2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar değerim 30 a düşmüş çokkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmm gerçekten nasıl kötüyüm Uludağın en tepesine çıkıp kendimi ordan atasım var

Canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize,başımıza gelen herşey bizim için bir hayra işarettir.Benim annemin 7 yıl çocuğu olmamış sonra 3 yıl arayla 4 çocuk dünyaya getirmiş.Kendini yıpratma ,umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalmanı nasip eder Allah, üzüntünü paylaşıyorum....

arkadaşlar değerim 30 a düşmüş çokkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmm gerçekten nasıl kötüyüm Uludağın en tepesine çıkıp kendimi ordan atasım var

üzülme demek çok saçma üzüleceksin bende aşılamayla hamile kaldım ve seni anlıyorum ama unutma en azından tüple bile olsa hamile kalabiliyorsun bu bile çok büyük bişey

hanımlar sat tarihi kasım olup yaşı 28 olan varmı ya çin takvimini sorucam

benimde sat 28 kasım......eylül doğumluyum ve 28 yaşındayım yani bu demek oluyorki yaşıma bir gün daha ekliyorum. 29 oluyor kasım ve aralık ayında hamile kalanların kızı oluyormuş....
yani takvime göre kızım olmalı

canım benimmm ..... çok üzüldüm inan canım.....benimde tüp bebek ve senin duygularını çok iyi anlıyorum....hep maddi hem manevi yıpranıyorsun.....girde üzerine seviniyorsun hamileyim diye....sonra bunlar oluyor......allahım hepimize sabırlar versin......üzülme demek çok saçma.....ama kendini de aşırı yıpratma.....insan ne diyeceğini bilemiyor ....

hayırlısı diyelim. inşallah ama. sağlıklı sıhhatli cici kızlarımız olur...

üzücü haberleri okudukça bi fena oluyorum.ben de düşük yaptım anlıyorum sizi ama güçlü olup inancınızı yitirmezseniz çok bekletmez Rabbim sizi inşallah.
ben düşük yapmış olmanın ağırlığını yaşarken bir de bayıltmadan yaptıkları kürtajla yıkıldım.ama daha hastaneden çıkmadan toparlamıştım kendimi, çünkü annemi ve eşimi üzmek istemiyodum.hayırlısı dedim ve Allahım bana 4 ay sonra tekrar tattırdı,çikolata kistim olmasına rağmen hamile kaldım
çook çok şükürrr
bu havayı dağıtmak isterken sanırım daha da dramatize ettim(

Canım sakın stres yapma kendinide üzme.. Tüp bebekte yumurtayı zaten anne rahmine döllenmiş şekilde yerleştirmiyorlarmı?? Bence biraz daha bekle olmadı bir başka doktora görün. Duvalarımız sen ve küçük melegin için..Benimde tek korkum dış döllenme benim de tüplerden teki tıkalı oldu için busorun daha fazla yaşanabiliyormuş. Pazartesi inşallah doktor kontrolünde her şey netleşecek....

kızlr çok mutluyum bugün dr dan geldim minicik kesemizi gördük sonunda agudtosta dışgebelik geçirmiştim biraz sancım vardı eyvah dedim budamı dış gebelik ama şükürler olsun allahıma herşey normalmiş

dış gebelik olsa sancıdan uramazsın canım adet sancısının 1000 hatta 10.0000000 katını düşün sancı çekiyorsun tek taraflı ayak bileğinde karıncalanma hissilikle başlar boynuna kadar gelir ağrısı dayanılmaz bişi içini rahat tut bebişin senledir cnm

Hoşgeldin. Hayırlı olsun gebeliğin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. 1. sayfadaki tabloya bakarak bilgilerini verirsen seni de eklerim

hanımlar sat tarihi kasım olup yaşı 28 olan varmı ya çin takvimini sorucam

Benim sat kasım 29, yaşımda 28. Çin takvimine göre erkek görünüyor. Ama Kasımın sonu olduğu için aralık diyebilirmiyiz? Aralık da kız.
Bana da herkes kızın olacak diyor kimse erkek demedi şimdiye kadar. Baya kafam karışık. :)

selammm kıslar artıkbende burdayım allahın izniyle:) benimki tüp bebek 1 aylık hamileyim:).allahım onu bana bağışlasın inşallah.sizleride tebrik ediyorum..allah tamamına erdirsin

yaşım 25,kilo 58, boy 160,beklenen tarih 15 eylül,kırıkkaleden,benimde ilk

Bana da bugün aile hekimimden telefon geldi. Sağlık ocağına çağırdılar. Tansiyonumu, kilomu ölçtü. Gebe takibi formu doldurdu. Bide elevit tarzı bir vitamin verdi. Bittikçe ücretsiz gel al buradan dedi. 18 Martta yine gel kontrole dedi. Çok önemli değil ama bu da olsun :)

artvinim08_16
Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin. Şimdi seni teselli edebilecek bir şey söyleyemem. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğine sağlıkla kavuşursun.

kızlar yaaa aklıma takıldı cıkmıyor dr benı alttan mua. etmedı sadec karnımdan baktı keseyı gordu bebegı goremedı ve bana keseyle ılgılı mm falan soylemedı bos gebelık olup olmayacagını 2 hafta sonra ogrenebılırız ancak dedı baska bır dr'a mı gıtsem acaba hersey yolunda dedı testlerde yaptırdı sonuclarda ıyı cıktı ama canım sıkıldı bebegın gorulmemesıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…