anlıyorum ama zaten bebek o zamana kocaman oluyor o zamana kadar aldıkların bıle kullanılmaz olur verirsin birilerine vs
aldığın cicilerin resmi nerede canım ??? merak ettim :)
eşim de pc tatlım ancak yarın koyacağım ama aldığım hamilelik falan ancak haftaya gelir bana.
dilse sen tecrübelisin neler almamzı lazım 0-33 ço kalmayın büyüyorlar çabucak diyorlar 2 haftada kednini topluyor diyorlar 3-6 al diyorlar
alttan çıtçıtlı badierl atlet olarak mı kulnılıyor yoksa pantolanla kombin edilip mi giyiliyor
en çok ne almak lazım
ne aldın hamilelik olarak pantolon mu ??
anlıyorum ama zaten bebek o zamana kocaman oluyor o zamana kadar aldıkların bıle kullanılmaz olur verirsin birilerine vs
kızlaaaaaaar bebişinizin cnsyetini ogrendnizmiiiii?P
Vallahi birde kış bebeği olunca daha bir zor olacak herhalde.
Yada evim sobalı olduğu için ben öyle düşünüyorum herşeyi...
eşim de pc tatlım ancak yarın koyacağım ama aldığım hamilelik falan ancak haftaya gelir bana.
olur mu biz şanslıyız kış bebeği soğuk havaya alışıp bahara geçiyor böylece daha Sağlıkli oluyor baharda büyük oluyor rahat oluyor. Düşün yaz mi eve hapis olmak mi güzel kışın mi. Ama yaz bebeği kısa geçerken zorlanır onu korumak daha zor. Dikkat edilmesi gereken sadece bebeği bizden 1 kat kalın giydirmek. Mesela evde kalın giydirip duran anneler var çocuğu korumak adına ama dışarı çıkarken üstüme koyduğu 1 battaniye onu korumaw. Böyle ayrıntılara dikkat edersek bebeğinizi korur bağışıklık sistemini koruruz güçlendiririz.
dilse sen bilirsin hem tecrübelisin hemde böyle şeyleri araştırıyorsun.hamilelik fiyatları nasıl şimdi gidip anormal fiyatlarda bişey almayım birde kot bahçıvan şeklinde hamilelik nerede var biliyormusun.
dilse sen bilirsin hem tecrübelisin hemde böyle şeyleri araştırıyorsun.hamilelik fiyatları nasıl şimdi gidip anormal fiyatlarda bişey almayım birde kot bahçıvan şeklinde hamilelik nerede var biliyormusun.
benim oğlum olacakmis canım.ayrıca angeljs hoşgeldin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?