2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydınnnnnnnn keyifler nasıllllllllllll ayyy nasıl uykum var halaaaaaaaaaaa

cinsiyet öğrenen arkadaşlar olmuş hepsin tebrk ederrrrrrrrrrrrrr veee darısı başıma diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
unnado ya baktım canım ama beğenmedim pek bir şey..... cinsiyet belli olsunda bizim burda organik mağaza buldum direk oraya atlayacağım valla.........
ayrıcaaaaaaaaaa dudağımda kocaman uçuk çıkmış bu ne şimdi ya

selam kızlar, geçmişi atlıyorum artık :))

nasılsınız?

herkese günaydınnnnnnnn keyifler nasıllllllllllll ayyy nasıl uykum var halaaaaaaaaaaa

günaydın.
Ben 2 gündür kütük gibi uyuyorum. Ya yorgunluk ve uykusuzluklarım çıkıyor ya da gece yatarken içtiğim magnezyum kalsiyum hapı uyutuyor. (Doktor uyuytabilir demişti).Ama bu durumdan çok mutluyum..

geçmiş olsun canım doktoruna bir sor istersen kullanabilceğin bişey varmı stresde oldugun için olabilir belki

bu arada benim ece'min resmi var ben albümünde

kızlar hapşururken bazen inanılmaz bir ağrı kasığına giriyor mu ? artık ameliyatlılar gibi tutarak hapşuruyorum benim arada boş bulunuyorum çok ağrıyor...

dudağımın orta yerinde kocaman acıyor daaa e kötü de göünüyor..... sokak çocuğu gibi hissedyiroum kendimi şu an da valla böyle insan içine bile çıkamam.... ay bir şeyin beliritisi değildir di mi ya püf..... gerçi dün rüyamda saçma sapan şeyler gördüm..... en son çişe kalktıktan sonra uyudum bir bebek gördüm ama benimmiydi bilmiyorum böyle şirin tombul güleç bir şeydi bana bakıp gülüyordu ve erkekmiş

kızlar hapşururken bazen inanılmaz bir ağrı kasığına giriyor mu ? artık ameliyatlılar gibi tutarak hapşuruyorum benim arada boş bulunuyorum çok ağrıyor...

benim oluyorrr valla sağ kasığıma kramp gibi giriyor bir kaç sn sonra geçiyor.... ama dr a falan sormadım gidince onu da sorayım bir tehlikesi var mı??? günde 5 6 kez hapşuruyorum ve her seferinde olmasada giriyor sancı:26:

ay bak şimdi aklıma geldiiii hepiniz rüyada gördünz öğrendiniz ay artık nasıl kafama taktıysam allah acıdı bana bebek gösterdi rüyamda..... cinsiyette var ama insan emin olamazki....

evet aynen canım her seferinde olmuyor ama bazen karın kasıma fazla yükleniyorum heralde o zaman 2 dk lık bir ağrı saplanıyor ben de ilk gidişimde sorucam doktora ...

İlaç kullanma ama üzerine sarımsak kesip bas. Yakar ama geçmesine de yardım eder.

Hadi bakalım senin rüyan tutacak mı? Kontrol ne zaman?

yok tatlım :) benim bebişimin haftası bile karışık kıyamam :)) adet gördüğüm için sat tahmini. ultrasonda 14+4 aslında ama, ikili tarama ultrasonunda 15+2 :)

aman dilsede aynı sıkıntıyı bende yaşadım üstüne görmüşüm bende o yüzden hep karışıktı..... bu sefer allahtan böyle birşey yok ....

ben de dün çok karışık rüyalar gördüm... anneciğim kötüydü sonra bu erdal bakkalla bataklık gibi yerde kayboldum... sonra bi bebek doğurdum... böyle normal bebek ama soruyorum kilosu 1050gr mış kucağıma ama küvezde değil.konuşuyorum bebekle kilo al hasta olma gitme bi yere...

ayy çok karışıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…