günaydın azure,
korktuğun, etrafında dile getiremediğin hatta kendine bile ifade edemediğin bi durum olabilir... Takıntın kaygıların vb.. Gelecekle ilgili..hatta değişen ve büyüyen vücudunla ilgili. Sebebi her ne ise herşeyin çok güzel olacağını düşünmelisin.. Havalar da güzelleşti..Kendini dışarı at.. Düşünerek uyuma mesela kabusların en önemli sebebi :))
Ben kazayla hamile kaldım ve bebek istemiyordum..İlk öğrendiğim hafta depresyondaydım..Sonra alıştım bu fikre :)) o dönem saçma sapan rüyalar gördüm mesela
İçini ve zihnini ferah tut
Hanımlarrrr nerdesiniz? Bebişleri doyurdunuz mu? :)
bu ara ben de çok kabus görüyorum ... Korkup sıçrıyorum hatta... Sağdan sola ani dönüşlerde sancı girecek endişesiyle yatıyorum ben ona bağlıyorum
Hanımlarrrr nerdesiniz? Bebişleri doyurdunuz mu? :)
DOYURDUK CANIM AMABENIMKI BUGUN DOYMAK BILMIO VALLA
Bebisimi doyurdum sonrasında 1 saat yürüyüşümüzü yaptık sahilde dinledik ve simdi evimize geldik dinleniyoruz :)
Bebisimi doyurdum sonrasında 1 saat yürüyüşümüzü yaptık sahilde dinledik ve simdi evimize geldik dinleniyoruz :)
Oh oh ne güzel.. Benim pek iştahım yok zorla yemek yiyorum hatta aldığım 4 kilonun 2 buçuğa düştüğünü fark ettim bu sabah54 kilodan 58'e, 58'den tekrar 56,5 e indim:) Bir kase sütlü cornflakes, 2 yumurta, 1 avuç ceviz yedim. Umarım yeterlidir şimdilik..
Oh oh ne güzel.. Benim pek iştahım yok zorla yemek yiyorum hatta aldığım 4 kilonun 2 buçuğa düştüğünü fark ettim bu sabah54 kilodan 58'e, 58'den tekrar 56,5 e indim:) Bir kase sütlü cornflakes, 2 yumurta, 1 avuç ceviz yedim. Umarım yeterlidir şimdilik..
günaydın kızlar....
masaltuna denizi ne yapacaksın yaaa yürü işte... inşallah ilerde deniz kenarında yürüyüş yapacağın günlerde gelir
ben göbüşüm albümüne koydum bebek elbiselerini.... belki kızdır diye kız şeylerini de koydum
ilgilenenelere duyurulur ancak pijamam üstümde olduğu için onu sonra koyacağım
kilo olayını hıc soemym ben hep yerımde sayıyıorum yedıklerm nere gıdıo anlmyrm.yarasın bebişine annesi
biz şimdi yiyoruz e vücudumz bir süre kustuğumuz yiyemediğimiz dönemde ( 2 ay) harcadığı şeyleri depolara geri doldurmaya çalışıyor e bebeğe de gidiyor bizede enerji oluyor e bir kısmınıda yakıyoruz haliyle bu denge güzel olursa kilo alımı olmuyorumarım açıklayabilmişimdir....
canım kilo vermiş olman mümkün değil :) artık stesekte veremeyiz.... o hamileliğin ilk aylarında olan ödemler su toplama vs oluyor hatta bağırsaklarda biriken gizli gazlar vs.... hepimizde bir kilo değişimi oldu.... mesela ben 4 kilo verdim ve artık yeni yeni almaya başlayacağım...
Ben de sabah şaşırdım canım, hamilelik ne tuhaf birşeymiş kilo verdiğime üzüleceğim aklımın ucundan geçmezdi. Ancak dediğin gibi gaz, ödem vs. bunlar değişkenliğin en büyük sebeplerinden.. Gelsin iştah gelsin :) Oo sen de çok formda başlamışsın ikinci hamileliğine.. Bu gösteriyor ki biz 20-25 kilo alanlardan olmayacağız. Benim birebir tanıdığım bir kaç arkadaşım 20-25 civarı aldılar, nasıl becerdiler bilmiyorum ama o da çok yahu..
Günaydın güzel eylül anneleri, günümüz güzel geçsin inşallah.
Benim aklıma takılan bişey var size sorayım şimdi bir bebk odası hazırlayacağız, yatağı dolabı vs. işte, ama bebek o odada ne zaman kendi başına yatmaya başlayacak fikri olan var mı özellikle 2. hamileliği olanlar tecrübelidir. yatak odamıza yanımıza bir minik beşik mi alacağız ne düşünüyorsunuz bu konuda, o beşik sonra ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?