2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karın çatlaklarını önlemek için kullanılıyor bir krem...
hımsss ben dalinin bebek yağını aldım duştan sonraaa kullanacağım sözde hehe:D
birkaç gün öncede kakao yağı aldım kokusu çok hoş sabun gibi elde yumuşuyor sürüyoruzzz çok iyi geliyormuş çatlaklaraa

bende almayacağım lierac, ama almak isteyen arkadaşlar var. Doktorlar bitkisel öneremedikleri için kimyasallar içerisinde bunu öneriyorlar sürekli. Sanırım etkili de oluyor, ama bitkisellerle geçiriyorum bu dönemi. bebe yağı, karışık nemlendiriciler, vazelin sürüyordum eşim sürme dedi kimyasallarından, aslında bebe yağı sürekli onun haricinde elime ne geçerse durumundayım:) birde kakao yağı ile devam etmek istiyoruma ama gittiğim 2 yerde bulamadım. Bu hafta sonu bakacağım yine.

hepimiz inanıyoruz ki eşinin algı mekanizması şu an arızalı ama askerdeyken ve döndüğünde süper iyileşmiş olacak, merak etme onun geöiş döneminde olduğunu düşün lütfen...

oooo ne gzl gebelik haftamız s a t miz aynı bide aynı gün olurmu cinsiyet bellimi senin

selam hatunlar ara ara girip okuyorum güzel oluyor uyku tutmadı ya beni kalktım geri

ay kızlar kasılma oldu gene bebeğim elime geldi kese yani :)başiy di galiba bir süre kıpırdadi mm mm çok tatlı ya.

selam eylül annecikleri dün paylaşmıştım bebişin ense kalınlığı 2,6 çıktı diye kan sonucum temiz çıktı çok mutluyum hepinizi öpüyorum

selamlar günaydınlar kızlar :) 5 ten beri ayaktayım zaten geç yattım uyku tutmadı ya. Şu an da fena bir bulantı var :( dilse de yeni uyandı gidip kahvaltı yapalım ana kız :)

Günaydın. Bende günlerdir dün gece ilk defa rahat uyudum. (Ya da yorgunluktan sızdım)..
Eşim hala uyuyor. Şimdi kendime tost hazırladım, onu bekleyince midem bulanıyor açlıktan...

Back
X