Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Kesinlikle öyle mesela dünkü acildeki doktora diyorum bi sıkıntı var mı diyor ne gibi? Ne olabilir Allah aşkına gece gece gelmişim kanamam var kanama alanı görmemişsin rahatlatsana. Diyor ki kanaman var ya işte düşük belirtisi. Yaşlı bi de tecrübeli doktor. Onlar için basit bi şey bizim tüm dünyamız yani.😢
Canim cok gecmis olsun kanaman ne renk oldu ? Simdi gordum mesajlarini her sey yolunda mi suan

İlk 10 gün içinde tekrar gidince kontrol muayenesi olarak geçiyor. O yüzden hiç ücret vermiceksin. Bu kampanya normalde temmuza kadardı. Uzattılar. Allah razı olsun 😅
Bir dahaki muayenem giderken göz doktoruna da randevu alcam çocuklara eşime falan 🙈
Aa çok mantıklı başka şeylere de mi baktırsam😂 bilseydim hiç uğraşmazdım devlette. Ve doktorumu çok sevdim doğumu bile düşündüm ahahah.😂

Bencede söylemeyin biz sadece ailelere söyleyelim dedik maşallah duymayan kalmadı pişman olduk ama iş işten geçmişti 😂
Bizde de aileler biliyor. Annemle babami oyle korkutmusumki bana soru sormaya bile korkuyorlar🤣onlar bile emin degil gebe olmama. Cunki her an her sey ola bilir hep diyorum.
Ama kaynanam MasAllah komsularina ilk soyledi)) bide videoya cekmis yollamis🤣😂

İlk 10 gün içinde tekrar gidince kontrol muayenesi olarak geçiyor. O yüzden hiç ücret vermiceksin. Bu kampanya normalde temmuza kadardı. Uzattılar. Allah razı olsun 😅
Bir dahaki muayenem giderken göz doktoruna da randevu alcam çocuklara eşime falan 🙈
10 gün içinde sanırım 2 kere karşılıyor bu arada ben 29unda gittim dün gece geldim acile onu kontrol olarak göstermişler. Bugün tekrar gidince %50den yararlandım sanırım sendikadan. 700 küsür bi şey ödedik.10 gün içinde 2 kere gidebiliyorsun.

Canim hafif kahve gelmeye başladı bi sıkıntı yok dedi doktor şükür.🙏🏻
Canim eger kanama alani gormediyse hic endiselenme eski kalintilar kahverengi sekilde gelebiliyor benim tup bebek benimde regl olacagim gun kahverengi 1-2 damla leke gelmisti ama kanama alani falan yoktu cok sukur ve doktorum kirmizi olmadigi surece hic sorun yok demisti

Canim eger kanama alani gormediyse hic endiselenme eski kalintilar kahverengi sekilde gelebiliyor benim tup bebek benimde regl olacagim gun kahverengi 1-2 damla leke gelmisti ama kanama alani falan yoktu cok sukur ve doktorum kirmizi olmadigi surece hic sorun yok demisti
Benim kırmızı pembe geldi canım gece uyurken akışına uyandım hatta çok değildi ama işte anne yüreği🥲 hemen kalktım wcde iç çamaşırımda peçete de görünce pembe kan gittim acile. Hatta gece bi ikiz mi krizi yaşadım doktor yüzünden😂 başka kese gördüm sanki dedi 😂 oh inşallah rabbim hepimizin bu süreci sağlıklı atlatmasını nasip eder mart ayında isim konuşuruz 🙏🏻🙏🏻

Bizde de aileler biliyor. Annemle babami oyle korkutmusumki bana soru sormaya bile korkuyorlar🤣onlar bile emin degil gebe olmama. Cunki her an her sey ola bilir hep diyorum.
Ama kaynanam MasAllah komsularina ilk soyledi)) bide videoya cekmis yollamis🤣😂
Evet ya malesef onlar bizden daha çok heyecanlı aslında bu durum insanı mutlu ediyor ama o bişey olacak korkusundan hiç bir şeyin tadını çıkaramıyoruz 😂😂

Beta önemli değil kese önemli aslında. Benim bu gebelikten önce yaşadığım dış gebelikti ve tüpüm patladığı için alındı. Allah kimseye yaşatmasın ama 6 haftalık kalbi atıyordu ama sol tüpteydi. Dayanılmaz bi acı olur sancı gibi değil
Canım merhaba dış gebelikte kese sadece tüpte mi oluyor nasıl oluyor

Aa çok mantıklı başka şeylere de mi baktırsam😂 bilseydim hiç uğraşmazdım devlette. Ve doktorumu çok sevdim doğumu bile düşündüm ahahah.😂
Sakarya zaten şurası ya. Doğum uygunsa gelinir ama taabi yine sizin billeceniz bir şey 😅 annen de burdaymış zaten
10 gün içinde sanırım 2 kere karşılıyor bu arada ben 29unda gittim dün gece geldim acile onu kontrol olarak göstermişler. Bugün tekrar gidince %50den yararlandım sanırım sendikadan. 700 küsür bi şey ödedik.10 gün içinde 2 kere gidebiliyorsun.
İkinci kez giitme olayını bilmiyordum canım. Ben kese için gittim. 55 TL verdim. Kalp atışı 0icinn bir hafta sonra gittim ucrret vermedim.
Bu kampaanya ocaktan beri var. O zamandan beri gebelik hariç te muayene olmuştum. Bir de ailen de faydalanabiliyor bundan. Annen baban kardeşin kaynanan vs. 1. Derece olanlar. Aklında olsun.

Kızlar benim regle göre 6+4 ama geç döllenme ile 5+4 uyumlu öyle kanama vs hiç bir belirtim yok pazartesi doktorm dedi kese için öok etken ama istersen bakalım dedi alttan baktı minicik kesen oluşmaya başladı 29 unda başka bir doktor karından gördü keseyi ama benim hiç bir belirtim yok normal mi bilmiyorum bide bugün betam yavaş artıyor diye doktorum dış gebelik olabilir diyor kese göründükten sonra dış gebelik olma ihtimali varmı sizce kafam karıştı tüpte felan değil kesem ortada yani sadece betam 28inde 1520 idi bugün 2336 çıktı diye öyle dedi keseyi gördüğümüzü mu unuttu acaba diye düşünüyorum ama bende dış gebelik belirtileri de yok olmadı hiç normalim hep 😖

Sakarya zaten şurası ya. Doğum uygunsa gelinir ama taabi yine sizin billeceniz bir şey 😅 annen de burdaymış zaten

İkinci kez giitme olayını bilmiyordum canım. Ben kese için gittim. 55 TL verdim. Kalp atışı 0icinn bir hafta sonra gittim ucrret vermedim.
Bu kampaanya ocaktan beri var. O zamandan beri gebelik hariç te muayene olmuştum. Bir de ailen de faydalanabiliyor bundan. Annen baban kardeşin kaynanan vs. 1. Derece olanlar. Aklında olsun.
Aa annemi de götüreyim🤭🤭

Kızlar benim regle göre 6+4 ama geç döllenme ile 5+4 uyumlu öyle kanama vs hiç bir belirtim yok pazartesi doktorm dedi kese için öok etken ama istersen bakalım dedi alttan baktı minicik kesen oluşmaya başladı 29 unda başka bir doktor karından gördü keseyi ama benim hiç bir belirtim yok normal mi bilmiyorum bide bugün betam yavaş artıyor diye doktorum dış gebelik olabilir diyor kese göründükten sonra dış gebelik olma ihtimali varmı sizce kafam karıştı tüpte felan değil kesem ortada yani sadece betam 28inde 1520 idi bugün 2336 çıktı diye öyle dedi keseyi gördüğümüzü mu unuttu acaba diye düşünüyorum ama bende dış gebelik belirtileri de yok olmadı hiç normalim hep 😖
Unutmuş bence canım bu arada bende dd belirtiler gidip geliyor. Kese ortadaysa nasıl dış gebelik olacak bilmiyorum ki. Boş gebelik falan mi dedi acaba.

Unutmuş bence canım bu arada bende dd belirtiler gidip geliyor. Kese ortadaysa nasıl dış gebelik olacak bilmiyorum ki. Boş gebelik falan mi dedi acaba.
Yok canım boş gebelik demesi için kalp zamanının geçmesi lazım benim geç döllenme. 5+4 uyumlu kalp 6 haftanın ortaları daha hani desem 9. Haftaya kadar bekledik kalp yok boş denir ama dış gebelik ihtimali var diye oda diğer tahlillerim full temiz hersey sadece beta %66 değilde %53 artmış diye takıldığı keseyı unuttu diye düşünüyorum çünkü hiç birsey demeden beta yavaş artıyor 3-4 bin arası olması gerekiyorken dedi ama ben 28 nde yani 5. Gafta başında keseyi gördük sonraki görüşümde sende keseyi görmüştük zaten dedi iki gün sonra böyle dedi geri korkuttu beni ama her yerden baktım dinledim kese rahimde ise dış gebelik olamaz zaten diyorlar beta ile hareket etmek ne kadar önemli bilmiyorum

Yok canım boş gebelik demesi için kalp zamanının geçmesi lazım benim geç döllenme. 5+4 uyumlu kalp 6 haftanın ortaları daha hani desem 9. Haftaya kadar bekledik kalp yok boş denir ama dış gebelik ihtimali var diye oda diğer tahlillerim full temiz hersey sadece beta %66 değilde %53 artmış diye takıldığı keseyı unuttu diye düşünüyorum çünkü hiç birsey demeden beta yavaş artıyor 3-4 bin arası olması gerekiyorken dedi ama ben 28 nde yani 5. Gafta başında keseyi gördük sonraki görüşümde sende keseyi görmüştük zaten dedi iki gün sonra böyle dedi geri korkuttu beni ama her yerden baktım dinledim kese rahimde ise dış gebelik olamaz zaten diyorlar beta ile hareket etmek ne kadar önemli bilmiyorum
Ben de senin gibi biliyorum kese gözükmüş artık dış değil 🙏🏻 başka bi doktora gidin bence.

Selam kızlar kanamadan sonra acilde gece nöbetçi doktor
3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet
Günde 3 progestan fitil yazdı

Sabahki randevuda doktor kanama alanı yok bu kadar ilacı tüp bebek tedavisinde yapay ortam oluşturmak için kullanıyoruz gerek yok sadece aksam fitil kullan 1 kere dedi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor dedi. Her sey yolunda dedi. İlgili bi doktor.

Kendi doktorumu aradim kullan hepsini dedi. (İlgisizmiş dönünce değiştircem)
Ne yapacağımı şaşırdım.🥺
Kendi doktorunuza güveniyorsanız onun dediğini yapın. Bazı doktorlar fazla rahat. Olacağı varsa her türlü tutunur mantığındalar. Ama bu kanama süreçlerini ilaçla atlatan bir çok gebe var.

Henuz hic gitmedim🤣 beta da baktirmadim.kendi kendime hamile hissediyorum🤣🤣🤣tahimen suan 7 haftalik.haftaya gidecegim🤣 o kadar eminimki hamile olduguma.bulantilar, pasli tat, karin kasilmalari, testler,hormon basmalari🤭 onceki hamilelik tecrubem cok taze.bu sefer bosvermis bir hamişim...sanki eski hamisligin devaminda gibiyim
Tecrübeli olmanın ayrıcalığı maşallah 😍
Ben ilk randevuma gittiğimde 4+6 günlüktü.Keseyi görmüştü 1 hafta sonra yine çağırmıştı kontrol için ozaman Bebişide görmüştük kalp atışını da görmüştük sonra 3 hafta sonrasına çağırdı çok uzun süre bende geçen hafta başka doktora gittim kalp atışları duymak için🤣🤣şimdi cumartesi günü kendi doktoruma randevum var 🤭gideyim bakalim kaç gün sonraya çağıracak ta anne perilerim gelirse dayanamam giderim yine başka doktora görmeye 🤣
Hih kendim gibi birini buldum 🤪 İyi yapmışsın valla peki kalp atışını gördüğün ve sonraki randevunla arasında ne kadar vardı canım?

kan tahlillerini başka yerlerde yaptırdıysanız veya günün farklı saatlerinde kan verdiyseniz beta yavaş artmış görünebilir.

Back
X