- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
- 98
bu konuda korkman gereken bişey yok canım, teknik olarak cinsel ilişkide bebeğin zarar görmesi mümkün değil bir sorun yoksa..zaten şüpheli bi durum varsa dr un söylerdi.. bir tek ay ay pozisyonların kısıtlanacak... bununla ilgili internette bi kaç örnek var.
ha tabi birde cinsel isteksizlik konusu var o durum var ise bunu eşinle aşabilirsin...ama hayatına normal devam etmen gebelik sağlığın için faydalı olacaktır :) bende böyle bir sorun olmadı herhangi bir şekilde de ara vermedim
ben hamileliğimin 8. haftasında sordum doktora bir sorununuz yok yapabilirsiniz dedi ilk zamanlar sorun değilde şimdi içerde sanki hisseder bende sen gibiyim cok korkuyorum tabi doktor cok adrenalinli olmaması sartıyla yapın dedi ama ne olursa olsun insan korkuyor
teşekkür ederim canım, koltuk gibi yapma fikrin güzel olmuş çünkü o tarz şeyleri ben gördüm bir mobilyacıda çok hoş duruyor.
evet işte odanın büyüklüğü çok önemli ona göre bişey seçmek lazım, sıkışık tepişik hiç sevmem ben, bu arada dilse kesin yanına gelir gibi geliyor bana :)))))))))
Hamilelikte libido yükseliyormuş sözümona, ben de sıfırın altında eksi 4 :) Eşim çok anlayışlı bir sorunumuz yok ama ben bi eksiklik hissediyorum. Akşamları karnım şişiyor baya, hafif hafif kasıklarım ağrıyor bazen konforsuz bir hal oluyor vucudum o yüzden kaçınıyorum. Kafam karışık
Kızlar iki gündür sorup sormamam konusu üzerinde düşünüyorum ama tutamayacağım artık evet soruyorum :) Hamilelikte cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ürkek bir kuş gibiyim, üveyik ceylan misalim:) Korkmalı mı korkmamalı mı?
Kızlar iki gündür sorup sormamam konusu üzerinde düşünüyorum ama tutamayacağım artık evet soruyorum :) Hamilelikte cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ürkek bir kuş gibiyim, üveyik ceylan misalim:) Korkmalı mı korkmamalı mı?
sendemi,inanmıyorum aynıyım.kaçıcak yer arıyorum allahtan eşim anlayışlı.
Hamilelikte libido yükseliyormuş sözümona, ben de sıfırın altında eksi 4 :) Eşim çok anlayışlı bir sorunumuz yok ama ben bi eksiklik hissediyorum. Akşamları karnım şişiyor baya, hafif hafif kasıklarım ağrıyor bazen konforsuz bir hal oluyor vucudum o yüzden kaçınıyorum. Kafam karışık
bizde de tam tersi :) eşimin psikolojisi bozuldu çocuktan dolayı :))
bizde de tam tersi :) eşimin psikolojisi bozuldu çocuktan dolayı :))
hadi ya.herkeste farklı demekki.neyse sende ona karşı anlayışlı ol bari nediyim:)
ya kızlar benim kontrolller sabah oluyor ne yiyip te doyacağım ben o kadarekmeğin içine peynir koyuyorum o kadar ya.... e zaten erkenden kalkıyorum dilsenin giyecekleri vs çantası hazırlıyorum püfff akşamada almak stemyorum hm dilse huysuz oluyor hem bulantımda olabiliyor
selam kızlar.
nasılsınız?
selam kızlar.
nasılsınız?
selam kızlar.
nasılsınız?
saol canım hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın?
ben hastayım
sen nasılsın canım
Aaa kimler gelmiş, hoşgelmiş.. Ben kendi adıma iyiyim diyeyim canım sen nasılsın bu sabah? Güne nasıl başladın?
kaynatıyoruz yine.sen nerelerdesin ,bebiş nasıl annesiii
sağol canım. iyiyiz. bir durgunluk halindeyim ama şimdi sizle jkaynatır aşarım.
geçmiş olsun kuzum... neyin var?
hoşbulduk canımm :)) iyi olun hepiniz:))
ohh ben de geldim kaynatmaya:))) bebiş iyi annesi nanemolla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?