2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Leblebi, tost, galeta, etimek, etiform diet bisküvi.. KArbohidrat yemezsem benim de bulantım kesilmiyor. Meyve 10 dk lığına kesiyor maksimum..

sağol cnm benm. galeta yedikten sonra ağzımda tuhaf bir tat bırakıyor. leblebi sürekli yiyorum ama o da tok tutmuyor
etiformları deneyeceğim
gerçi ağzımın tadı hiç yok. hep tuhaf bir tat var:44:

kız - erkek farketmez de herkesin en az 1 kızı olmalı bence... kız evlat rahmettir. benim bu erkekse Allah nasip ederse kızı bulana kadar giderim sanırım...

erkek bebek içinde birşey diyorlardı ama hatırlamıyorum

askolsun ya keske imkanımız olsa da sende burda olsan

belki bir gün bulusuruz canım

ben kokoreç de yerdim mideye tava da dolma da ama işte gebelik... memeden kesince ilk iş taksime akacam balık pazarında miye tava dolma kokoreç.. üsüste yiyecem.... var mı gelen :))

ya demeyin ya ben midye kokorec cok seviyorum ya ve gelicem türkiyeye yiyemicem memeden kessem ne yarar teee 2013 yaza kadar türkiyeye gelemicem

Leblebi, tost, galeta, etimek, etiform diet bisküvi.. KArbohidrat yemezsem benim de bulantım kesilmiyor. Meyve 10 dk lığına kesiyor maksimum..

paket yapar göndeririz askolsun yanii :)))

Kokoreç bir kere arkadaşımın zoruyla yedim ve istifra ettim bir lokmadan sonra. Hala merak ederim benim damak tadıma mı uygun değil yokse yediğim kötü müydü...BEn yumuşak, zor çiğnenen şeyleri sevmem. Sanırım o çok fena yaptı beni, bir tuhaf oldum. Ama iyi bir yerde bir şans daha vermek istiyorum.. Çünkü maşallah gayet midesizimdir, çok ağır olmadığı sürece herşeyi yerim. Onu nasıl yiyemedim anlamıyorum.

sağol cnm benm. galeta yedikten sonra ağzımda tuhaf bir tat bırakıyor. leblebi sürekli yiyorum ama o da tok tutmuyor
etiformları deneyeceğim
gerçi ağzımın tadı hiç yok. hep tuhaf bir tat var:44:

O acımsı ağız tadı bende de var.. Ve geçmedi henüz..ama geçeccekmiş...Beyaz peynirli tost çok iyi geliyor bana.. İş yerinde varsa onu da deneyebilirsin.

biz taksimde balık pazarının yanında olan yerde yiyoruz bi kaç subesi de var herkes yemiyor yiyemiyor ama az da olsa sans ver hamilelikden sonra

yok cnm malesef bizimki karada :))

tüh gitti bizim kokoreç

Ben 3 kilo aldım.
İş yerimde öğle tatiline kadar arada meyve yiyorum. Öğle yemeğinde 1 çorba. Öğleden sonra arada 1 avuç fındık, akşam dersim varsa onun öncesinde 1 kaşarlı tost.

guzel olur özellikle sahil yerlerinde daha bi güzel olur :)) ooh acılı acılı

aa kızlar ben bugün cicişler aldım kendime hamileler için gömlek bide kot pantolon lcw dendr a gittikten sonra olsaydı kızımada tulum begendim çok gzl onu alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…