Ya canım işte evim sobalı ya onu düşünüyorum kara kara...
Yani oda yapmak istiyorum odasında yatamıcak, eee oturma odasında soba olacak bizim yatıp kalkmamız nasıl olacak falan filan...
Yani hepsi bir düzene girer elbet ama işte düşünüyorum nasıl olacak nasıl becericem falan diye, çalışıyorum da bir yandan bla bla bla yani
cnm en uygunu lcw hakikaten uygun ama siz zayıf oldugunuz icin bence 7. aya kadar sadece bol kıyafetler size yeter bile. diger markalar biraz pahalı mesela ben gecn normal bir kot elbise sordum diz boyunda 112 tl dediler e gebe magazasında. bende 3-4 ay giyilecek seylere o kadar para vermeye gerek yok
hamilelik fiyatları çok yüksek tatlım ne yazıkki bir pantolon 90 120 arası bir bluz 25 45 arası oluyor elbise desen 40 80 arası falan. Salopet için ebru maternity e bak orada var. Eğer uygun fiyatlı şeyler düşünüyorsan Benden tavsiye lcw bak. Ve göğüs altından bollasan elbise bluz tercih Et normal alacaksan.
benim cocuk odam cok kücük ya 2.5 a 2.5 minicik bir oda tabi bi de kapı acılma payını koyarsak daracık kalıyor. esimle cok düsündük kapıyı dısa acılır hale getirsek ya da sürgülü yaptırsak falan diye ama ustalar cok düzgün olmaz dediler. ama ben 6. aydan sonra ayırmayı düsünüyorum. cevremdeki cogu kişi o sekilde yaptı ve bebekler düzenini buldu ama ayırmayanlar sürekli yatak odasında beraber yatmak zorunda kaldı ben de bunu istemiyorum bakalım artık.
doğru söylüyorsun bikaç ay için yazık.ama bide şöyle düşünmek var bu hamilelik çok yaşanan bişey değil bu benim ilk hamileliğim.ikinciyi allah kısmet edermi etmezmi bilmem.bahçıvan hamilelik hep hayalimdi.onu bari giyiniyim hevesim kalmasın.annemde almış geçen kot hamilelik ama elbise modelinde.bende bahçıvan alırsam yeter.zaten evdeyim.
doğru söylüyorsun bikaç ay için yazık.ama bide şöyle düşünmek var bu hamilelik çok yaşanan bişey değil bu benim ilk hamileliğim.ikinciyi allah kısmet edermi etmezmi bilmem.bahçıvan hamilelik hep hayalimdi.onu bari giyiniyim hevesim kalmasın.annemde almış geçen kot hamilelik ama elbise modelinde.bende bahçıvan alırsam yeter.zaten evdeyim.
ben de evdeyim onun icin cok fazla kıyafet düsünmüyorum. ya ben cok mu hevessizim acaba ilk cocugum ve 1 yıl olmadı die kendimi yıprattım durdum. simdi de hiç dogru düzgün bisey almak istemiyorum. bebek alısverisini bile 6. aydan sonra yapıcam diyorum. ihtiyacının fazlasını almam diyorum. neler oluyor bana :)
kesinlikle odasını ayırmak en mantıklısı.üzülme oda dar diye sizde kibar eşyalar seçersiniz.açık renkte yaparsan ferah geniş gözükür.
masaltuna alışveriş zamanı gelsin biz seninle alışverişe gidelim ben seni moda sokarim tamam mi
olur olur :) sanırım ihtiyacım var buna. bana hersey fazlalık geliyor sadece gerekli olanlar olsun yeter diyorum nedense
aaa ama erken söylenen gerçek olmuyor çoğu zaman hayırlı olsun.kız evlat iyidir hayırlı olsun tatlım ya. E senin bir tane de evde vardı di mi yanlış mi hatırlıyorum ?
hayırlı olsun canım prensesin sana kaç haftalıkken erkek dediler erkenmiydi
Canım teşekkür ederim. Yok canım benim ilk bebegim olacak insallah..Hayırlısıyla gelsin de..Kızı erkeği mühim degil..
Canım bana bir ay önce dediler erkek olabilir diye.Zaten ihtimal olarak söyemişti doktor.Büyük ihtimalle erkek demişti.Erken tahminlerin yanılma payı yüksek oluyormus zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?