Leblebi, tost, galeta, etimek, etiform diet bisküvi.. KArbohidrat yemezsem benim de bulantım kesilmiyor. Meyve 10 dk lığına kesiyor maksimum..
kız - erkek farketmez de herkesin en az 1 kızı olmalı bence... kız evlat rahmettir. benim bu erkekse Allah nasip ederse kızı bulana kadar giderim sanırım...
askolsun ya keske imkanımız olsa da sende burda olsan
ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))
merhaba güzel anneler
kızlar yaaa benim aralarda bişeyler yemem gerekiyor. çalışıyorum ve acıkmaya başladığım an midem inanılmaz bulanıyor ve boş mideyi çıkarmaya çalışıyorum.
bu yüzden öğün aralarında da doyurucu bişeyler yemem gerekiyor ama iş yerinde ne yiyebilirim ki aklıma da gelmiyor.meyve falan kar etmiyor ama. tecrübelilerden yardım istiyorummm
gün içinde gerçekten çok zorlanıyorum
erkek bebek içinde birşey diyorlardı ama hatırlamıyorum
belki bir gün bulusuruz canım
ya demeyin ya ben midye kokorec cok seviyorum ya ve gelicem türkiyeye yiyemicem memeden kessem ne yarar teee 2013 yaza kadar türkiyeye gelemicem
sağol cnmn allah herkesin gönlüne göre versintabi ki güzel ben tek cocugum bir kız kardesim ya da ablam olsun çok isterdin ne mutlu sana
paket yapar göndeririz askolsun yanii :)))
sağol cnmn allah herkesin gönlüne göre versin
doyursun dersen bence leblebi iyi gelir, ama enerji versin dersen kuru incir kuru kayısı, fındık ceviz
erkek bebek içinde birşey diyorlardı ama hatırlamıyorum
belki bir gün bulusuruz canım
ya demeyin ya ben midye kokorec cok seviyorum ya ve gelicem türkiyeye yiyemicem memeden kessem ne yarar teee 2013 yaza kadar türkiyeye gelemicem
saol tatlım esin havacı dimi o havadan bana atsın sokmak yasak
leblebi sürekli yiyorum cnm saolAma bu kurular da iyi fikir. Hemen alıyorum yarın. çok teşekkür ederim
kızlar bu arada kaç kilo almışsınız ben basından beri 3 kilo vermişim
sağol cnm benm. galeta yedikten sonra ağzımda tuhaf bir tat bırakıyor. leblebi sürekli yiyorum ama o da tok tutmuyor
etiformları deneyeceğim
gerçi ağzımın tadı hiç yok. hep tuhaf bir tat var:44:
kızlar bu arada kaç kilo almışsınız ben basından beri 3 kilo vermişim
Kokoreç bir kere arkadaşımın zoruyla yedim ve istifra ettim bir lokmadan sonra. Hala merak ederim benim damak tadıma mı uygun değil yokse yediğim kötü müydü...BEn yumuşak, zor çiğnenen şeyleri sevmem. Sanırım o çok fena yaptı beni, bir tuhaf oldum. Ama iyi bir yerde bir şans daha vermek istiyorum.. Çünkü maşallah gayet midesizimdir, çok ağır olmadığı sürece herşeyi yerim. Onu nasıl yiyemedim anlamıyorum.
yok cnm malesef bizimki karada :))
kokoreç bir kere arkadaşımın zoruyla yedim ve istifra ettim bir lokmadan sonra. Hala merak ederim benim damak tadıma mı uygun değil yokse yediğim kötü müydü...ben yumuşak, zor çiğnenen şeyleri sevmem. Sanırım o çok fena yaptı beni, bir tuhaf oldum. Ama iyi bir yerde bir şans daha vermek istiyorum.. çünkü maşallah gayet midesizimdir, çok ağır olmadığı sürece herşeyi yerim. Onu nasıl yiyemedim anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?