2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tabi kokoreç,midye ben de çok severim ama yemiyorum.çiğköfte etsiz yiyorum.

midye çigköftede var bende sen gibi yerim gelince etsiz

ben zaten yemem kokorec amacok seven hamile arkadaslarim hamilelikleri boyunca yemedi yasak diye

iyi pişirmeleri gerekiyor

eşime dedim yersen sakın bana deme dedim olurda yerse yanımda az biraz ısısırım bende can bu ister yani

dün gittim canım. ben de düne bakamadım o yüzden.

bebiş iyi şükür. cinsiyeti öğrenemedik :)

2li tarama sonuçları iyi 3lü yapmıyoruz. 5hafta sonra 4lü yapacağız.

kasık ağım için magnezyuma başladık. demir, vitamin de alıyoruz.

Çok komik birşeyi farkettim... Ben senin fotoğrafını arabanın ön paneli olarak görüyordum. lekesel algılıyordum demekki. Şimdi bir baktım hamile göbeğiymiş :):):)

Hayır araba koymuş olmana şaşırmıyor değildim ama, seni öyle kabul etmiştim

:))) algıda seçicilik desem niye ön panel seçecen :))

hala mı söylemedi.... bebek değil doktor inat etmiş bence

hala mı söylemedi.... bebek değil doktor inat etmiş bence

yok canım, ben de bakıyorum birlikte. birşey gördük ama kordon da olabilir diye arkadan baktık onda düzdü... seçemedik.

en kötü ayrıntılı ultrasonda çıkar artık :)

ben bu çocuğu toraman, mercimek ahmet vb.... seviyorum kız ise ayıp oluyor :) kızsa fırfırella diyeceğim:)

selam kızlar. bugun eşimle erkenciyiz.Kalktık kahvaltımızı yaptık.Temizliğe giriştik bile.Son izin günü eşimin. Hafta sonu gezeriz muhtemelen.İşe başlamadan büyük temizliği yaptırayım dedim Cam bile siliyor canım benimm

ohh karı-koca hamaratsınız maşallah :))

iyimiş çok şükürherşey yolunda bari oh sevindim bari cinsiyetide öğrenseydiniz neyse az daha sabır beklemek zor oluyo ama yapıcak bişey yok
bizde gittik fün dr a kızımız olucağını öğrendik:)) deli gibi mutluyum:) herşey yolunda çok şükür,biz 3 lü yapıcaz başka dr a başladım çünkü,eskisinede gittim aynı gün yani dün iki dr gezdik eskisi tahmin bile edemedibaşta sonradan zooorla kz gibi dedi dilinin dişinin arasında yenisi bakar bakmaz kız dedi ilginç demi

:))))) ahhahahaa pekiii:) o zaman ben bu resmi değiştiriym bebeim:)öle kötü bi imaj veriyosa incelemedikçe hemen hareketli bi hamile yapıyım bende:))

oohhh ne güzel valla maşallah :) kolay gelsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…