2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de şaşırdım yani tmm tecrübeli anne hissediyo ama o kadar ayrıntılı nasıl hissettin diye

bugün rüyamda bi kızım olmuş.ama kilosu 2 kg 200 gr. çok zayıfmış.olsun ben kilo aldırırım diyorum bebeğimin bacağında beyaz kilotlu çorap var çorabı çıkarmaya çalışıyorum bana bir gülüyor bir gülüyor anlatamam.bi uyandım rüya.daha cinsiyeti belli değil bebişimin

ayy ins.ögrenirim cok merak ediyorum ona göre bisiler bakmak istio insan eli ayagi düzgün saglikli siggatli olsun yet5erde iste merakk heyecann

kilolara hiç canımı sıkmıyorum tabiki kendimi salmıyorum ama normal bir sürec resmen 2 canlıyız şte :)

kızlar hamilelik tickerınızı pembeli mavili yapın cinsiyetlerini anlayalım yaa
benimkinde hep mavi bi beşik vardı içime doğuyodu zaten

hayır olsun cnm ya saglıklı sıhhatli olsun da önemli degil. rüyaların tersi cıkara göre yorumlarsak eger tombul bir oglun olur :))

kızlar bugun esim evdeydi biraz avm dolaştık hakikaten hamile giyime el deymiyor. dümdüz hiç bir ekstrası olmayan dizde bir elbise GEBE magazasında 112 tl. ne gerek var ki zaten ne kadar giyicez bende sonunda LCW ye gittim. gecen sezondan kalan cok tatlı bir elbise buldum 40 bedenini aldım :) umarım uzun bir süre giyebilirim. hem de 18 tl ye.

süpermiş valla iyi günlerde giy :) benimde ihtiyacım var ama maalesef burda alabileceğim hiç bir yer yok , artık anca istanbula gittiğimde alışverişe çıkacağım bende.

masaltuna senin yokluğunu ben hissettim ama nedense benim aklımda arkadaşına gittin diye kalmıs. Mommy hayırlı olsun oğlum inşallah darısı inşallah bize. Ticker olayı süpr olur.

masaltuna senin yokluğunu ben hissettim ama nedense benim aklımda arkadaşına gittin diye kalmıs. Mommy hayırlı olsun oğlum inşallah darısı inşallah bize. Ticker olayı süpr olur.

şaka yaptım cnm ya tabi ki önemli degil. bu arada H&M ye gittim ben hiç birsey bulamadım hamile reyonunda çok kötüydü ama cocuk icin güzel seyler vardı. biraz fiyat olarak pahalıydı ama güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…