ah cnm sorma burası benim kendi evim ama sabit degiliz malesef. daha yerlesik düzene gecmemiz icin nereden baksan 15 seneden fazla var :) bakalım artık nasıl bir düzen geliştiricez bebegimiz dogana kadar.
hayırlısı olsun canım ya sıkma canını Sen herşey gönlünce olsun inşallah.öyle ya da böyle bir şekilde bebeklerimıze belli imkanlar sunacağız. Dilsenin düzenini bozmak istemiyorum ama yeni oda yi da almak saçma kendi evimiz e çıkacağız inşallah. Kafam karışık valla
evet cnm 2. oda suan icin gereksiz olur kendi evinize cıktıgında eger evin müsait olursa iki meleğinede kendi düzenlerini sunarsın inşallah senin de istediğin gibi olur hersey
ay inşallah tatlım ya. Onlar mutlu huzurlu olsun yeter. Bu akşam bir kocaman kase salata yedim limon u zeytinyağli iyi geldi valla
sadcee o kadar mı ne güzelll :) ben artık yemek yemek istemiyorum valla :) bak yine peynir saatim geldi zor tutuyorum kendimi :)
ay öğlen çorba yedim bugün bir kase yoğurt yedim alsam da salata. Bugün nedense hafif takıldım. Ama göbeğim kocaman oldu sabah dümdüz kalkıyorum :)
iyi masallah sen gayet güzel gidiyorsun :) bu arada bugun saglık ocagına kayıt oldum o kadar yakınmış ki çok sasırdım . 5 dk da gidiyorum yürüyerek. cok sevindim o kadar yakın olmasına.
sağlık ocağı dediğin aile hekimi mi?
ne yapıyolar orda, geçen düşük yaptığımda aramışlardı beni hamileymişsiniz gelin diye.
bu defa arayan olmadı :26:
selam ttlım ya nasılsın bakalımherkese selaammm
sağlık ocağı dediğin aile hekimi mi?
ne yapıyolar orda, geçen düşük yaptığımda aramışlardı beni hamileymişsiniz gelin diye.
bu defa arayan olmadı :26:
ne mutlu sana masaltuna yaaa ben valla taksi ile gidiyorum uzak bnimki
ne güzel ya valla inşallah görürüz o günleriiii :) sağlıkla inşallah.... ben gene araba ile gideceğim yürünmez :S
yine de varlar ya napalım uzak yakın idare ediyoruz işte. cnm ben yatıyorum artık bebegim cok yoruldu bugun öpüyorum iyi geceler
Günaydın hanımlar...
Bugün doktora gidecem ya gee hiç uyuyamadım abuk sabuk bi sürü rüya gördüm bugün hayırlı haberlerle gelirim inşaallah... Ankarada hava çok güzel bu arada kardan kurtulduk :) Sİzler nasılsınız uyandığınızda yazarsınız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?