ilk aylarda sürekli ultrasona sokmak istemediğini en baştan söylemişti doktor nasılsa haftaya bakıcaz dedi daha net görürüz cinsiyeti dedi bende olur dedim
Biri benden izin almadan karnıma falan dokunmaya kalkarsa kıyameti koparabilirim heralde, benimde en cok korktugum seylerden biri. Sanki millete eglence olsun diye büyütüyoruz. o ne ya oyle..ayyııhhyggg simdiden tiksindim valla.ya sizinde göbeğinizi elliyorlarmı valla t shırt bulacağım ya da bastıracağım elleme diyebıktım yaaaa........... o kadar samimiyetsiz hareketlerki...........
bizimle muayeneye gelmek isteyen yok. öyle çok ilgilenen yok benle :) maalesef benim ilgilenmem gereken şeyler var üstüne. olsun ya herkes kendine yetsin de ben kendime hayli hayli yetiyorum şükür.
karnımı elleyen falan yok:) hatta insanlar bana hiç hamileymişim gibi davranmıyor. kötü şeyler olunca gene diekt bana telefon geliyor. bu kız hamile üzülür saklayalım vb. durum yok. turmait halleder nasılsa...
hatta geçen bir yakınıma " bu sorunla uzum zamandır ben ilgileniyorum tek başıma ama ben artık iyi değilim. bu şekilde her kötü şeyde bana haber vermye ve benden medet ummaya devam edersen Allah korusun bana bir şey olacak" dedim. telefon suratıma kapandı:) bu çok yakınım kişi gebeliğim boyunca da 1 kere nasılsın diye aramadı, o sorun oluştuğunda "gel yardım et" diye arar. tel çalınca o ise bilirim gene kötü bir şey olmuş.
benide duyuuuuuuuuuuun
kızlar maşallahh ne çabuk ilerlemişssinizzz yawssss
:))) bir öğle arasına gittim geldim 11 sayyfa ilerlemiş maşallah maşallahhh.
Bu hafta göbişimbüyüdü kızlarrr yavaştan belli olmaya başladı benim minik, sanırım bir ikii haftaya kıyafettte alamaya başlarım:))
Az önce ilaçlarımı aldım bir torba ilaç yazmış dr
vitamin hepsi demir,magnezyum kalsiyum şok oldum haha
kızlar maşallahh ne çabuk ilerlemişssinizzz yawssss
:))) bir öğle arasına gittim geldim 11 sayyfa ilerlemiş maşallah maşallahhh.
Bu hafta göbişimbüyüdü kızlarrr yavaştan belli olmaya başladı benim minik, sanırım bir ikii haftaya kıyafettte alamaya başlarım:))
Az önce ilaçlarımı aldım bir torba ilaç yazmış dr
vitamin hepsi demir,magnezyum kalsiyum şok oldum haha
Canım benim haftam seninki ile aynı, bana da sağlık ocağından 5 nisana aşı için gün verdiler. Detaylı ile ilgili benim de bir bilgim yok yarın 3'lü test sonuçlarını alacağım ve bir sonraki görüşmemiz ile detaylı için soracağım. Seni bilgilendirirse sen de bize haber ver...
evet canım kimse göremiyor.... sadece arkadaşların
bebekin için annesi içrsin artıkya evet sayfalar ilerliyor ben bir de 2 gün bakamayacağım insaflı olun azcık tamam mı ????
benimde belli olmaya başladı artık doktordan çıkınca mağazalara bi göz attım ayna karşısından geçerken çok mutlu oluyorum minik bi göbeğim var diye
:)) seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü aynı duygları bende yaşıyorum hehe:)
ben dün gittiğimde 15+5 tim dr hemen kız dedi,kesin öğrenirsin düzgün pozisyonda olursa inş. öyle oluuur.. ama dr çok önemli ordan çıkıp baştan beri gittiğim dr a gittim daha çok erken 1 ay sonra kesin belli olur falan filan yaptı uyuz kadın canı görmek isterse görüyo heralde birazda drlar kendilerini bilemedi yanıldı yapmamak için geç söyleme taraftarı(bazıları)..sonra zorla morla uğraştıda kıza benziyo dedi,öğrenirsin dr iyidir inş...Aramızda 2 gün var. Ben de 13+2 yim. 15+3 te gideceğim o zaman inşallah öğreneceğiz...
slm herkese,
duyduğuma göre dışarıda hava çok güzelmiş, ben hep yatmak zorunda olduğum için bu güzel havanın tadını çıkaramıyorum,
bari sizin olduğunuz yerlerde hava güzelse siz çıkın biraz , temiz hava alın, bebişlere bol bol oksijen gitsin, baharı görsünler
beni eşim işe giderken yatağa bağlayıp gidecek neredeyse kalkmayayım diye.
suyumu,yemeğimi bile başucuma koyup gidiyor, sürekli arayıp kalkma sakın diye tembihliyo bide.
bu günlerde geçer inşallah bizde bebeğimle çıkar dolaşırız
hoşgeldiiin aramıza canımhoşbulduuuuuum
siteyi takip ediyorum ama çok hızlı ilerliyor konular maşallah eylül anneleri olacağız inşallah sayfaya denk geldiğim iyi oldu moral destek olalım birbirimize benim biraz zor geçiyor da :18:
hepinize tekrardan merhabalar diyorum Rabbim bebişlerimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
maşallaaahherkese merhaba, doktordan geldim ikilinin sonuçları iyi çıktı çok mutluyum
doktor üçlüyü de yapıcaz dedi haftaya 3lü için randevu aldım.
afiyet olsun..inş.öğrenirsinn canımMrb herkese
yemegımızı yedık geldık.dr.görustum bugun ılac degstrcek bugun tekrar kontrole gıtcem ıns bebsmde bısı yoktur.belkı cınsıyetıde kesın ogrenrz artık
kızlar dr.um aradı 2li tarama sonuçlarım çok iyi çıkmışş :)))))) çok mutluyummm..3lü tarama içinde 2 hafta sonra gitcemm..hoppaaa
Çooook geçmiş olsun canım, allah biraz önce şifanı versin inş. sen de gezip dolaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?