü 35 kilo vermiş biriyim o yüzden umursamıyorum

konular niye açmadı tatlım ya konu yokki ortada sende yeni bir konu at ortaya.....

olsun cnm sen yınede yemene dıkkt et gercı kılo alsakta bız azımle hepsını verırız gerii

hadi bol şanslar :) ilk ödülün bizden olsun :)

bahsettiğin belirti tansiyon yükselmesi. bol su iç, enseni ıslat, yapabiliyorsan da limon sık kendine.
çok geçmiş olsun. doktoruna gittiğinde bunu söylemeyi unutma, gebelikte yüksek tansiyon riskli olabiliyor

gözün aydın, darısı bize:)
oo kocaman olmuş annesi :) bi karış boyuyla
Bi kadın vardı sırada benim önümde. İkiz olacakmış ama 8 aylık gibi kocaman karnı var. Doktor onu da azarladı cinsiyet sormayın diye.

ne uyuz doktorlar var ya.. hasta haklarına şikayet etmek lazım.
8 aylık kadın sormicak da kim sorcak, tabi ki hakkı

ben bilmiyorum, baktıgım yerler arasında en uygun lcv da, pantalonlar diğer marlaşarda 80- 90 -100 die uçmuş, lcw da 35. 3 tane al değiştir değştir giy.
ben öle yaptım en azından :) bana fenalık gelir ya her gün her gün aynı kıyafetle işe gitmek :)
ama gömleklrinde filan iş yok, anane işi desenler

KIZLAR BUGUN KENDIMI ZINDE HISSEDYRMSABH EVDEN CIKARKEN MERDIVENLERDEN HOPLAYA HOPLAYA INIYORUM SONRA DEDIM HOPPP NOLUO HAMILESIN SEN IKIGUN IYI HSSDNCE UNUTTNMU BEBISINISNRA AHESTE AHESTE INMEYE BASLADIM

maşalah :) geçnlik işte

oy oy, çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış..
arabanız da hyırlı olsun, bebek kısmetiyle gelirmiş:)

canm cok gecmıs olsun allh korumus sızı.bende oyuzden hep korkrm dudukluyle ıs yapmktan.arabanzda hyrlı olsun cnm allh kazasız belasız gezmeler nasıp etsın ıns.

Çok teşekkür ederim kızlar. Nazara ben de inanırım.Allah bebeğimin yüzüne baktı da iyi ki bişey olmadı. Hemen bi sadaka vericem ilk görüdğüm ihtiyacı olan birilerine. Masraflar coğalıyor valla bi araba koltuğumuz eksikti Kurban olsun annesi ona herşeyi alırım ben oğluşuma.

iyiki mutfakta degilmişsin canım Allah korumuş sizi arabanız içinde hayırlı olsun

kızlar uzun zamandan sonra ilk defa balık aldım. attım fırına, pişmesini bekliyorum
dua edin de kusmadan rahat rahat yiyebileyim. şimdilik gidişat iyi, kokusu geldi ama sıkıntı yok:))

geçmiş olsun bende çok korkuyordum düdüklüden alıştım artık ama hala sürekli hava kaçırıyormu diye kontrol edrim ocaktayken

yaa şimdi konu degilde merak senin koca askere gittimi merak ettim canım

şimdi aradı beni...... ağlıyorum valla.... mesaj atmış acele beni ara diye.... dedim brşey oldu..... askerlik şubesine gidecekttiiiiii aradım hemen aşkım sakin ol dediiii.............. dedim ne oldu......... komutan senin günün geçmiş dedi bana bişeyler verdiler zarf falan saçımı saklaımı kestiler nevşehire gidiyorum dedi.... ya dedim öyle şeymi olur başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm dilsede anne dedi korktu pc kucağımdan düştü..... eşim başladı gülmeye ama nasıl bağırıyprum salak çocuğa da birşey olabilir diye..... bana bu şaka yapılır mı diye...... 1 2 3 nisanda sınav varmış bakalım orda belli olacakmış neresi vs ay gidiyor kocam yaaaaaaaaaaa

kızlar size iyi muhabbetler oğluşum gelicek okuldan ona yemek hazırlayım kalkıp
görüşürüz inşallah

ay allaam ya. tam sopalıkmış seninki de.. allah tez zamanda kavuştursun dilse

hayırlısıyla gidip gelsin eşin inşallah canım şimdiden Allah kavuştursun

ah canım üzülme lütfen gecer herşey saglık olsun senin koca biraz şakacı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…