2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

13+6 yım canım.
çizelge fln da yapmadım. herşey için erken gibi geliyo bana ama hamile pantolonu aldım 2 tane, işe gitmesem gerek yoktu ama
nefesim daralıyo pantolon sıkınca, bebeğe de iyi olmaz diye aldım.

2 li test yaptırmadık canım amniyo yapılacağı için. ailede genetik taşıyıcılık var o yüzden yapılcak.
burda amniyo kesinlikle yaptırmayın kesin düşük olur fln diye yazdı arkadaşlar bahsetmedim ben de.
insan mecbur olmayınca kulaktan dolma bilgilerle konuşuyo ama mecbur olunca öğreniyosun.

benim bebek tepe taklak duruyordu normale dönmüş
onu nasıl farkettin yaa

ay cnm gecmiş olsun ya nasıldı ki düdüklün bu kapagı kolay acılanlardan mı eski tiplerden mi bende korkuyorum

Selam kızlar ben geldim.Boşuna vesvese yapmışım
Dr gittim çok şükür bebeğimi gördüm IT'S A BOYY
oğlum olacakmış

128gr mış haftasıyla uyumluymuş kilosu,boyunu söylemedi
geçen aydan beri 1 kilo almışım normal dedi.Demir ilacı ve mag. yazdı
kullanmak istemiyorum zaten elevit kullanıyorumKilo yapar diye korkuyorum

Sizler nasılsınız?minik kurabiyeleriniz kıpır kıpır iyilerdir inşallah.

cnm bnm allah saglıklı sıhhatli tekrar yanına gelmeyi nasip etsin insallah cabucak gider ve gelir

Canım tebriklerrrrr,,,,,bi afacan daha geldi demek topiğe
sanırım kızın vardı buda oğluş, şanslısın Allah ikisininde tadına baktırıyorr
bir kilo almanda gayet ii
nası becerdin yaaa
ben son 2 haftada 1 kilo aldımmmm

canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun bir kilo çok iyi almışsın ben sanırsam 2.5 kilo kadar aldım süpersin valla

bugun herkes cinsiyet ögrenmiş valla hepinizin adına çok sevindim. darısı basımıza insallah. :) o haplar kilo aldırmıyor emin ol cnm bence kullan aman kramplar baslamasın sonra

anladım canım yok ya güvenli ellerde yapılırsa bir şey olmuyor Sen sıkma canını. Ayrıca ne demek canım herkesin birbirine saygısı var. Yaptırmak en doğal hakkın. Sıkma canını yeter ki. Ayrıca şu altta bebeğin fotoğrafi var ya ondan bahsettim ya. Yoksa nerden bileyim kız :)

canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun bir kilo çok iyi almışsın ben sanırsam 2.5 kilo kadar aldım süpersin valla
Kızlar teşekkür ederim allahım hepimizin bebeklerine sağlık,afiyet,güzellik versin de
ben son 1 ayda 1 kilo dedim hamilelik başladığından beri 3 kilo aldım yaneee

bugun herkes cinsiyet ögrenmiş valla hepinizin adına çok sevindim. darısı basımıza insallah. :) o haplar kilo aldırmıyor emin ol cnm bence kullan aman kramplar baslamasın sonra
Başka kim öğrenmiş merak ettim yaa
seninki belli miydi?

ayy ne fena şaka yapmış kocaaan,elinde oklavayla bekle bence akşama
sen de ona bi şaka hazırla hemen,ay ya çocuğa bişey olsaydı yani ya o arada kramp falan girse bi kasılman olsa
deli yaa

cnm gecmişte vardı ama inan unuttum isimleri mericdemir efrah bir de karar77 sanrıım

canım verdiğin tarifler süperdi herkes bayıldııı tekrar tekrar teşekkürlerrr

bu arada masal teyzesi bizim cinsiyetimiz belli olduuuu
PRENSES geliooooooo

canım verdiğin tarifler süperdi herkes bayıldııı tekrar tekrar teşekkürlerrr

bu arada masal teyzesi bizim cinsiyetimiz belli olduuuu
PRENSES geliooooooo

ay canım tarifleri beğendiğin için çok sevindim herkese afiyet bal şeker olsun hemde kilo olsun :)) sadece biz mi kilo alıcaz bu dönemde onlarda alsın banane :))) okudum cnm gecmişten hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kucagına al.. benim hala belli degil bakalım hayırlısı olsun

evet haklısın onlarada bol bol kilo olsunnn
Giyinip süslenmişler hepsi, fizikler zaten süperr
bende kilomu takmaya başlamıştım iyice dombili olduğumdan kendimi bi ara kötü hissettim
daha sonra bebişimi düşündüm mutlu olmaya çalıştımm
boşyere mi kilo alıyorumm canımm demmmmmmiiiii
Amin canım buarada Umarım sende en kısa zamanda öğrenirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…