- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
- 98
bu topıkde kac kısıyız mesela baya bı kalabalıgız..hemen hemen herkes ıkılı yaptırdı ama cogundan rakamsal deger gelmedı dru normalmıs dıyen arkadasların yorumlarını aldık..benım ıkılı testım 1:392 cıkmıs dr bana rısk grubundasın dedı amnıyo yapalım sana dedı...e herkesın 30000 lerdemı bu oranı da normal benım gıbı kımse cıkmadı allahda cıkarmasın daa o kadar arastırdım e herkesın degerlerı hemen hemen bole ee herkes normalde bı ben mıyım rısklı cozemedım ben bu ısı az sonra dra gıdıcem bende yıne uclu ıstıcek yko amnıyo yapalım dıcek kafam cok karısık
bu topıkde kac kısıyız mesela baya bı kalabalıgız..hemen hemen herkes ıkılı yaptırdı ama cogundan rakamsal deger gelmedı dru normalmıs dıyen arkadasların yorumlarını aldık..benım ıkılı testım 1:392 cıkmıs dr bana rısk grubundasın dedı amnıyo yapalım sana dedı...e herkesın 30000 lerdemı bu oranı da normal benım gıbı kımse cıkmadı allahda cıkarmasın daa o kadar arastırdım e herkesın degerlerı hemen hemen bole ee herkes normalde bı ben mıyım rısklı cozemedım ben bu ısı az sonra dra gıdıcem bende yıne uclu ıstıcek yko amnıyo yapalım dıcek kafam cok karısık
o mantıkla ben de ağustos annelerine gideceğim o zaman :) kızımi 1 ay önce doğurdum
hehee hoş geldin ozaman canım nekadar bereketli bir amyış maşallahhh gittikçe çoğalıyoruz
Hadi gozun aydin cnm Allahim tamamina erdirsin hosgeldinnnnnnnnnnn[/QU merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende eylül annesi olacam inşallah 14 haftalık hamileyim beklenen doğumum 26 eylül sizlerle konuşmayı çok istiorm
ben gidiyorum kızlar ya. Karnım da acikti kim yemek getirecek bana uuuuu
GEçmişi de okumadım umarım herkes iyidir.
18.15 te uçağım kalkıyor. Çarşambe ve cuma günü iki sunumum var. Özellikle cuma günkü için dualarınıza ihtiyacım var. Nolur bana şans dileyin...Çok stresliyim.
Kızlar merhaba geçmişi yine okuyamadım, benim adım geçti mi:):)
Umarım hiç sıkılmadan strese girmeden kolayca atlatırsın. Dualarımız seninle. Sağlıkla git, sağlıkla gel...
bu arda kızlar sabah bir geldim milupa ben ve bebeğim için hediyeler bırakmış masama:) çok mutlu oldum fotolarını çektim sizlerle paylaşmak için, ama çok işim vardı anca ekleyebiliyorum.Eki Görüntüle 376596 Eki Görüntüle 376597
kızlar benim hediye haberlerim de yendi gitti aradan. Aşk olsun...
kızlar benim hediye haberlerim de yendi gitti aradan. Aşk olsun...
banada milupadan geldi. geçen primaya kayıt yaptım. aradılar bi kaç gün sonra. 10 nisanda göndericez, kargo size ait dediler. bende tamam dedim :) başka biyerler varmı acaba kayıt yaptırabileceğimiz??
Patıcım hayırlı olsun tatlım ya ben telefondan giriyorum ve geri dönüp okumam çok zor oluyor ben kaçırmışim. Hayırlı olsun ben de primadan aldim ama pis milupa göndermedi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?