Günaydın güzel eylül anneleri, günümüz güzel geçsin inşallah.
Benim aklıma takılan bişey var size sorayım şimdi bir bebk odası hazırlayacağız, yatağı dolabı vs. işte, ama bebek o odada ne zaman kendi başına yatmaya başlayacak fikri olan var mı özellikle 2. hamileliği olanlar tecrübelidir. yatak odamıza yanımıza bir minik beşik mi alacağız ne düşünüyorsunuz bu konuda, o beşik sonra ne olacak :)
kızlar herkese slmmmmmmmmm bizde yaptık kahvaltımızı bebişle şimdi.bu saatte kahvaltımı olurmuş demeyin erken kalktığımda komada hasta oluyorum bulantı kusma ishal çarpıntı ateş basması.bu da nasıl bişeyse benim bebiş erken kalkmayı sevmiyor.bende mecbur uyuyorum.neyse cinsiyetimizi öğrenmeye saatler kaldı.randevumuz 17.15 te.dua edin kızlar bizim bıdık göstersin cinsiyetini:)
alternatiflerrr
1 istersen küçük bir beşik al, 4 6 ay odanda yatır sonra odasına al beşiğide odasına aksesuar olarak koy kalsın :)
2 istersen bbek karyolası al sallanan modellerden, hatta büyüyen modellerden, 4 6 ay yatır koy odasına zaten mobilyası odasında durur böylece yeni bir şey almana agerek kalmaz....
3 istersen ilk 1 yıl yanında yatır bebek karyolası ya park yatak ile....
hepsi senin tercihin...
günaydın güzel anneler ve bebekleri nasıslınız benim üstüm de bugun kırgınlık var kursada gitmedim
benim sıpamın odası olmıcak ama 6 aydan sonra küçük odaya postalıcam onu baba ile yalnız kalalım dimi ama
Günaydın güzel eylül anneleri, günümüz güzel geçsin inşallah.
Benim aklıma takılan bişey var size sorayım şimdi bir bebk odası hazırlayacağız, yatağı dolabı vs. işte, ama bebek o odada ne zaman kendi başına yatmaya başlayacak fikri olan var mı özellikle 2. hamileliği olanlar tecrübelidir. yatak odamıza yanımıza bir minik beşik mi alacağız ne düşünüyorsunuz bu konuda, o beşik sonra ne olacak :)
eğer içinde o beşiklerden almak niyetin varsa yani böyle bir hevesin varsa al ama öyle bir hevesin yoksa gerek yok.... kız tarafı yapar bu işi.... bizde yani.... ve annem o tüllü beşiklerden almak istedi ama ben 4 ay için değmez dedim ve kocaman bir karyola aldım çekmeceli salnanan vs bu bebeğimde onu kullanacak.....
sağol canım,
ben muhtemelen minik bir beşik alırım heralde, çünkü diğer karyola, büyüyen yatak falan biraz büyük oluyo ne de olsa yatak odasına sığmaz heralde sıkıntı verir, çok tatlı sallanan beşikler var onlardan alırım diye düşündüm ama işte sonra dediğin gibi ancak süs olarak kalacak, şöyle beşik olarak kullanıldıktan sonra başka bir şeye dönüşen bir beşik olsa iyi olurdu aslında,
crafttamıydı neydi şimdi tam hatırlamıyorum dondy diye sallanan bir beşik var hem de mama sandalyasi olarak kullanılıyor ona baktım ama sallanış biçimini beğenmedim, hani normalde beşikler sağdan sola sallanır ya bu ileri geri sallanıyor yani bebbeği ayak - baş açısında sallıyor çok saçma geldi bana o yüzden beğenmedim...
kızlar herkese slmmmmmmmmm bizde yaptık kahvaltımızı bebişle şimdi.bu saatte kahvaltımı olurmuş demeyin erken kalktığımda komada hasta oluyorum bulantı kusma ishal çarpıntı ateş basması.bu da nasıl bişeyse benim bebiş erken kalkmayı sevmiyor.bende mecbur uyuyorum.neyse cinsiyetimizi öğrenmeye saatler kaldı.randevumuz 17.15 te.dua edin kızlar bizim bıdık göstersin cinsiyetini:)
Çok heyecanlısındır sen şimdi, her ultrason günü ayrı bir heyecan ama bu cinsiyet konusunda insan daha bi heyecanlanıyor sanki. Ultrasona girdiğimiz zaman ses dalgaları bebeğe helikopter sesi gibi geliyor o yüzden bizimki her ultrasonda sağ sol ön arka sürekli yer değiştiriyor. Doktor biraz rahatsız etsin bebişini bak nasıl gösterecek :)
e tabi bir gece emmeleri azalınca doğru odasına pış pışbana çok zalim dedi çevremdekiler bende onun kişiliği için yapıyorum gece 30 kere uyanıp gidip nefes alıomu diye bakmaz daha zordu :)
işte o kocaman şey yatak odasında nereye sığacak onu düşünüyorum, sen yerleştirebildin heralde, ayak ucuna mı koydun yanına mı?
Bebek odası karyolasına 3 ayda geçebilir bebek, ama ilk zamanlarda kullanmak için o beşiklere o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
katlanan oyun parkları var arkadaşlar onlardan edinin.. salona yatak odasına götürüp bebeği yanınızda tutabilirsiniz, misafirliğe bile gidilebiliyor :) hem tekerlekli
uzun süre kullanılacağı göz önüne alınırsa hesaplı duruyo
bi kaç örnek ☞ BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, Bebek Giysileri, Giysi, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii, Tekstil, Kyafet
en son ultrasona gittiğimde oturmuş kendi kendine uğraşıyordu yavrum ama yine yan dönmüştü.özellikle randevuyu akşam saatine aldım ki hareketlensin biraz diye.erken saat olursa tiriplere giriyor elini kaldırıyor bu saatte ne rahatsız ediyorsunuz der gibi.çok fena bizimki.akşam söylerim inşallah sizede.
ayy ne heyecanlı ben de pazartesi bekliyorum biran önce gelse de gitsek doktora diye, umarım öğrenirsin cinsiyetini canım.
Kızlar iki gündür sorup sormamam konusu üzerinde düşünüyorum ama tutamayacağım artık evet soruyorum :) Hamilelikte cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ürkek bir kuş gibiyim, üveyik ceylan misalim:) Korkmalı mı korkmamalı mı?
Kızlar iki gündür sorup sormamam konusu üzerinde düşünüyorum ama tutamayacağım artık evet soruyorum :) Hamilelikte cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ürkek bir kuş gibiyim, üveyik ceylan misalim:) Korkmalı mı korkmamalı mı?
ben sana minik bir şeyler bakarım internetten tavsiye ederim sonra da sen içine bebeğinin peluşlarını koyabilirsin dekor yapabilirsin çaresiz bir şey yok tatlım :) mesela ben dilsenin koca karyolasını geçen sene ne yapacağım diy kara kara düşündüm ve sonunda onun ön parmaklıkları çıkarıp odasına koltuk gibi divan gibi kulanmaya karar verdim
yok yanıma da koymadım ayak ucuma da yatak odam kocaman benim yattığım tarafta duvar dibine koydum cibinliği falan iyice kendini göstersin diye.... şimdi ki bebkte hiç alınmasın o da öyle yatacak eşim askerde dilsede odasında yatar beni rahat bıraksınlar ama dilse kıskanıp yanıma gelirmi bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?