ben de anlatayım eşime nasıl süpriz yaptığımı
2. 5 yldır bebk istesğimiz için artık olmayacağına inanmıştık bizim için mucizeydi ben ateş ölçmede kullanıyordum baktım ateş hep yüksekk gidiyor
şüphelendim kan verdim 179 demez mi
eve geldim yerimde duramıorum
hemen bebbğimin ağzından eşime mektup yazdım gelince verdim sana mektup yazdım diye bu ne der gibi suratıma baktı
herzamanki mektuplarımdan sandı ben bazen yazarım daa :)
okudukça yüzü değiştii
ne hamilemisin dedi
öbür kanepedeydim yüüzündeki şaşkın ifadeyle bana koştu sarıldı
kalktı ne yaptığını bilmiyor tabi
hemen bana yat diyor arkama yasstık koyuyır yaa dur dedim
daha erken :)
ama o beibşim düştü sürprizi biraz erken yapmışım2 gün sonra beta yükselmedi
sonra o düşükten hemen sonraki adette bu meleğime hamile kaldım bunda sürpriz yapmadım çünkü idrarda siliği görünce hemen doktora dedim eişime kana gidiyoruz uyuyordu ama ümitlenme sakın dedim silk gördüm( çokkkkkk silikti hayal sandım )
kana baktırmalıyım progestan almam lazım kan pıhtılaşması tetlari yaptımıştım ankara da onları göndermem gerek bişey var mı yok mu bilmiyorum yine düşmesin diye çok telaşlıydım sürpriz falan olmadı
sonra o mektubu buna say dedim
Selam kızlar, bugün tahlil sonuçlarımı aldım.....hepsi sorunsuz, sadece RDW 11,5 - 16 % arası olması gerekiyormuş benimki 16,2 çıkmış........
inernette RDW yi araştırdım da pek bişey anlamadım........önemli bişey mi bileniniz var mı?????
mavıs mavıs günaydıııın git canım destek olursun,hem degişiklik olur
benim 3 gün önce kanamam oldu biraz gezmem yasak yatıyorum
haftaya kadar evdeyim...
Tebrik ederim canım gözün aydın.İnsallah saglıkla, mutlulukla gelir dünyaya
evet isim fikri iii olur :)
canım bu arada gzözün aydın ismini topiklerde görüyordum ne güzel hamilesin
Günaydın sevgi pıtırcıkları :) Bugün doktora gidecem aslında bugün gitmek istemeiyorum ama arkadaşımla gidecem onu da yanlız bırakmak istemiyorum bakalım bebişimin pıt pıtlarını duyabilecek miyiz?
Bu arada 6. haftamdayım ve yüzümde çenemde sivilceler çıkmaya başladı 4 gündür her gün ayrı bi sivilce çıkıyor bu her gün arta arta devam ederse yüzüm mayın tarlası gibi olacak Allah korusun
Hormonlar değiştiği için yağlanma arttığından artıyormuş hiç bir makyaj ürünü krem dedorant parfüm kullanmıyorum öğrendiğimden beri dikkat ediyorum hesapta. Önerebileceğiniz cilt kremi losyon felan var mı ?
Sizde sivilcelenme oluyor mu?
Hayırlı cumalarrr :))
Canım ben de bebişin ağzından mektup yazdım bir de patik aldım hediye paketi yaptırdım mektubu da içine koydum. Eve gelince verdim sana hediye aldım dedim ne hediyesi diyor gülüyor açmadan içini kontrol ediyor çorap mı? Eldiven mi? yaaa bırak kontrol etmeyi aç işte diyorum ben desonra açtı patikleri daha tam çıkarmadan görürgörmez fırlattı elinden bağırmaya başladı hoplayıp zıplıyor aşkım doğru mu söylüyorsun yemin et sürekli bunu tekrarlıyor evin içinde zıplaya zıplaya koşuşturdu bir yandan da avaz avaz bağırıyor çok sevineceğini düşünüyordum ama bukadar büyük bir tepki vereceğini tahmin etmemiştim Kızlar Benim BAT ya dün ya da bugündü değerim 50.68 çıktı dün baktırdım çok mu düşük acaba :26:
merhabalar kızlar. Ben en son 5 aralıkda regl olmuştum. 10 ocakda kan verdim sonucum 3410,83 çıktı. yani 5 gün gecikmede bu kadar yüksek değer iyimidir acaba
sudenaz cevabın için çok teşekkür ederim canım. Sağlıklı bir gebelik geçirip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Günaydın sevgi pıtırcıkları :) Bugün doktora gidecem aslında bugün gitmek istemeiyorum ama arkadaşımla gidecem onu da yanlız bırakmak istemiyorum bakalım bebişimin pıt pıtlarını duyabilecek miyiz?
Bu arada 6. haftamdayım ve yüzümde çenemde sivilceler çıkmaya başladı 4 gündür her gün ayrı bi sivilce çıkıyor bu her gün arta arta devam ederse yüzüm mayın tarlası gibi olacak Allah korusun
Hormonlar değiştiği için yağlanma arttığından artıyormuş hiç bir makyaj ürünü krem dedorant parfüm kullanmıyorum öğrendiğimden beri dikkat ediyorum hesapta. Önerebileceğiniz cilt kremi losyon felan var mı ?
Sizde sivilcelenme oluyor mu?
Hayırlı cumalarrr :))
hamileliğimiz boyunca YUSUF suresi ve MERYEM suresi okumak bebeklerimizin gelişimi,sağlığı,güzelliği ve iyi huylu olmaları için çok yararlıymış..
YUSUF süresi huy ve yüz güzellği için
İBRAHIM ve İNSAN süreleri ahlakının güzelliği için
KAF süresi mücahid olması için
AL-İ İMRAN süresi ateşli hastalık olmaması için
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA süresi okumak faydalı
YASİN süresini sürekli okumalı bırakmamalı
ASR süresi çocuğun sabırlı olması için(eli karna koyup okunursa daha eftal)
Bildiklerim bu kadar :))
yusuf süresini okudum o bitti ibrahim süresini okuyorum (yavaş okuduğum için ancak hamileliğim sonunda hepsi biter) :) Tüm bebişlerim sağlıklı hayırlı olurlarla inşaALLAH.. :)
kızlar size bir şey danışmak istiyorum...
hamilelikte saç kestirilir mi?saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum ama kısmet olmadı şimdide hamile olduğumu öğrendim....sizce saç kesme ile ilgili söylenenler batıl inanç mı? kestireyim mi*? Yoksa büyüklerin bir bildiği varmış ki söylemiş risk yapmamalıyım mı?ikilemde kaldım...siz olsanız ne yapardınız*
Canım bu kocakarıların her şeye bi sözleri var :) Bana da annem bir sürrü şey diyor. bende kestirecem saçlarımı ne gibi bir aksilik olabilir ki saç kestirmede yan etkisi yok işeyi yok :) Aksine uzun saçı kurutmak zor hasta olmamamız lazım ve saç kurutma makinesini kafaya çok tutunca radyosyana maruz kalıyoruz o yüzden kestirelim gitsin :) Benim sorunumda kuaför bulamıyorum ankarada bayan kuaför yok nerdeyse benim olduğum semtte :==)
hamilelikte saç kestirilir mi?saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum ama kısmet olmadı şimdide hamile olduğumu öğrendim....sizce saç kesme ile ilgili söylenenler batıl inanç mı? kestireyim mi*? Yoksa büyüklerin bir bildiği varmış ki söylemiş risk yapmamalıyım mı?ikilemde kaldım...siz olsanız ne yapardınız*
herkeseee selammmmmmm....
bende rabbim izin verirse eylül annesi olcağım....
benim hikayem uzun canınızı sıkmak istemem..özetle anlatayım...4,5 yıllık evliyim hiç korunmadık...evliliğimizin 1. yılında tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik..sonra tüp bebek maceraları derken aralıkta başladığım 5. tüp bebek denememde ilk kez pozitif sonuç aldım çok şükür...o günden beri panik atak içindeyim çok korkuyorum bişey olacak diye...ama bir o kadar da mutluyum..rabbim bu günleride gösterdi...rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla anne baba olmayı nasib etsin inşallah...
bende henüz ultrasona girmedim ayın 18 inde randevum..inşallah herşey yolundadır...
bu arada liste yapmadınızmı kızlar....eğer isterseniz bu konuda ustalaştım..burda güzel bir liste yapabilirim
YUSUF süresi huy ve yüz güzellği için
İBRAHIM ve İNSAN süreleri ahlakının güzelliği için
KAF süresi mücahid olması için
AL-İ İMRAN süresi ateşli hastalık olmaması için
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA süresi okumak faydalı
YASİN süresini sürekli okumalı bırakmamalı
ASR süresi çocuğun sabırlı olması için(eli karna koyup okunursa daha eftal)
Bildiklerim bu kadar :))
yusuf süresini okudum o bitti ibrahim süresini okuyorum (yavaş okuduğum için ancak hamileliğim sonunda hepsi biter) :) Tüm bebişlerim sağlıklı hayırlı olurlarla inşaALLAH.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?