2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben rüyamda hep yemek yiyorum yemek yapıyorum ve çok aç uyanıyorum saldırıyorum:(
iki günde 2 kg aldım resmen:DDD
benim dyiet yalan oldu tatlı yemiyorum fazla ekmeğide kepekledim ama çok açım ben ya
üşenmedim kalktım az önce kek yaptım cevizli üzümlü tarçınlı:D
2 dilim yedim sütle

bende şimdi kahvaltılık tarifler bölümünde geziyorum beğendiklerimi kaydediyorum...sonra hepsini yapıcam benimde canım çok şey istiyor ah şu şekerimin gözü batsın...şekerim olmasa valla kilo milo tınlamam canımın her istediğini yapar yerimmm:21::56:

O hastanede bir kadin dogumcu cok suratsiz diye cok duydum.ama bir druda normal dogumcu safiyemi adi ne.ama kucucuk birr hastane ben hic dusunmedim.yeni dogan unitesi varmi?
benim serçinim çok iyi deneyimli bir doktor canım ben çok memnunum hastanenin küçük olması dert değil ki büyü olunca ne olyor sanki:1:
evet canım yeni açılmış var y.doğan ünitesi önceden yokmuş sanırım...

bende şimdi kahvaltılık tarifler bölümünde geziyorum beğendiklerimi kaydediyorum...sonra hepsini yapıcam benimde canım çok şey istiyor ah şu şekerimin gözü batsın...şekerim olmasa valla kilo milo tınlamam canımın her istediğini yapar yerimmm:21::56:

:DD benimde şeker sınırda yemek yemeyi oldum olası severim
neler var neler var kahvaltılık bölümde:DDD

biz uymayalım şeytana yaws

Kahvaltı Pizza tarifi

Malzemeler:

2 yumurta
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı un
Tuz
Doğranmış kaşar peyniri
Dilimlenmiş sosis
Zeytin
Küp küp doğranmış patates

Yapilisi:

Küp küp doğranmış patatesler kızartılır, kağıt havlu üzerine alınır.
Tavada az yağda sosisler pişirilir. Üzerine patatesler, kaşar peynir, zeytin ilave edilir.
Yumurta, süt, un ve tuz iyice çırpılır. Tavaya malzemelerin üzerine dökülür. Hafif ateşte karıştırmadan pişirilir.
Yumurtanın alt tarafı pişince bir tabak yardımıyla tersi çevrilip kızartılır.

Afiyet Olsun:56::56::56::56::56::56:

Selammmm annişlerrrrrr biz geldik Tuğramlaaa:49::49::49: hiç geçmiş yapmadan dalıyorum meydana inşallah herkes, bütün bebişler iidirrr:16::16::16:
biz bugün doktorumuza gidip bebbeğimiz gördükkkk çooooook tatlıydıııı:nazar::nazar::nazar: doktor bile şaşırdı verdiği pozlara:52::52::52::52: kıpır kıpırdı maşallah paşamm. Herşeyimiz normal çıktı veeee tam 1170gr olmuşuzzzzz:46::46::46::46: kan şekeri ve idrar normal sadece vitamin b 12 çok düşmüş. kan hapındaki miktarda yetmiyormuş bana. bebek de benim depolardan faydalandığı için. şimdi 3 hafta boyunca birer tane sonra doğuma kadar her ay bir tane iğne vurulacağımmm depoları tekrar dolduracağızz:15::15::15:bu ay 2 kilo daha almışımmm doktor ayda 2den fazla alma dedi. toplamda 5 kg almış oldummm:56::56: bir de kızlar burda konuşulmuştu gece yatarken çok fazla dönünce kordon dolanabiliyormuş diye doktora sordum kesinlikle hiç alakası yok o sizin hareketlerinizden bağımsız bir şekilde suyun içinde dedi:1::1:
bizden haberler böyle kızlarrrr sizler nasılsınızzz, keyifler ne alemdeee:3::3::3: iştee paşamızzzz
Eki Görüntüle 455616
ayy masallah canım nekadar yuzu gozu nett kıme benzıoobakalımm sen anlamısındır resmındenn :=) allah nazarlardan saklasın ..kordon olayını bende ole bıllıodum demekkı dogru deılmıss ben yınede sola yatıyorum gercıı ama arada sırt ustu donuyorum sırtım agrınca..halıyle.. bunu ogrenmem ıı oldu saol cnmm:46::46::46:
Sağolasın kuzum.. Benim tariflerden tek farkı adı :) Afiyet olsun canım yiyenlere ellerine sağlık...:56::56:
saol cnmm tarıf cok gusel oldu begendı mısafırlerde.. onemlı olan buydu aferın bana:46::46::46:
izmirliler iyi bilir karaköyü ; bnm öğrenciliğimi hatırlattın süksük. sabah derslerinde ilk arada karaköy çay kahvaltılarımı:13:
ewt cnm bende bı ızmırlı olarak cok ıı bılıyorum tadınıı :1::1::1:
iyi geceler kızlar, bugün hiç yazamadık dışarıdaydık.

benim şu aralar en büyük sorunum halsizlik, kolum kanadım kalkmıyor, hep uykum var, kendimi öyle yorgun hissediyorum ki anlatamam, yazmak bile zor geliyor, kahvaltımı ediyorum uzanıyorum, uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyor sonra öğle yemeği yiyorum sonra yine acayip bi halsizlik yaşıyorum, sizde de böyle mi durum?
benımde gunduzlerı cok uykum gelıo 2 yada 3 saat uyumadan kendıme geleemıyorum buaralar..
ben de ev işlerini iyice saldım, yemek yapmayı bırak masayı hazırlamak bile zor geliyor, evimi bazen .... götürüyo yani, üstelik çalışmıyorum.

Peki sizin tansiyonunuz kaç çıkıyor kontrollerde, benimki en son 6/10 idi, dr. düşük ve halsizlik yapar dedi ama bu kadar mı?
11 / 7 cıkıo benım cnm senın cok az dusuk sanırımm basdonmesı olur dıe bılıyorum bende:26::26::26:dıkkat et kendınee..
kızlarr merhaba hepinize iyi geceler
epeydir giremiyorum ben yaa yoğunum:((
geçmiş yapamayacağım inş. herkes iyidir kızlar Allah bütün anneleri ve bebişleri korusun inş.
Bizim babamız şehir dışında 3 gün yanlızız oğlişimleee

ben rüyamda hep yemek yiyorum yemek yapıyorum ve çok aç uyanıyorum saldırıyorum:(
iki günde 2 kg aldım resmen:DDD
benim dyiet yalan oldu tatlı yemiyorum fazla ekmeğide kepekledim ama çok açım ben ya
üşenmedim kalktım az önce kek yaptım cevizli üzümlü tarçınlı:D
2 dilim yedim sütle
allah kavustursun canım sen dıyetı sallamısın ıyııcee gercı bugun mısafırlerım vardı azcık bende aabartımm ama yınede cok deıl bıraz okadr yaptım azcık yıyelım hakkımızz:1::1::1::1:

mısafırlerım yenı gıttı cok yorulduk yınede sızlerede bı bakım dedım gec oldugu ıcın kımsecıkler kalmamıss.. neyse bızde yatıcazz zatenn yorgunuzz ayakta durmaktann ayakalr davull olduu..ıı geceler...:12::12::12:

kızlar ilk konuları biraz okudumda duygulandım birinde 8 haftalık hamileyim yazmışım:) şimdiyse 8 haftam kaldı doguma nerdeyse...iyiki bu sayfa var internete grdigim an hemen bakma ihtiyacı duyuyorum...midem çok kötüü renuu içmekten bıktım artık midem bulanıyo artık o ilaçtan ama midem çok yanıyoo benim gibi durumda olan varmı? sabah kalkıyorum yanıyoo gece yatıyorum hala yanıyo bişey yemeye korkar oldum artık...annne olmak çok zormuş annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum...dişlerim çürüdü kalsiyum kullanmama ragmen küçük çürükler ama soguk sıcak içerken mahvediyooo benii..kemiklerim bileklerim çok fena kırılmış gibi bir haftadırrr agrısından aglıyorum ve bu hafta kpssye gircem nasıl kalem tutcam bilmiyorum..midemi zaten söledim...bide gögüslerim sanırım çok büyüdü hep çatlamış kırmızı kırmızı damar damar..bu küçük cadaloz benii mahvetti..onu çok seviyorum ama çok zormuş gerçekten anne olmak:)bu arada babam bebegin isminin eylül olmasını çok istiyoo bende 1 aydır eylül diyorum babam hasta onu kırmak istemiyorum...ama eşimm hala bebegimizi eylüll diye sevmiyo söylemiyor ismini...oda ikinci bi isim oyacakmışş ama hep saçma sapan şeyler söylüyor anlaşamıyoruz birtürlü..şimdidee hiç çekinmeden ikinci isim annemin ismi olsun o zaman dedi..çıldırdım..kayınvaldemi çok seviyorum annemden ayırmam ama neden çocugumun ismini koyayım ki? napıcam bilmiyorum

kızlar ilk konuları biraz okudumda duygulandım birinde 8 haftalık hamileyim yazmışım:) şimdiyse 8 haftam kaldı doguma nerdeyse...iyiki bu sayfa var internete grdigim an hemen bakma ihtiyacı duyuyorum...midem çok kötüü renuu içmekten bıktım artık midem bulanıyo artık o ilaçtan ama midem çok yanıyoo benim gibi durumda olan varmı? sabah kalkıyorum yanıyoo gece yatıyorum hala yanıyo bişey yemeye korkar oldum artık...annne olmak çok zormuş annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum...dişlerim çürüdü kalsiyum kullanmama ragmen küçük çürükler ama soguk sıcak içerken mahvediyooo benii..kemiklerim bileklerim çok fena kırılmış gibi bir haftadırrr agrısından aglıyorum ve bu hafta kpssye gircem nasıl kalem tutcam bilmiyorum..midemi zaten söledim...bide gögüslerim sanırım çok büyüdü hep çatlamış kırmızı kırmızı damar damar..bu küçük cadaloz benii mahvetti..onu çok seviyorum ama çok zormuş gerçekten anne olmak:)bu arada babam bebegin isminin eylül olmasını çok istiyoo bende 1 aydır eylül diyorum babam hasta onu kırmak istemiyorum...ama eşimm hala bebegimizi eylüll diye sevmiyo söylemiyor ismini...oda ikinci bi isim oyacakmışş ama hep saçma sapan şeyler söylüyor anlaşamıyoruz birtürlü..şimdidee hiç çekinmeden ikinci isim annemin ismi olsun o zaman dedi..çıldırdım..kayınvaldemi çok seviyorum annemden ayırmam ama neden çocugumun ismini koyayım ki? napıcam bilmiyorum
bundan sonra senide aramızda görmek istiyoruz canım ihmal etme topiğimizi:20:
reflümü var allah yardımcın olsun şifa versin hepsine inş.
isim konusunda da babanı kırma madem hasta ... eşin de eylülü sevmezse sevmesin o da anasınınkini koysun boşver sıkma canını...
sen babanın istediği yapıyorsun gibi bi mevzu çıkmasın boşver...alışır zamanla güzel yaklaş dert değil bunlar yani:29:

evet reflü ama bu kadar şiddetli diildi bbekle beraber şiddetlendi mesela şuann midemin yanmasından duramıyorum uyumaya çalışıcamm o renuu şurubunu içerken midemmmm resmen agzıma geliyooo iğrenç bişe hiçbirinize vermesinn allah bu hastalıgı...bi çaresidee yok sadece o şurup geçiriyoo aynı diş macunuu yiyomuşsun gibi tadııı ıyyyyyyyyyyyyyyy:(eylül solcu ismiymişş bilmem ne...illa ikinci ismi ya annesininkini koycakmış yada dini isim koycakmış.görümcem filan isim araştırmasındalar şuan ama hep sevmedigim isimler buluyo aybike tarzı şeyler bende sevmem öye isimler kendi bebegimin ismini kendim koyamıcam sanırım...babam illa eylül olsun demedii ben istedim babam begend igi için allah aşkına eylül solcu ismimi solcu sagcımı kaldı bu devirde..herkes ekmeginin peeşine düşmüş solculuk sagcılık babamın zamanındaydı...hep hayallerimin içine ediyoooo bu eşim çok sinir oluyorum....ben yıllardır evlenmeden önce bile kızım olacak ismini de derin deniz koyacagım diyordum hep öyle aht ettim ama maleseffff işşler deişiyo sonuçta ikinizin bir parçası gelcek düğnyaya öyle kendi başınıza karar veremiyosunuz..elhamdülüllah müslümanım ama dini isim koymak istemiyorum koyanıda kınamıyorum haşa yanlış anlaşılmak istemem..koyan koyar ama ben koymak stemiyorum...napıcam bilmiyorum bu saat oldu yatamıyorum..annesinin ismini hiç bu güne kadar aklına getirmemiştii ama babamın eylülü istedigini duyunca nbendde annemin ismini koyarım dedii.annesi yqaşamıyor olsa tabikide koyarım ama maşallah kayınvalidem saglıklı bi insan hem kendi de istemez kendi ismini koymayı..ama istemiyorum nedden benim annemin ismini de koyalım bari tam olsun...hem babamın hasta oldugunu biliyor hmile kaldıgım ay babam beyin kanaması geçirdi felnç kaldı...hergun telefon açtıgında eylül napıyo nasıl diyoo...ben nasıl diyimkii koyamam o ismii diye...resmen benle yrışıyoo yaaaa eşim çok ayp yaptıgı

ayy masallah canım nekadar yuzu gozu nett kıme benzıoobakalımm sen anlamısındır resmındenn :=) allah nazarlardan saklasın ..kordon olayını bende ole bıllıodum demekkı dogru deılmıss ben yınede sola yatıyorum gercıı ama arada sırt ustu donuyorum sırtım agrınca..halıyle.. bunu ogrenmem ıı oldu saol cnmm:46::46::46:

sağol güzelimmm benim oğlan çok pozcuu her gittiğimizde gösteriyor yüzünü dün doktor bile şaştı el sallıyor, ayağını yanağının yanına getirdi bi araa çok komiktiiii:9::9::9: artık bi daha ki aya kadar cd yi izleye izleye ezberleriz:16::16: canımmm aynıııı babasııı sanki onu küçültmüş koymuşsun gibiii:1::1::1::1: doktorum bana gece değilde evde her fırsatta dinlenirken hep sola yat daha ii beslenir dedi:49::49:

evet reflü ama bu kadar şiddetli diildi bbekle beraber şiddetlendi mesela şuann midemin yanmasından duramıyorum uyumaya çalışıcamm o renuu şurubunu içerken midemmmm resmen agzıma geliyooo iğrenç bişe hiçbirinize vermesinn allah bu hastalıgı...bi çaresidee yok sadece o şurup geçiriyoo aynı diş macunuu yiyomuşsun gibi tadııı ıyyyyyyyyyyyyyyy:(eylül solcu ismiymişş bilmem ne...illa ikinci ismi ya annesininkini koycakmış yada dini isim koycakmış.görümcem filan isim araştırmasındalar şuan ama hep sevmedigim isimler buluyo aybike tarzı şeyler bende sevmem öye isimler kendi bebegimin ismini kendim koyamıcam sanırım...babam illa eylül olsun demedii ben istedim babam begend igi için allah aşkına eylül solcu ismimi solcu sagcımı kaldı bu devirde..herkes ekmeginin peeşine düşmüş solculuk sagcılık babamın zamanındaydı...hep hayallerimin içine ediyoooo bu eşim çok sinir oluyorum....ben yıllardır evlenmeden önce bile kızım olacak ismini de derin deniz koyacagım diyordum hep öyle aht ettim ama maleseffff işşler deişiyo sonuçta ikinizin bir parçası gelcek düğnyaya öyle kendi başınıza karar veremiyosunuz..elhamdülüllah müslümanım ama dini isim koymak istemiyorum koyanıda kınamıyorum haşa yanlış anlaşılmak istemem..koyan koyar ama ben koymak stemiyorum...napıcam bilmiyorum bu saat oldu yatamıyorum..annesinin ismini hiç bu güne kadar aklına getirmemiştii ama babamın eylülü istedigini duyunca nbendde annemin ismini koyarım dedii.annesi yqaşamıyor olsa tabikide koyarım ama maşallah kayınvalidem saglıklı bi insan hem kendi de istemez kendi ismini koymayı..ama istemiyorum nedden benim annemin ismini de koyalım bari tam olsun...hem babamın hasta oldugunu biliyor hmile kaldıgım ay babam beyin kanaması geçirdi felnç kaldı...hergun telefon açtıgında eylül napıyo nasıl diyoo...ben nasıl diyimkii koyamam o ismii diye...resmen benle yrışıyoo yaaaa eşim çok ayp yaptıgı

Cnm ilk bebeğiniz mi eğer öyleyse bu bebişin ismini sen koymuş ol 2. bebeğinizide o düşünsün tabi sana da mantıklı gelicek bir ismi bulması gerekir :) bizim oğluşun adını bende ömer istemiştim ama eşim istemedi bisürü isim türettik bigün eymen i buldu eşim bnm de içim ısındı ve karar verdik ama 2. bebişe ben bulucam dıorum :)):55::55:

$resm.webp

Günaydın kızlar, bu da bnm 31. hafta halim :))

Dün uyudum dedim kendime nazar değdirdim 7de dikildim ayağaaaa:5:
Uyuyabilsem ne var sanki, çok da acıktımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa:56::56:

Dün uyudum dedim kendime nazar değdirdim 7de dikildim ayağaaaa:5:
Uyuyabilsem ne var sanki, çok da acıktımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa:56::56:

Aynen canım ben de uyuyamadım. 2.30 da misafirim vardı hala.Sonrası mutfagı filan toparlamak 3ü bulmustur.8 de uyandım:53: babamız uyuyor hala.Uyusun garibim yarın işe gidecek.Kahvaltı için bekliyoruz bakalım:1:

Canım benim de en basından beri hayalim eylül koymak. Hatta taaa evlenmeden önce bile aralıkta hamile kalayım, basak burcu bi kızım olsun,adı eylül olsun annesine benzesin derdim herkese.12. haftada erkek dediler bebeğime babasıyla ne isim vereceğimizi sadece 1 ay düşünmemize ragmen kac kere birbirimize girdik:1: 16. haftada kız oldugu kesinleşti tekrar tartısmasız eylül dendi (babamız da bu ismi cok seviyor cünkü) Dün annem bir mevlütte hocaya sormus. o da koymayın demiş, eylül sonbahar hazan demek.Cocuga negatif anlamlı bişi koymayın kuranda gecen bişiler olsun demiş:47: Ne alakası var eylül sonbahar demek degil ki.Ayrıca olsa bile sonbahar kötü bişi mi? Ben cok severim son baharı.Yazın o kavurucu sıcaklarından sonra serin serin, ferah ferah.. Ben vazgeçmedim.Eylül koyacam yavrumun adını.Hem hepimiz cok alsıtık artk değiştirsek eminim cok zorlanırız yeni isme alısmakta..

günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn güzel biir pazar günü daha:16:

Günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn.....................
biz kahvaltımızı yaptık... Geldiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk

Back
X