2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

e_motion amniyo falan yaptırma, ay bu doktorları boğasım geliyor biliyor musun.. Paragözler.. Ayrıntılı ultrason yapılıyormuş 5. ayda sanırım onu beklemeni tavsiye ederim. Zaten amniyo erken dönemde yapılmaz.. Kaç yaşındasın? Bu testlerin doğruluk payı yok.

merhaba cnm, canını sakın sıkma. Rabbim hayırlısını versin. amniyo yaptırma hem. kulaktan duyma olarak bildiğim tehlikeli olduğu. bir çok kişi tanıdım, bebekleri için risk grubu dediler, Allah muhafaza sakat dediler, öyle dediler böyle dediler.. ama çok şükür hepsi gayet sağlıklı. gözlerinden zeka fışkırıyor hemde.. öyle bile olsa ( Allah muhafaza) yapıcak bişey yk. ama sen olumlu düşün. strese sokma kendini bebişinde strese girmesin annesi. herşeyi ancak Yaradan bilir..amniyo yaptırma derim. benim görüşüm..

ben gidiyorum kızlar ya. Karnım da acikti kim yemek getirecek bana uuuuu

bende senin gibi düşünüorum açıkçası ikiliyi yaptırdım ama diğerlerini yaptırmayı düşünmüorm bizim stresimizden bebişlirimizde etkilenmesin

kaçıyorum kızlar, duş alacaağım, yemek yapacağım... görüşürüz.

gelirim gene... özleyin beni anacığımm :)

kızlar benim hediye haberlerim de yendi gitti aradan. Aşk olsun...

Patıcım hayırlı olsun tatlım ya ben telefondan giriyorum ve geri dönüp okumam çok zor oluyor ben kaçırmışim. Hayırlı olsun ben de primadan aldim ama pis milupa göndermedi ya.

banada milupadan geldi. geçen primaya kayıt yaptım. aradılar bi kaç gün sonra. 10 nisanda göndericez, kargo size ait dediler. bende tamam dedim :) başka biyerler varmı acaba kayıt yaptırabileceğimiz??

banada milupadan geldi. geçen primaya kayıt yaptım. aradılar bi kaç gün sonra. 10 nisanda göndericez, kargo size ait dediler. bende tamam dedim :) başka biyerler varmı acaba kayıt yaptırabileceğimiz??

Ben bilmiyorum... bebeğim promosyonları pek seviyor Öğrenirseniz paylaşın.

Patıcım hayırlı olsun tatlım ya ben telefondan giriyorum ve geri dönüp okumam çok zor oluyor ben kaçırmışim. Hayırlı olsun ben de primadan aldim ama pis milupa göndermedi ya.

Bir daha tazele gönderecektir. Belki yaklaşık haftalarda gönderiyordur. 16 - 17 gibi, var mı daha erken alan??

arkadaşlar canım çok fena kek istiyo offfff geçsin diye bekliyom geçmiyo yaaaaa çok az kalorili kek tarifiniz varmı yapacagım yemeden duramıycam galıba:/

merhaba güzel anneler aile hekimliğinden beni 2 nisanda kontrole çağırdılar kalp atışı dinleteceklermiş, tansiyon kilo takibi falan dediler.
İçinizden gidenler oldu mu aile hekimliğine merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…