2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hatun kişiler hayırlı akşamlar ben de geldim :)

Yarın doktora gitcem doktorumu değiştim zırt pırt arrayıp iptal ettiler randevumu ertlettiler bene ilk gittiğim özel hastaneye gitcem :) 3 lü taramanın sonucu alcam yeni doktoruma göstercem de içimde bir korku var Yarını iple çekiyorum cinsiyeti de öğrenirim inşaallah :)

ay cnm gecmiş olsun ya nasıldı ki düdüklün bu kapagı kolay acılanlardan mı eski tiplerden mi bende korkuyorum

Canım teşekkür ederim.Düdüklüm yeni.Zaten ben evleneli 6 ay oldu 6 kere kullanmamışımdır bile Bugun digital olanlarından sipariş verdim..eskisini hemen attım çöpe..

Evet yaa ben de baktım bişiler.masallah yanlarına yanaşılmıyor. Sanki ömür boyu hamile kalacaz.İyi ki lcw var valla. bir de yeşil magazası var atlantis cityde.Orası da uygun.Elbiseni güle güle giyin cnm..Üstünde paralansın

Aaaa paşa oğlumun saç şekli ortaya çıkmış bugün

babasının saçları gibi kıvırcık marul mu olur acaba yoksa benim gibi dalgalı mı

İnşallah kıvırcık olur heheh

Kızlar ya benim göbeğim büyüdüüüü.Bugun eşim de diyor senin göbüş çıktı iyice diye.Bebiş mi yoksa kilo mu bilmiyorum artık

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :) doktora gitmeden herhalde hepimizde bir korku oluyor normal sanırsam.
artık muhtemelen cinsiyetide öğrenirsin inşallah.

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzç canını sıkma hepimiz yasıyoruz bu sıkıntıları.insallah ögrenirsin cinsiyetini de

Kızlar ya benim göbeğim büyüdüüüü.Bugun eşim de diyor senin göbüş çıktı iyice diye.Bebiş mi yoksa kilo mu bilmiyorum artık

Valla canım benimkisi de büyüdü belli oluyor artık baya...

Ama benimle oranla eşimin göbüşü de büyüdü, soranlara Kundera'dan etkileniyorum bende diyor, bana eşlik ediyormuş güya kendimi yalnız hissetmeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…