2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım ben de bebişin ağzından mektup yazdım bir de patik aldım hediye paketi yaptırdım mektubu da içine koydum. Eve gelince verdim sana hediye aldım dedim ne hediyesi diyor gülüyor açmadan içini kontrol ediyor çorap mı? Eldiven mi? yaaa bırak kontrol etmeyi aç işte diyorum ben de sonra açtı patikleri daha tam çıkarmadan görürgörmez fırlattı elinden bağırmaya başladı hoplayıp zıplıyor aşkım doğru mu söylüyorsun yemin et sürekli bunu tekrarlıyor evin içinde zıplaya zıplaya koşuşturdu bir yandan da avaz avaz bağırıyor çok sevineceğini düşünüyordum ama bukadar büyük bir tepki vereceğini tahmin etmemiştim Kızlar Benim BAT ya dün ya da bugündü değerim 50.68 çıktı dün baktırdım çok mu düşük acaba :26:

Selam kızlar, bugün tahlil sonuçlarımı aldım.....hepsi sorunsuz, sadece RDW 11,5 - 16 % arası olması gerekiyormuş benimki 16,2 çıkmış........
inernette RDW yi araştırdım da pek bişey anlamadım........önemli bişey mi bileniniz var mı?????

benimde o rdw neyse biraz düşük ama dr. sorun yok dedi bende araştırmadım boşver sende araştırma paranoyak olduk zaten bazen çok bilmek iyi olmuyor elimden gelse topiğe bile girmicem kendimi rahat bırakcam ama alışmışım bi kere

merhabalar kızlar. Ben en son 5 aralıkda regl olmuştum. 10 ocakda kan verdim sonucum 3410,83 çıktı. yani 5 gün gecikmede bu kadar yüksek değer iyimidir acaba

Tebrik ederim canım gözün aydın.İnsallah saglıkla, mutlulukla gelir dünyaya

evet isim fikri iii olur :)
canım bu arada gzözün aydın ismini topiklerde görüyordum ne güzel hamilesin

sağolun kızlar ...inşallah hepimiz sorunsuz gebelikler geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız

benim normalde sivilce sorynum yoktur...2 gün önce benimde çenemde 1 tane çıktı..başkada yok şimdilik

dün baktırdıysan yarın tekrarlatman gerek..değerin 2 katı oluyorsa sorun yok canım...

merhabalar kızlar. Ben en son 5 aralıkda regl olmuştum. 10 ocakda kan verdim sonucum 3410,83 çıktı. yani 5 gün gecikmede bu kadar yüksek değer iyimidir acaba

canım değerin çok normal...benimde son adetim 6 aralık en son dün 12 ocakta kan verdim 4267.0 çıktı...nerdeyse süremiz aynı...

sudenaz cevabın için çok teşekkür ederim canım. Sağlıklı bir gebelik geçirip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

evet canım benimde şuan sivilce sorunum var... şimdilik tek tük ...inşallah artmaz....ben parfüm kullanıyordum...evet dediğin gibi zararlı olabilir...artık kullanmayacağım....

teşekkür ederim canım..sayenizde bende hangi duaları okumam gerektiğini öğrendim...

kızlar size bir şey danışmak istiyorum...
hamilelikte saç kestirilir mi?saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum ama kısmet olmadı şimdide hamile olduğumu öğrendim....sizce saç kesme ile ilgili söylenenler batıl inanç mı? kestireyim mi*? Yoksa büyüklerin bir bildiği varmış ki söylemiş risk yapmamalıyım mı?ikilemde kaldım...siz olsanız ne yapardınız*

Canım bu kocakarıların her şeye bi sözleri var :) Bana da annem bir sürrü şey diyor. bende kestirecem saçlarımı ne gibi bir aksilik olabilir ki saç kestirmede yan etkisi yok işeyi yok :) Aksine uzun saçı kurutmak zor hasta olmamamız lazım ve saç kurutma makinesini kafaya çok tutunca radyosyana maruz kalıyoruz o yüzden kestirelim gitsin :) Benim sorunumda kuaför bulamıyorum ankarada bayan kuaför yok nerdeyse benim olduğum semtte :==)

evet canım benimde saçlarım uzun ....güzel kesim yapan bir kuaför arıyordum....bulamadığım için şimdiye kadar kestiremedim...

canı veren Allah,saç kesimiyle mi ömrümüzü yazıyor,yapmayın yani.
doktorlar da özellikle kestirebilirsiniz diyor,kötü şeyleri düşünürsek kötü şeyler başımıza gelir,güzel düşünün tevekkül etmişiz zaten,Rabbim her türlü kötülükten korur ama saç kestik diye :) bişey olmaz

Canım bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama malesef ben batıl inançlarla dolu bi insanım elimde değil ama ne yapayımmmmm
Kızların yazdığı olumlu şeyleri okuyuncada doğru mantıklı diyorumm AMAn NE BİLEYİM ZATEN SAÇLARIM raPUNZELİNKİLER GİBİİ kaldım böyleee
hamile olduğumu ögrendiğimden beride kendimi baya bi çirkin hissediyrm yaaaaaaaaaa

Hoşgeldin canım aramıza.
Listemiz var 1.sayfada. İlgilenmek istersen seve seve al ilgilen. Benim eşim pek istemiyo internette fazla vakit geçirmemi. Kendini üzeceğine otur gebe elbiselerine bak diyo. Tabi o da haklı. Admine mesaj atıp listeyle sen ilgilenirsen çok sevinirim. Ya da başka isteyen arkadaş olursa.

canım böle hayırlı bi bilgiyi paylaştığın için çok sağol bende acaba ne yapılabilir die düşünüyodum tşkler

kızlar listeyle kim ilgileniyo benide eklesin üffen sat 7 aralık boy 1.60 kilo 60 şehir rize

Bu arada ne zamandır yazamıyorum. Çok hızlı ilerliyor sayfalar. Okumak bile büyük mesele :)
Ben çarşamba günü sağlık ocağına gidip aile hekimime kayıt yaptırdım. Perşembe günü de devlet hastanesine gidip son kalan tahlillerimi yaptırdım. Devlet hastanesindeki doktor gel bi kalp atışına bakalım dedi. Karnımdan ultrason oldum ilk defa ve kalp atışlarını gördük çok net. Ama sesini dinletmedi. Devlet olduğu için 30sn falan yattım masada. Patpat baktı kalk dedi :)

Bugün özeldeki doktorum kap atışı duymaya çağırdı ama ben haftaya gidicem her hafta gitmek istemiyorum. Hepimize allah kolaylık versin bu bulantılar benim başıma da dert olmaya başladı. Akşam 2 hurma yedim yemekte. Sabah 2 galeta 1 portakal suyu. Öğlen ekmek arası peynir, zeytin domates. Tam fakir sofrası oldu valla. Hiçbirşey çekmiyo canım. Bulantıdan da birşey yiyemiyorum zaten. Ama çok şükür kusma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…