2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dilse sen tecrübelisin neler almamzı lazım 0-33 ço kalmayın büyüyorlar çabucak diyorlar 2 haftada kednini topluyor diyorlar 3-6 al diyorlar
alttan çıtçıtlı badierl atlet olarak mı kulnılıyor yoksa pantolanla kombin edilip mi giyiliyor
en çok ne almak lazım

anlıyorum ama zaten bebek o zamana kocaman oluyor o zamana kadar aldıkların bıle kullanılmaz olur verirsin birilerine vs

mesela ben sen gibi ceyiz yapamıcam yok canım zaten 2 yıllık alısveriş etmicez hersene geliyoruz türkiyeye geldikce alıcaz

Ay ay başlamış yavaştan hazırlıklar çok heyecanlı:) bende bugün çarşı pazar dolaştım çooook güzel şeyler var. İnsanın içi gidiyor ama daha cinsiyeti bile belli değil

tabi hastane çıkışları zaten küçük birkaç tane daha alırsın0 3 ay yeter hemen topluyor kendini ama şöyle birşey de var mesela dilse küçük doğdu ve ben deli gibi 52 cm şey aradım hatta prematüre bebek giysisi falan aldık elimdekileri çok sonra giydi o yüzden abartmadan yeterince almak lazım. Alttan çıtçıtli body evet atlet niyetine ama öncelikle kış bebeği olduğu için böyle bahar yaz normal body gibi de kullanırsın. Sık alttan çıtçıt li bodyler var. Ilk doğduğunda sürekli süt kusacak o yüzden en çok önlük ve ağız mendili al ve tulum sayısı da az olmamalı çünkü çok sık üstü değişecek. Alacağın giysi sayısı çamaşır makinesini ne sıklıkla çalıştıraca gin ile doğru orantılı. Ev için pamuklu tulum iyidir ayaklı pantolonlar dışarı gezmeleri için kadife tulumlar. Ve asla ev de çok sıkı giydirmeyin çünkü o zaman dışarda çabuk hasta olur.

ayrıca herşey giyim değil. Termometre hava nemlendirici bu gibi şeyler de çok önemli.

dils saol canım yadımların için
önerilerini dikkate alacağım

Vallahi birde kış bebeği olunca daha bir zor olacak herhalde.

Yada evim sobalı olduğu için ben öyle düşünüyorum herşeyi...

kızlaaaaaaar bebişinizin cnsyetini ogrendnizmiiiii? P

allah izin verirse yarın bebişimizin cinsiyetini öğrenmeye gidiceğiz.tabi bizim bıdık gösterirse cinsiyetini.hiç ummuyorum çünkü nezaman ultrasona girsem otursada yatsada hep yan dönmüş şekilde bizim bebişimiz.uğraştıracak gibi yani bizi.sen öğrendinmi:)

Vallahi birde kış bebeği olunca daha bir zor olacak herhalde.

Yada evim sobalı olduğu için ben öyle düşünüyorum herşeyi...

olur mu biz şanslıyız kış bebeği soğuk havaya alışıp bahara geçiyor böylece daha Sağlıkli oluyor baharda büyük oluyor rahat oluyor. Düşün yaz mi eve hapis olmak mi güzel kışın mi. Ama yaz bebeği kısa geçerken zorlanır onu korumak daha zor. Dikkat edilmesi gereken sadece bebeği bizden 1 kat kalın giydirmek. Mesela evde kalın giydirip duran anneler var çocuğu korumak adına ama dışarı çıkarken üstüme koyduğu 1 battaniye onu korumaw. Böyle ayrıntılara dikkat edersek bebeğinizi korur bağışıklık sistemini koruruz güçlendiririz.

eşim de pc tatlım ancak yarın koyacağım ama aldığım hamilelik falan ancak haftaya gelir bana.

dilse sen bilirsin hem tecrübelisin hemde böyle şeyleri araştırıyorsun.hamilelik fiyatları nasıl şimdi gidip anormal fiyatlarda bişey almayım birde kot bahçıvan şeklinde hamilelik nerede var biliyormusun.

Ya canım işte evim sobalı ya onu düşünüyorum kara kara...

Yani oda yapmak istiyorum odasında yatamıcak, eee oturma odasında soba olacak bizim yatıp kalkmamız nasıl olacak falan filan...

Yani hepsi bir düzene girer elbet ama işte düşünüyorum nasıl olacak nasıl becericem falan diye, çalışıyorum da bir yandan bla bla bla yani

dilse sen bilirsin hem tecrübelisin hemde böyle şeyleri araştırıyorsun.hamilelik fiyatları nasıl şimdi gidip anormal fiyatlarda bişey almayım birde kot bahçıvan şeklinde hamilelik nerede var biliyormusun.

hamilelik fiyatları çok yüksek tatlım ne yazıkki bir pantolon 90 120 arası bir bluz 25 45 arası oluyor elbise desen 40 80 arası falan. Salopet için ebru maternity e bak orada var. Eğer uygun fiyatlı şeyler düşünüyorsan Benden tavsiye lcw bak. Ve göğüs altından bollasan elbise bluz tercih Et normal alacaksan.

cnm en uygunu lcw hakikaten uygun ama siz zayıf oldugunuz icin bence 7. aya kadar sadece bol kıyafetler size yeter bile. diger markalar biraz pahalı mesela ben gecn normal bir kot elbise sordum diz boyunda 112 tl dediler e gebe magazasında. bende 3-4 ay giyilecek seylere o kadar para vermeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…