2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

atceken hayırlı uğurlu gelsin oğluşun inşallah.dilsecim amiiiin canı yürekten:)

yarın görüşürüz kızlar benim çıkma vaktim geldi iyi akşamlar herkeseeee

oğluşun hayırlı olsun canım ya..... maşallah ona kocaman çok tatlı ya hemen göstermiş üzmemiş annesini..... ayy benimkide göstersin nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrrr

teşekkürler canım seninde az kaldı annesi 1 hafta sonra gideceksin sanırım doktora o zaman gösterir artık, çikolataları ye ye öyle git

teşekkürler canım seninde az kaldı annesi 1 hafta sonra gideceksin sanırım doktora o zaman gösterir artık, çikolataları ye ye öyle git

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaa.... en azından neye bakacağımı bilirim ne hissedeceğimi bilirim..... ay merakım da biterrrr :) çikolatalar feda olsun ona yeterki gösterdin 1 kg çikolata yemeye bile razıyım

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaa.... en azından neye bakacağımı bilirim ne hissedeceğimi bilirim..... ay merakım da biterrrr :) çikolatalar feda olsun ona yeterki gösterdin 1 kg çikolata yemeye bile razıyım

evet ben şimdi bir fırlamaya anne olmaya hazırlıyorum kendimi mavili, yeşilli battaniyemizi de örmeye başladık 1kg çikolata yersen, sonrası senin için pek iyi olmaz bence

evet ben şimdi bir fırlamaya anne olmaya hazırlıyorum kendimi mavili, yeşilli battaniyemizi de örmeye başladık 1kg çikolata yersen, sonrası senin için pek iyi olmaz bence

düşün işte onu diyorum o göstersin ben o karın ağısını da çekerim ama acı biber istemesin reflü var bende

tekrardan selamlar herkese :) Cinsiyetini öğrenenler anneler ne mutlu size hayırlı olsun , öğrenemeyenlerde en kısa sürede öğrenirler inşallah : )

herkese selam,ikigündür baş ağrım nedeniyle giremedim umarım herşey yolundadır anneler ve bebişler iyidir:)

Maşallah bebişine annesiii
erkekimiz geliooooooo

afacan şeyyyy yerim onuuu
gözün aydın bu arada

canım çok geçmiş olsun.limonlu ıhlamur iç,tavuk çorbası iç, annsei bebişine bakkk

Ay o ne biçim şakaaaa,valla ben okurken bi kötü oldummm
intikamın acı olsu dilsecimm
bebişin doğumu şöyle yakın olsa doğururmuşsun kesinnnnn

Ay Allah korumuş canımmmm,gelmiş geçmiş olsunnnn
bu arada Allah kazadan beladan korusun,yeni arabanız hayırlı uğurlu olsunnnn

slm canımmm,biz iyiyiz siz???

iyi sayılırız ikigündürçok başım ağrıyordu ne pc açabildim ne tv izleyebildim.bende kendimi temizliğe verdim.üç aydır adam akıllı bişey yapamıyordum havalarda ısınınca yavaş yavaştüllerden perdelerden başladım temizliğe bebişimde iyidir heralde.ben hareket edersem oda hareketleniyor.ben yatarsam oda yatıyor bana çok uyumlu yavrum:)ama karnımda iyice belliolmaya başladı teyzesi.önceden sabahları karnım düz oluyordu.şimditop gibi elime geliyor bebişim:)

iyiyiz cnm teşekkürler, umarım sende iyisindir geçmiştir baş ağrın .

çok geçti sayılmaz dinlendici gözlüğüm vardı.onu taktımda şimdiöyle yazıyorum faydası oldu gibi.ama geçmezse doktora gidicem bu hafta.migren gibi ama bilmiiyorum.birde hamileyken kalsiyumla protein dengesiz alınırsa baş ve karın ağrısı yapıyormuş.o yüzden doktoruma gitmekte fayda var.hem belki bu arada cinsiyetinide öğrenirim.

ayy cok güldüm ya simdiki cocuklar bi alem hakikaten :)

bu aralar kan hacminin artmasından dolayı baş ağrıları olabiliyormuş , bende de normalde migren var ama çok şükür şimdilik öyle çok şiddetli bir baş ağrısı yaşamadım sadece 1 kere oldu ama çok kötü bişey gerçekten çok geçmiş olsun, evet muhtemelen öğrenirsin cinsiyetini yani inşallah :)

Ay maşallahhhh annesi uyumlu demek ufaklıkk annesini üzmiycek demekki
ÇOk fazla yormasaydın kendini canım yorgunlukta baş ağrısını tetikliyo bayaa
dikkat et kendinee,temizlik falan yapma boşver bebişe bak sen yeterrr annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…