2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba,bende 16. Haftamdayim bebegimin cinsiyetini henuz bilmiyorum,tam olarak onu hissetmiyorum bazen kipirti oluyor icimde ama cok surmuyor.sizede boyle oldu mu?

selamlar,

SAT 18 aralık muhtemel doğum tarihi 23 Eylül..

Erkek bebek bekliyorum:) Tüm Eylül annelerine sevgiler

Esteban selamlar,

ben 13+5 de ikili teste girdim, cinsiyet öğrenme çaban olmadığı halde ilk girişte erkek dedi, sonra ben hamileliğimde yaşadığım belirtilerden kız olduğunu sandığımı söyledim:)

Bana cinsel organ kısmını göstermek için bebeği çok inceledi ama kendisi bacaklarını sıkı sıkıya kapadı..Bu hafta sonu test sonuçlarım için tekrar gittiğimde bol şekerli şeyler tüketip ultrasona girersin dedi doktorum..Bebek kıpırdar ve ben de sana gösteririm dedi:) bir dahaki ultrasona puding vb şeyler yiyip girmen ve tok olman netleştirebilir canım

Ben de eylül annesi olucam :)

SAT 18 Aralık doğum tarihi 23 Eylül 2012 çıktı ölçümlerimde.

Herkese sorunsuz hamilelikler diliyorum arkadaşlar

evet canım yaaa böyle bir duygu olamaz sabah gözlerimi açtığımda ilk aklıma bebişim geliyor

Akşam göbeğim baya büyük oluyor, sabahları çok daha inik.. Hemen birşeyler yiyorum sanki büyüdüğünde daha iyi hissediyorum kendimi :) Bu sabah akşam farklılığı herkeste oluyor sanırım.

Akşam göbeğim baya büyük oluyor, sabahları çok daha inik.. Hemen birşeyler yiyorum sanki büyüdüğünde daha iyi hissediyorum kendimi :) Bu sabah akşam farklılığı herkeste oluyor sanırım.

Evet kesinlikle, sabah inik oluyo, akşam ise gerine gerine yürüyorum:) Aldığım vitamin zaten kabızlık yapıyor..:18:

bendede oluyor akşam ve sabah arasında çok fark oluyorrrrrr

günaydın kızlar :) geceleri hep kabus görüyorum son 1 aydır sabahları moralsiz uyanıyorum hep

Çok ilginç ben de aynı şeyi yaşıyorum. Hatta geceleri bağırarak sabahları bazen ağlamaklı uyanıyorum sürekli annemle şiddetli bir şekilde tartışıyorum. Hiç hamilelik bebek rüyası göremedim yahu.. Bize de odamıza kuran koymamızı önerdiler, hemen görünür bir yere koyduk psikolojik olarak mı etkilendim bilmiyorum ama daha iyiyim.

günaydın kızlar :) geceleri hep kabus görüyorum son 1 aydır sabahları moralsiz uyanıyorum hep

günaydın azure,

korktuğun, etrafında dile getiremediğin hatta kendine bile ifade edemediğin bi durum olabilir... Takıntın kaygıların vb.. Gelecekle ilgili..hatta değişen ve büyüyen vücudunla ilgili. Sebebi her ne ise herşeyin çok güzel olacağını düşünmelisin.. Havalar da güzelleşti..Kendini dışarı at.. Düşünerek uyuma mesela kabusların en önemli sebebi :))

Ben kazayla hamile kaldım ve bebek istemiyordum..İlk öğrendiğim hafta depresyondaydım..Sonra alıştım bu fikre :)) o dönem saçma sapan rüyalar gördüm mesela

İçini ve zihnini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…