Günaydın - 19 Kasım 2007, Pazartesi - Hamilelikte yeşil çay, bebeği kalp yetmezliğine sokabilir
bak buldum canım bi oku istersen...
okudum canım. sağol haftada 2-3bardak içiyordum. içmem daha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın - 19 Kasım 2007, Pazartesi - Hamilelikte yeşil çay, bebeği kalp yetmezliğine sokabilir
bak buldum canım bi oku istersen...
ay kızlar ya evi temizledim. Bir düş alayım diyorum saçimi kurutup düzlestirecegim hadi biriniz bir el atın bana :) düş almak kolay ama kurutmak vs zor püf. Çıkmamız A da az kaldı. Dilse şapka atkı çıkarmış dedim ona gerek yok kızım kış gitti güneş geldi dedim yarasın dedi serseri. Parka gideceğiz diyor.
tünaydın kıslar nasılsınz bugun kahvaltıyı yaptım gene mide bulantısı yasadım ne oluyor içerde anlamıyorum nezaman bitcek bilmiyorum 2.kez kahvaltı yaptım ama içim hala bir tuhaf
yeşilçay konusu dönmüş ben doktoruma sordum 5 bardak iç dedi bana
tünaydın kıslar nasılsınz bugun kahvaltıyı yaptım gene mide bulantısı yasadım ne oluyor içerde anlamıyorum nezaman bitcek bilmiyorum 2.kez kahvaltı yaptım ama içim hala bir tuhaf
yeşilçay konusu dönmüş ben doktoruma sordum 5 bardak iç dedi bana
selam canımmmm
çay mevzusu şu az da olsa kahvaltıda çayı tüketiyoruz genelde, dayanamıyorum. ben şişkinlik engellesin diye yeşil çay da tükettğimi söledim, elifbereket bir makale linki yolladı, yeşil çay bebeklerde kalp hastalıkları riskini artırıyormuş...
sen bilirsin tabi ama 5 bardak hangi bitki çayı olursa olsun zaralı olur, özellikle hamileliklerde bitki çayları verilmiyor, içilenlerde sınırlı günde 1 bardak gibi, düzenli olarak bir bitki çayı içmek de zararlıymış, ben okuduklarıma bakarak bunu söylüyorum tabi doktor değilim, ama doktorlara da hiç güvenmiyorum acaba sana iç derken herhangi bir araştırma yapmış mı bunun üzerinde bilimsel olarak, bu çalışmları yapmış olması lazım, bi doktorun söylediği diğerini tutmuyor bu yüzden biraz da netten araştırmak lazım, internette de çok bilgi kirliliği var ama doğru bilgiyi seçmek mümkün, konular hakkında blimsel araştırmalar yapmış prof. ların siteleri var onlar okunablir,dikkatli olmak lazım...
ben ıhlamur içiyorum demir ilacı aldıgım içinde kahvaltıda içmiyorum siyah cayı aksamları acık limonlu içiyorum bende hep yeşil çay içiyordum doktor içebilirsin dedi şimdi okudum linki kafam karıstı![]()
aynen doktorların hepsi farklı farklı seyler söylüyor en basiti nette okudum yumurta haftada 5 kere yenmesi gerekiyormus doktoruma sordum kolesterol yapar dedi isviçrede arkadasım var oda hamile ama o hergün yiyor doktoru ye demiş dediğin gibi günde bir bardak içeriz herseyin fazlası zarar
Arkadaşlar ikili test sonucumu yeni alabildim hangi değerlere bakmam gerekiyor bilen var mı?
ben demir vb. haplarımı akşam 10dan sonra alıyorum. 1saat öncesi ve sonrası süt ve ürünleri tüketilmemeli. ayrıca demir hapımı c vitamini ile alıyorum.
çay ile tüketilmemeli demir haklısın. yeşil çay metobolizma hızlandırır, şişkinlik alır diye haftada 2-3 zorla içiyordum ben de. tadını da sevmem. ama 5bardak da çok. azalt istersen.
:)))yumurta kolestrol yapar diyen doktorlar yıllar önce çıkıp özür dilediler biz yanlış biliyormuşuz özür dileriz hergün yumurta yiyebilirsiniz demişlerdi, ben doktorlara çok uyuzum zaten çoğusu insan haytının önemini bilmeden sıradan bir iş yapıyomuş gibi kendilerini geliştirmeden okulda ezberledikleriyle kalıyorlar, günümüzde araştırma yapmak çok kolay allahtan bir kişiye bağlanmıyoruz, ben bi konuda özellikle önemli bi durum varsa karar vermek için en az 2-3 doktorun görüşüne danışıyorum, netten araştırıyorum vs. mesela bana geçen doktor troid için hap verdi sonra konunun uzmanına gitttim hiç gerek yok dedi ilaç içmene, ya içseydim...bunlar önemli şeyler özellikle hamilelikte...
Saolun arkadaşlar bişey anlamadığımdan yorumlayamadım doktorum telefonda negatif demişti artık ayrıntısını 3lünün sonucunu gösterrken anlatır bana..