Güzel bir isim ece...Arkadaşım yeni doğum yaptı,onlarda ece koydu. Zaten kısa isimleri çok severim.
Hadi senin de gözün aydın...
ben alısamadım eceye kısa oldugu için mi bilmiyorum
Valla bence güzel bir seçim. HEm yurtdışında yaşıyorsunuz. Ne kadar basit o kadar iyi...
cokkkkkkteyzesi babamız en basından beri ece diye seviyordu dün de cok mutlu oldu ece'm geliyor diye
hayırlı olsun oğluşunn ayy ne güzel çok sevindimmmgünaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlişim olacakkkk %100 mışşşş,16 cm,175 grr mışşşş
aminnn canım, sen nerde yaşıyordun???
Günaydınnnn,, teyzeleri yer onun küçük popişini, Rüyanında ona çok selamı varmış öyle diyor bana.....
Bu forumda ne kadar çok kız çocuğu var farkındasınız dimi
ne mutluu size,ismiyle gelsin güzel günler inşallah
hayırlı olsun oğluşunn ayy ne güzel çok sevindimmm
canm istanbul-zeytinburnu nda yaşıyorum..kazlıçeşmeyi mekan seçtikleri için oralar karışık zaten pazar günü savaş alanı gibiydi tüm zeytiburnu istanbuldakiler orda toplaşmışş anlatamam çok kötüydüü
eeee bebek neye benziyor sizce
Çocuk demekki o pozisyonda rahat ediyor. Benimki de kafası üstü duruyor hep. amuda kalkmış...Çırpı bacaklı....
demekki sekilden sekle giriyorlar orada artık rahat etsinler de oda ben gibi yüzü koyun yatmayı seviyor
Ben de hala yüzü koyun yatıyorum. Yan yatmaya alışamadım...İlerki aylarda ne yapacağız bilmem...
Ben de hala yüzü koyun yatıyorum. Yan yatmaya alışamadım...İlerki aylarda ne yapacağız bilmem...
kızlar cinsiyet öğrenmek için erkenmi sizce..çok merak ediyorum :S
çok zorlanıcaz ilerki aylarda omuzum tutuluyo sol yatıcam diye bazen uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum ayyy diyorum geri dönüyorum hemen yana,yatmamaya çalışmalı 12.haftadan sonra diyolar
ben hiç bi tahminde bulunamadım göremedim çünkü canımm
canm arkadaşlık teklifimi kabul et, bende göreyim ....
aaaaaa ama yapıştımamışsın ticker ınıyapmıştım sana görmedinmi yoksa??
canım gördüm ama olmuyo denedim kaç kezbidaha denicemm
allah allah,, ben niye göremiyorum senin albümünü
aa aa neden olmadıki acaba? kullanıcı kontrol panmeline geliyosun ordan profilimi düzenle diyip çizelge yazan yere yapıştır değişiklikleri kaydet de en allttan o kdr olmazsa tekrar yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?