2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar ya ben resmimi atcam ama arkadaşlardan başka kimse göremiyor değilmi birde nasıl atuyoduk tarif etseniz çok sevinecemmmmmmmmmm

ya sizinde göbeğinizi elliyorlarmı valla t shırt bulacağım ya da bastıracağım elleme diye bıktım yaaaa........... o kadar samimiyetsiz hareketlerki...........
Biri benden izin almadan karnıma falan dokunmaya kalkarsa kıyameti koparabilirim heralde, benimde en cok korktugum seylerden biri. Sanki millete eglence olsun diye büyütüyoruz. o ne ya oyle..ayyııhhyggg simdiden tiksindim valla.

Valla aile sorunları da bana asagı yukarı oldugu gibi yansıyor Turamit'cim, kendi evimde bir sorun yok allah sukur, ama evlenip uzaklassan bile ilk ailenin sorunlarından uzaklasamıyorsun.
Bende cam bir faunusta olmayı beklemiyorum ama bazı seyler de yansıtılmadan önce bir filtreden gecirilse cok daha mutlu olurdum heralde, cünkü önceden 1 gibi hissettgim su an 10 gibi geliyor.Hic olmayacak seylere deliriyorum.

kızlar maşallahh ne çabuk ilerlemişssinizzz yawssss
:))) bir öğle arasına gittim geldim 11 sayyfa ilerlemiş maşallah maşallahhh.
Bu hafta göbişimbüyüdü kızlarrr yavaştan belli olmaya başladı benim minik, sanırım bir ikii haftaya kıyafettte alamaya başlarım:))
Az önce ilaçlarımı aldım bir torba ilaç yazmış dr
vitamin hepsi demir,magnezyum kalsiyum şok oldum haha

bebekin için annesi içrsin artık ya evet sayfalar ilerliyor ben bir de 2 gün bakamayacağım insaflı olun azcık tamam mı ????

benimde belli olmaya başladı artık doktordan çıkınca mağazalara bi göz attım ayna karşısından geçerken çok mutlu oluyorum minik bi göbeğim var diye

paticim ben doktorumla konuştum 6 nisanda kontrole gidicem bana randevu vericek detaylı ultrason için hani orgamların inceleniği ona prof. doç. doktor gelicekmiş randevu alıcaz... sanırım benim ikili tarama testine giren doktor sanırım

slm herkese,

duyduğuma göre dışarıda hava çok güzelmiş, ben hep yatmak zorunda olduğum için bu güzel havanın tadını çıkaramıyorum,
bari sizin olduğunuz yerlerde hava güzelse siz çıkın biraz , temiz hava alın, bebişlere bol bol oksijen gitsin, baharı görsünler
beni eşim işe giderken yatağa bağlayıp gidecek neredeyse kalkmayayım diye.
suyumu,yemeğimi bile başucuma koyup gidiyor, sürekli arayıp kalkma sakın diye tembihliyo bide.
bu günlerde geçer inşallah bizde bebeğimle çıkar dolaşırız

bebekin için annesi içrsin artık ya evet sayfalar ilerliyor ben bir de 2 gün bakamayacağım insaflı olun azcık tamam mı ????

İçeceğim elbetteeeee ama çok vitaminli bunlarrr fazladan 3-5 kg yapar yaws
dimi çok hızlılarr bengeçmiş ypamıyorum direk dalıyorum konuya

benimde belli olmaya başladı artık doktordan çıkınca mağazalara bi göz attım ayna karşısından geçerken çok mutlu oluyorum minik bi göbeğim var diye

:)) seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü aynı duygları bende yaşıyorum hehe:)

:)) seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü aynı duygları bende yaşıyorum hehe:)

aslında sabahları dümdüz oluyo karnım sırt üstü yatınca da içine kaçıyo kaburga kemiklerim bile çıkıyo dışarı, ama yemek yedikten sonra bi pörtlüyo karnım küçücük olsa da benim hoşuma gidiyo

Merhaba güzel anneler....
Sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki okumakta zorlanıyorum, ne kadar aktifiz hepimiz maaşallah. Herkese bol sağlık diliyorum en öenmlisi o, allah doktorların eline bırakmasında çünkü hepsi ayrı telden çalıyor.

Benim hamilelik başından beri tsh düşük çıkıyo bahsetmiştim, ama hamilelik öncesinde normaldi neyse işte bi kaç aydır zürekli tahlil vs bir kaç dahiliye uzmanına göründüm, biri takip edelim şimdilik ilaca başlamayalım dedi, biri ilaç verdi, biri de endokrinoloji uzmanına git ilacını o ayarlasın dedi neyse bu sabah gittik endokr. doktoruna baktı tahlillere seninki fizyolojik troid dedi ilaç falan içmedin di mi dedi :))) dahiliyecinin verdiği ilacı alıp içseydim ne olacaktı acaba ? neyse peki dedim bende tabiki başka bir endokr. uzmanına daha göstereceğim tıp fakültesine gidip... yani sonuçta ben hiçbir konuda bir doktora bağımlı kalmayın derim her sektörde olur olmaz insanların olduğu gibi doktorların içindede var, sonuçta onlar da insan kendini geliştirip faydalı olan doktor az, o nedenle bize de uğraşmak düşüyor yoruldum vallahi... Sağlıklı olsun da bebişler herşeye değer.

Aramızda 2 gün var. Ben de 13+2 yim. 15+3 te gideceğim o zaman inşallah öğreneceğiz...
ben dün gittiğimde 15+5 tim dr hemen kız dedi,kesin öğrenirsin düzgün pozisyonda olursa inş. öyle oluuur.. ama dr çok önemli ordan çıkıp baştan beri gittiğim dr a gittim daha çok erken 1 ay sonra kesin belli olur falan filan yaptı uyuz kadın canı görmek isterse görüyo heralde birazda drlar kendilerini bilemedi yanıldı yapmamak için geç söyleme taraftarı(bazıları)..sonra zorla morla uğraştıda kıza benziyo dedi,öğrenirsin dr iyidir inş...

biz geldik teyzeleri 1.30 saat esnedik ama 3 ay sonra biraz yorucu artık zamanla alısacagız

Çooook geçmiş olsun canım, allah biraz önce şifanı versin inş. sen de gezip dolaşırsın.

hoşgeldiiin aramıza canım

herkese merhaba, doktordan geldim ikilinin sonuçları iyi çıktı çok mutluyum
doktor üçlüyü de yapıcaz dedi haftaya 3lü için randevu aldım.
maşallaaahçok sevindim canm gözün aydın
Mrb herkese
yemegımızı yedık geldık.dr.görustum bugun ılac degstrcek bugun tekrar kontrole gıtcem ıns bebsmde bısı yoktur.belkı cınsıyetıde kesın ogrenrz artık
afiyet olsun..inş.öğrenirsinn canım

kızlar dr.um aradı 2li tarama sonuçlarım çok iyi çıkmışş :)))))) çok mutluyummm..3lü tarama içinde 2 hafta sonra gitcemm..hoppaaa

maşallah gözün aydıııınnn

Çooook geçmiş olsun canım, allah biraz önce şifanı versin inş. sen de gezip dolaşırsın.

amin canım sağol, hepiniz çok dikkat edin nolurr, o işi yapayım bu işi yapayım bişey olmaz diye düşünmeyin, hiç bir şey bebişlerden daha önemli değil, kendinizi ve onları yormayın lütfennnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…