Gunaydinlar kizlar herkese hayırlı günlerP
günaydın hayırlı günler herkese:)
iyi akşamlar bayanlar, ben dün kontrole gittim, 13+3 günlük hamileyim, dr cinsiyetini öğrenmek için bi hayli uğraştı ama göremedim dedi, pek kımıldamadı bizim ufaklık ve önünde kordon varmış. Ama eve gelince farkettim, bana verdiği ultrason görüntülerinin ekinde ölçülerini yazan bir liste var, o listede cinsiyeti için "kız" yazıyor. Acaba bu öylesine daha önceden bir başkası için dr. un seçtiği bir bilgi mi, yoksa ultrason otomatik olarak ona da mı bakıyor. Bilgisi olan var mı?
Günaydın Kızlar, yepyeni bir güne yine bebişlerimizle uyandık, ne güzel ne güzel :)
evet canım yaaa böyle bir duygu olamaz sabah gözlerimi açtığımda ilk aklıma bebişim geliyor
Akşam göbeğim baya büyük oluyor, sabahları çok daha inik.. Hemen birşeyler yiyorum sanki büyüdüğünde daha iyi hissediyorum kendimi :) Bu sabah akşam farklılığı herkeste oluyor sanırım.
Evet kesinlikle, sabah inik oluyo, akşam ise gerine gerine yürüyorum:) Aldığım vitamin zaten kabızlık yapıyor..:18:
bendede oluyor akşam ve sabah arasında çok fark oluyorrrrrrAkşam göbeğim baya büyük oluyor, sabahları çok daha inik.. Hemen birşeyler yiyorum sanki büyüdüğünde daha iyi hissediyorum kendimi :) Bu sabah akşam farklılığı herkeste oluyor sanırım.
günaydın kızlar :) geceleri hep kabus görüyorum son 1 aydırsabahları moralsiz uyanıyorum hep
günaydın kızlar :) geceleri hep kabus görüyorum son 1 aydırsabahları moralsiz uyanıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?