2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ah cnm sorma burası benim kendi evim ama sabit degiliz malesef. daha yerlesik düzene gecmemiz icin nereden baksan 15 seneden fazla var :) bakalım artık nasıl bir düzen geliştiricez bebegimiz dogana kadar.

hayırlısı olsun canım ya sıkma canını Sen herşey gönlünce olsun inşallah.öyle ya da böyle bir şekilde bebeklerimıze belli imkanlar sunacağız. Dilsenin düzenini bozmak istemiyorum ama yeni oda yi da almak saçma kendi evimiz e çıkacağız inşallah. Kafam karışık valla

evet cnm 2. oda suan icin gereksiz olur kendi evinize cıktıgında eger evin müsait olursa iki meleğinede kendi düzenlerini sunarsın inşallah senin de istediğin gibi olur hersey

evet cnm 2. oda suan icin gereksiz olur kendi evinize cıktıgında eger evin müsait olursa iki meleğinede kendi düzenlerini sunarsın inşallah senin de istediğin gibi olur hersey

ay inşallah tatlım ya. Onlar mutlu huzurlu olsun yeter. Bu akşam bir kocaman kase salata yedim limon u zeytinyağli iyi geldi valla

ay inşallah tatlım ya. Onlar mutlu huzurlu olsun yeter. Bu akşam bir kocaman kase salata yedim limon u zeytinyağli iyi geldi valla

sadcee o kadar mı ne güzelll :) ben artık yemek yemek istemiyorum valla :) bak yine peynir saatim geldi zor tutuyorum kendimi :)

sadcee o kadar mı ne güzelll :) ben artık yemek yemek istemiyorum valla :) bak yine peynir saatim geldi zor tutuyorum kendimi :)

ay öğlen çorba yedim bugün bir kase yoğurt yedim alsam da salata. Bugün nedense hafif takıldım. Ama göbeğim kocaman oldu sabah dümdüz kalkıyorum :)

ye canım ya ne güzel kalsiyum ışte. Ay sende bende cinsiyet öğrenemedik ya senin kontrol ne zaman bir sonraki

ay öğlen çorba yedim bugün bir kase yoğurt yedim alsam da salata. Bugün nedense hafif takıldım. Ama göbeğim kocaman oldu sabah dümdüz kalkıyorum :)

iyi masallah sen gayet güzel gidiyorsun :) bu arada bugun saglık ocagına kayıt oldum o kadar yakınmış ki çok sasırdım . 5 dk da gidiyorum yürüyerek. cok sevindim o kadar yakın olmasına.

iyi masallah sen gayet güzel gidiyorsun :) bu arada bugun saglık ocagına kayıt oldum o kadar yakınmış ki çok sasırdım . 5 dk da gidiyorum yürüyerek. cok sevindim o kadar yakın olmasına.

sağlık ocağı dediğin aile hekimi mi?
ne yapıyolar orda, geçen düşük yaptığımda aramışlardı beni hamileymişsiniz gelin diye.
bu defa arayan olmadı :26:

ne yapıyolar orda, geçen düşük yaptığımda aramışlardı beni hamileymişsiniz gelin diye.

cnm gebelik takibini orda da yapıyorlar basit rutin kan tahlilleri idrar tahlilleride orda yapılıyormus. hamileliğin 20. haftasından sonra asılar var mesela onlarda istersen saglık ocagında ücretsiz. bebek dogduktan sonra da yine aşıları devam ediyor orda. saglık ocagı dediğim aile hekimliği işte. bizim aile hekimi eski adresimizde kalmıs cok uzaktı en yakın saglık ocagına gidip hasta sayısı dolmamış bir doktora dilekçe vererek aile hekimimi değiştirdim. ama bu kadar yakın oldugunu tahmin etmiyordum

herkese selaammm
selam ttlım ya nasılsın bakalım

aile hekimine bende gidiyorum ama onlar bulmadı beni ben kendim yaptırdım kaydımı..... kilo tansiyon falan ölçümü yapıolar kan alıolar idrar tahlili yapıolar hatta bebeğişn kalp atışlarını dinleyenler bile var bir alet mi ne varmış.... ama benim henüz kilo tansiyona baktılar....

ne mutlu sana masaltuna yaaa ben valla taksi ile gidiyorum uzak bnimki

bende diyordum uzak olursa bebegi aşıya zor götürürüm diye :) dogdu da aşısını düşünüyorum. inşallah o günleri de görücezz :)) ama hakikaten yakın olması çok işime geldi basit soruları her zaman gidip bilgi alabilirim. hemşire çok ilgiliydi kendi numarasını verdi her zaman ulaşabilirsin dedi. beklemezdim bu kadarını. benim de boyuma kiloma tansiyonuma baktılar

bende diyordum uzak olursa bebegi aşıya zor götürürüm diye :) dogdu da aşısını düşünüyorum. inşallah o günleri de görücezz :)) ama hakikaten yakın olması çok işime geldi basit sorular için her zaman gidip bilgi alabilirim. hemşire çok ilgiliydi kendi numarasını verdi her zaman ulaşabilirsin dedi. beklemezdim bu kadarını. benim de boyuma kiloma tansiyonuma baktılar

bende diyordum uzak olursa bebegi aşıya zor götürürüm diye :) dogdu da aşısını düşünüyorum. inşallah o günleri de görücezz :)) ama hakikaten yakın olması çok işime geldi basit sorular için her zaman gidip bilgi alabilirim. hemşire çok ilgiliydi kendi numarasını verdi her zaman ulaşabilirsin dedi. beklemezdim bu kadarını. benim de boyuma kiloma tansiyonuma baktılar

ne güzel ya valla inşallah görürüz o günleriiii :) sağlıkla inşallah.... ben gene araba ile gideceğim yürünmez :S

ne güzel ya valla inşallah görürüz o günleriiii :) sağlıkla inşallah.... ben gene araba ile gideceğim yürünmez :S

yine de varlar ya napalım uzak yakın idare ediyoruz işte. cnm ben yatıyorum artık bebegim cok yoruldu bugun öpüyorum iyi geceler

Günaydın hanımlar...

Bugün doktora gidecem ya gee hiç uyuyamadım abuk sabuk bi sürü rüya gördüm bugün hayırlı haberlerle gelirim inşaallah... Ankarada hava çok güzel bu arada kardan kurtulduk :) Sİzler nasılsınız uyandığınızda yazarsınız artık :)

günaydın bugün iyi geçer inş. senin için, havalar gerçekten güzel aman nazar değmesin :)

dün pek giredim buraya cinsiyetleri öğrenen anneler olmuş tebrik ederim onları hayırlı uğurlu olsun bebişleri :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…