2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aa senle benim doğum tarihlerimiz aynı.. bende o sıralar beklemeye başlıcam demekki :) sewindim bak şimdi :))

benımkı 29 uydu:) sonra 23 oldu dun de 18 dedı:))) ama gec dollenme dıyordu dr onceden sımdı cok sukur tam zamanı oldu.:)

günaydın kızlar benim canım çok sıkıldı hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kaynanam aradı biz geliyoruz öğlen sonu uğuru bekliyecez gelinceye kadar dedi çok moralim bozuldu bende kocamla yanlız yemek yeriz diye ne hayaller kurmuştum

ayy kıyamam ağlama kıız düşüncesizlik işte

benımkı 29 uydu:) sonra 23 oldu dun de 18 dedı:))) ama gec dollenme dıyordu dr onceden sımdı cok sukur tam zamanı oldu.:)
benimkide ilk başta 18 di. sonraki kontrollerde doktor 16 dedi ama o diyene kadar ben buraya 18 diye kaydetmiştim değiştirmedim bende :) neyse aşağı yukarı aynı sayılır :D hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.. bakalım hangimiz önce doğurcak :1: :1:

tarihler küçülüyor zaman daralıyor bebişleri görmemize az kaldı ... kavuşmalarımız yakın missssssssss kokularımıza KIZIMIN NEŞESİ YERİNDE GECEDEN BERİ VURUYOR :1:

tarihler küçülüyor zaman daralıyor bebişleri görmemize az kaldı ... kavuşmalarımız yakın missssssssss kokularımıza KIZIMIN NEŞESİ YERİNDE GECEDEN BERİ VURUYOR :1:

Kızlar merhaba, aranızda bebişin pozisyonu yatay olan var mı benim gibi acaba?
ben varım sanırım tatlım :) bebeğim hareket ettiğinde sol göğsümün biraz altında ve sağ göğsümün biraz altında tatlı tatlı hareketler hissediyorum :)) ve arada geriniyor sanki o zamanda iki tarafım birden geriliyor.. :D bir kaç gündür böyle değildi ama yine böyle olmaya başladı.. son kontrolümdede yan yatıyordu zaten :)

Back
X