bebişim ters duruyormuş:))) ben de popişi sanıodum yukarıdaki yeri:))) dr döner dedi.bu arada 29 ağustostan sonra doğumu beklıcezz artık dedı ayyyyyyy:)))
az kaldı gercektenn cnmm bende tırstım bı ann

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişim ters duruyormuş:))) ben de popişi sanıodum yukarıdaki yeri:))) dr döner dedi.bu arada 29 ağustostan sonra doğumu beklıcezz artık dedı ayyyyyyy:)))
selam arkadaşlar![]()
evet canım gözlerim şişti ağlamaktan çok zoruma gidiyor ne bileyim
aa senle benim doğum tarihlerimiz aynı.. bende o sıralar beklemeye başlıcam demekki :) sewindim bak şimdi :))bebişim ters duruyormuş:))) ben de popişi sanıodum yukarıdaki yeri:))) dr döner dedi.bu arada 29 ağustostan sonra doğumu beklıcezz artık dedı ayyyyyyy:)))
tamam tamam sakin olun 10 tane doğuranları düşünün:))))desem de bana sorun bır deee:)))
aa senle benim doğum tarihlerimiz aynı.. bende o sıralar beklemeye başlıcam demekki :) sewindim bak şimdi :))
dogum hıkayelerını okudukca normal dogurmayı dahada cok ıstedım cnm ınss olede nasıp olıurr
günaydın kızlar benim canım çok sıkıldı hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kaynanam aradı biz geliyoruz öğlen sonu uğuru bekliyecez gelinceye kadar dedi çok moralim bozuldu bende kocamla yanlız yemek yeriz diye ne hayaller kurmuştum
selam arkadaşlar![]()
benimkide ilk başta 18 di. sonraki kontrollerde doktor 16 dedi ama o diyene kadar ben buraya 18 diye kaydetmiştim değiştirmedim bende :) neyse aşağı yukarı aynı sayılırbenımkı 29 uydu:) sonra 23 oldu dun de 18 dedı:))) ama gec dollenme dıyordu dr onceden sımdı cok sukur tam zamanı oldu.:)
a.selam canım hoşgeldin nasılsın
ben varım sanırım tatlım :) bebeğim hareket ettiğinde sol göğsümün biraz altında ve sağ göğsümün biraz altında tatlı tatlı hareketler hissediyorum :)) ve arada geriniyor sanki o zamanda iki tarafım birden geriliyor..Kızlar merhaba, aranızda bebişin pozisyonu yatay olan var mı benim gibi acaba?
benımkı 29 uydu:) sonra 23 oldu dun de 18 dedı:))) ama gec dollenme dıyordu dr onceden sımdı cok sukur tam zamanı oldu.:)[/QUO
bebeğin boy ve kilosuna göremi hesaplıyolar doğum tarihini..döllenme günüde netleşmiş oluyo heralde bu haftalarda:26: