2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Iyi geceler kizlari giremiyorum hic bralara Eylül'de ıkı hafta önce oldu ası ama bmize doktorumuz yan etkılerını ıkı hafta sonra gösterır bu ası ateş olarak vs dedı öyle atesımız yok ama dört gündür geçmeleri uykusunun ıcınde bır bağırıs bır aglayıs sanık bırısı ezıyet esıyormuş gıbı bas bas bağırıyor avvunmuyor uyanmıyorda öyle ağlıyor benden babasına gıdınce bıle susmuyor dahada çok bağırıyor sonrada uyuyunca bölük bölük uyuyor ayrılık kaygısımı kötü rüyamı dısmı yoksa yan etkımı bılemedım havalar sogdu üsüttu desem keyif yerınde ara ara burnu tıkanıyor yoksa öyle hastalığı yok :50: sadece kucakta yada. Yanımda yatınca uyanıp gerı uyuyor göğsümde yatıyor sacımı okşuyor çektiyor öyle uyuyor yanında oldugumdanda emın olmaya çalışıor bakalımbu gece nasıl olacak ıkı üç kez gıttım :31: ınsaallah gece rahat uyur dün ve bugün sıcak su torbası koydum ayağına bıraz daha az ağlıyor uyanıyor gıbı :ssz:
Bakalım umarım bütün bebısler rahat uyur

Süt konusunda ben daha devam sütü ıcırıyorum sabah aksam ama normal sütude geçenlerde kendıme hazırladım ona bıraz tattırdım sevdı ıctı yanı ama daha vermedım öyle bıberonla
Bırde herhalde artık zaten bu alerjık dönem geçtı ben artık herseyden verıyorum da bu yumurtayı artık beyazınızda veren varmı ben kendımızı pısırınce verıyorumazar azar beyazındanda

:9::9:

bende düşünmedim değil aşının yan etkisimi diye hatta annemd e deid ama bilemiyorum.bizde bide gaz sorunu var bu ara üşütmüş gibi sürekli gaz çıkarıyor.
zırt pırt kalkmasını bırak yatıramıyorum ya tam dalıyor ben daha odasından çıkmadan uyanıyor.3 saat falan uyutmaya çalışıyorum ayakta sallıyorum ayaklarım acıyo artık.kolumda salıorum beşikte sallıyorum dönüşümlü sallayıp duruyorum yani.alışmaısn diye kaldırmıyorum odasından çıkarmıyrum.çok ağlama falan yok bizde ama uyumuyoruz işte.

canım iftar sonrası buluşmuştuk buda karşıdan geliyor elinde süt bidonu içe içe.sorduğumda mideme iyi geliyor demişti bilemiyorum artık.hala içer versen günde 1 litre süt.
alıcam alıcam canım geçenlerde meyveli yoğurt alalım dei oğlana bende aldırmadım biz yeriz dedi saçmalama dedim aldırmamıştım.eve geldik sen bana aldırmadın diye sölenmeye başladı :9::9:

moon iyi geceler canım nasılsın napıyosun.ben hala uyutamadım emir kaanı babasıyla oynuyorlar[/QUOTE

Biz de kaynana mlara gittik cnm eve gel banyo yaptim fatihi yikadim muhallebi yedi ancak uyudu inşallah uyurlarda uyuruz bu gece herhalde asini n etkisi gecer artik ya o biter dis baslar canlari Sağol sunda oyle boyle buyucekler. Ikinci düşünüyormusun tatlım ben bazen diyo. Senye yapiyim bazen yok fatih 3 yasina gelsin öyle diyoru.m ikiz olaydi ya:1:

Iyi geceler kizlari giremiyorum hic bralara Eylül'de ıkı hafta önce oldu ası ama bmize doktorumuz yan etkılerını ıkı hafta sonra gösterır bu ası ateş olarak vs dedı öyle atesımız yok ama dört gündür geçmeleri uykusunun ıcınde bır bağırıs bır aglayıs sanık bırısı ezıyet esıyormuş gıbı bas bas bağırıyor avvunmuyor uyanmıyorda öyle ağlıyor benden babasına gıdınce bıle susmuyor dahada çok bağırıyor sonrada uyuyunca bölük bölük uyuyor ayrılık kaygısımı kötü rüyamı dısmı yoksa yan etkımı bılemedım havalar sogdu üsüttu desem keyif yerınde ara ara burnu tıkanıyor yoksa öyle hastalığı yok :50: sadece kucakta yada. Yanımda yatınca uyanıp gerı uyuyor göğsümde yatıyor sacımı okşuyor çektiyor öyle uyuyor yanında oldugumdanda emın olmaya çalışıor bakalımbu gece nasıl olacak ıkı üç kez gıttım :31: ınsaallah gece rahat uyur dün ve bugün sıcak su torbası koydum ayağına bıraz daha az ağlıyor uyanıyor gıbı :ssz:

Süt konusunda ben daha devam sütü ıcırıyorum sabah aksam ama normal sütude geçenlerde kendıme hazırladım ona bıraz tattırdım sevdı ıctı yanı ama daha vermedım öyle bıberonla
Bırde herhalde artık zaten bu alerjık dönem geçtı ben artık herseyden verıyorum da bu yumurtayı artık beyazınızda veren varmı ben kendımızı pısırınce verıyorumazar azar beyazındanda

canım ben 1 aydır veriyoreum yumurtanın beyazını bi reaksiyon göstermedi şükür.

moon iyi geceler canım nasılsın napıyosun.ben hala uyutamadım emir kaanı babasıyla oynuyorlar[/QUOTE

Biz de kaynana mlara gittik cnm eve gel banyo yaptim fatihi yikadim muhallebi yedi ancak uyudu inşallah uyurlarda uyuruz bu gece herhalde asini n etkisi gecer artik ya o biter dis baslar canlari Sağol sunda oyle boyle buyucekler. Ikinci düşünüyormusun tatlım ben bazen diyo. Senye yapiyim bazen yok fatih 3 yasina gelsin öyle diyoru.m ikiz olaydi ya:1:

aynen öyle bi dillenseler en azından dertlerini anlatırlar yaa.
ben ikinciyi yeni yeni düşünmeye başladım canım ya minnak bebişşeri gördükçe tekrar hevesleniyorum.ama doğumdanda çok korkuyorum yani bigün ikinciye karra versem bile bu muhtamelen 5 sene sonra falan olur.arada çok yaş farkı iyi değilmiş biliyorum ama daha erken istemiyoruz.

canım kendine güveniyorsan ikisiyle beraber başa çıkabilir diyorsan ve doğum korkun oluşmadıysa 2. iyi fkir aslında.beraberce büyürler ne güzel.ama yerinde olsam en azından fatihin tuvalet eğitiminden sonra düşünürdüm.en azından daha bilinçli olur.ama benim için sorun değil diyorsan hiç durma hemen yap derim.

ayy ben bide ikinciyi kız istiyorum allah bilir tabi ama ikincilerde erkek olursa üçüncüyü hiç düşünmem.

uyudunuz mu hatunlar:)))
ben anca kızı uyuttum evi temizledim mutfağı topladım.çok vahim durumdayım. uyku bozukluğumuz devam:(((
doğum günümüzü kutladık.o yüzden 1 haftadır çok yoğundum.
üstüne de uykusuzluk..... birgün biryerde yığılıp kalacağım diye korkuyorum:(
bugün aşıya gitti.bir kaç gün gecikmeli olarak.
inşallah ateş yapmaz:(( kızımın gelişimi %10 persentilde. baya geride yani. o yüzden aşıdan sonra doktora gittik. tahliller yapıldı.bakalım bazı tahlilleri 1 hafta sonra çıkacak.
uyku düzeninden falan bahsettim doktora. o da tahlil sonuçlarına göre etraflıca konuşacağız dedi...
bence zayıflığı uyumamasından...ama içimiz rahat olsun dedik.
bugün yavrum çok yoruldu ve çok canı yandı. kolay mıu??? aşı oldu. 4 tüp kan alındı. idrar tahlili falan sürekli ağladı...hemşirelerden çok korkuyor. hemşire görünce hemen ağlıyor:(((
ammaaaannn ne çok yazmışım. eee ne yapayım. giremiyorum ki. böyleee brikiyor işte.gidip yatayım. ne uyurum yaaaa.......

UmutluY geçmiş olsun asiyi yaptırmış siniz bizde yaptirdik 1 haftadir uyku düzeni gitti oğlumun. dis cikardiysa ondanda zayiflamistir uykular duzene girse rahatlRsin allah kolaylık versin tüm annelere. Nice yaslara insallah doğum gunude kutlu olsun prensesin

Elif oykum bazen bende ikinci bebis i yapayim diyorum ama biraz romatizma tedavisi gormem lazim ona güvenemiyorum kismet artık:16:

baya erken gidiyosun kız işe
bekliyoruz resimleri

aynen canım ya iğneen sonra buda öle oldu ama bizimki öncedende çok iyi değidi.sicili pekte parlak değil yani :9::9:

eşlerle zor canım ya dün doğum günüydü eşimin onu falan kutladık bebeklerden daha bebekler valla.

bende öyle muhallebisine katıyorum yada bisküviyle veriyorum içmiyor tek sütü.bunun babası 7 aylıkken inek sütünü görünce annesini emmeyi bırakmış bizimkli ağzına almıyor.bana çekmiş galiba bende sevmem sütü.
eşimde nesquik alalım onla içirelim diyor.:9:bende dedim daha erken dur ne nesquiki.onun maksatı alıp bahaneyle kendi içicek hala süte bayılıyo benimki.hatta bi keresinde sevgiliyken buluşma yerine gelirken elinde sütle gelmişti çok gülmüştüm ama.:9::9:

biz hiç iyi değiliz canım ya uyumuyor benim oğlan.bu ara ne gündüz ne gece uyumuyor bi sorunu var ama anlamadım.sanırım yine gaz yine gaz.yanıma aldım yatırdım dün yine uyumadı sürekli gaz çıkardı.üşüttümü naptı.dün gece sadece 4 saat uyuyabildim.gerçi bayadır böleyiz gece 1 de kalktı 4 te geri yattı 7 de geri kalktı uyumadı.sabahta yarım saat 1 kere uyudu daha ve başka uyumadı ayakta hala.akşam 10 da yattı ama 1 e kadar yarım saatte bir uyanıp durdu.

bende düzenimiz oluştu diye seviniyordum aşıdan önce akşamda sabahta uykusu güzeldi :50::50:ahh ahhh

ahh canımdungecede bız oyleydık aksam onada uyudu 1,30 bı bagrısaglmayla kalktı sustrmyrm babaya gdnce sesı kesılıyo saat 2,30 kdr babsı bılg oynattı adamda dayanamdı yattı bnde pepeyı actım onu ızledı 3,30 kdr artıkk olmuck bole dedım aldgm kucagma evde dolanyrz kedı geldı kus gttı faln derken4 te uyudu ama busfrde 5 dk bı aglıyark uyandıı halada uyuyoo avrumm uaynıyo anne dıyo benı gouyo gerı yatıyo melegımm cok zor gercekten gece uyumamalrı allah kolaylık versn canm

cnm bn normal sut veryrm allhtan sorun yok ıcıyoo yumurtann beyazını veryrm bnde sabahlrı pısıyrum yumurta yıyo bısey olmadı sukur

kızlar bizimkide süt içmiyodu ilk zaman aptamil bebelacın sütleri varya onlardan aldım 2 3 hafta içine de 1 yada 2 tane cici bebe tadı mama gibi oldu öyle alışdı içmeye sonrada normal süte geçiş yaptım.. ama pınar çocuk çok kötü pişik yaptı sanırsam yaramadı bırakınca düzeldi

ben yumurtanın beyazını 9. aydan beri veriorum hatta artık tereyağlı zeytinli peynirli omlet yapıyorum kendisini alerji falan da yapmadı bence artık vermelisin.. ben patlıcan hariç herşeyi veriyorum

selam herkese, uzun zamandır gırmıyordum foruma. 13 eylul'de 1.yasımızı kutladık bız de.
hersey cok guzeldı.

bu da pastamız :)
$DSC05988.webp

$DSC05950.webp

$DSC05958.webp

$DSC05967.webp

:9::9:

bende düşünmedim değil aşının yan etkisimi diye hatta annemd e deid ama bilemiyorum.bizde bide gaz sorunu var bu ara üşütmüş gibi sürekli gaz çıkarıyor.
zırt pırt kalkmasını bırak yatıramıyorum ya tam dalıyor ben daha odasından çıkmadan uyanıyor.3 saat falan uyutmaya çalışıyorum ayakta sallıyorum ayaklarım acıyo artık.kolumda salıorum beşikte sallıyorum dönüşümlü sallayıp duruyorum yani.alışmaısn diye kaldırmıyorum odasından çıkarmıyrum.çok ağlama falan yok bizde ama uyumuyoruz işte.

canım iftar sonrası buluşmuştuk buda karşıdan geliyor elinde süt bidonu içe içe.sorduğumda mideme iyi geliyor demişti bilemiyorum artık.hala içer versen günde 1 litre süt.
alıcam alıcam canım geçenlerde meyveli yoğurt alalım dei oğlana bende aldırmadım biz yeriz dedi saçmalama dedim aldırmamıştım.eve geldik sen bana aldırmadın diye sölenmeye başladı :9::9:
eşin alem ya:1:
bu çocukların uyku problemi aşırı yorulmadanda olabilir
bi süredir aklımda o var:55:kaan da ahmette çok hareketli ve uykuyu sevmeyen çocuklar eee noluyo yorgunluk üstüste binince gece gündüz uykusuzluğu beraberinde getiriyor
aklıma başka bişeyde gelmiyor:43: aşı olsa geçerdi bizim hep gecemiz sıkıntılıydı ama son2-3 haftadır beter ötesi beter
şöyleki dün gece yatagında yarım saat bile yatmadı hep memede ve ayagımdaydı her yerim tutuk valla
böyle olunca keyfimde olmuyo
sabah bana gülüyo valla yüzüne bile bakasım gelmiyo:19:sonra açılıyorumda kahvaltı ve çaydan sonra yüz veriyorum :1:

uyudunuz mu hatunlar:)))
ben anca kızı uyuttum evi temizledim mutfağı topladım.çok vahim durumdayım. uyku bozukluğumuz devam:(((
doğum günümüzü kutladık.o yüzden 1 haftadır çok yoğundum.
üstüne de uykusuzluk..... birgün biryerde yığılıp kalacağım diye korkuyorum:(
bugün aşıya gitti.bir kaç gün gecikmeli olarak.
inşallah ateş yapmaz:(( kızımın gelişimi %10 persentilde. baya geride yani. o yüzden aşıdan sonra doktora gittik. tahliller yapıldı.bakalım bazı tahlilleri 1 hafta sonra çıkacak.
uyku düzeninden falan bahsettim doktora. o da tahlil sonuçlarına göre etraflıca konuşacağız dedi...
bence zayıflığı uyumamasından...ama içimiz rahat olsun dedik.
bugün yavrum çok yoruldu ve çok canı yandı. kolay mıu??? aşı oldu. 4 tüp kan alındı. idrar tahlili falan sürekli ağladı...hemşirelerden çok korkuyor. hemşire görünce hemen ağlıyor:(((
ammaaaannn ne çok yazmışım. eee ne yapayım. giremiyorum ki. böyleee brikiyor işte.gidip yatayım. ne uyurum yaaaa.......
memeye güvenen bebek iştahı fazla yoksa yemeği red edermiş dr demişti
büyüklerde aynını diyor yani az az süt alsa bile onunla yetinirmiş o yüzden emzirmeyi azaltmalısın canım
bide meme bağımlısı olunca bebekler gece hepten azıyolar
Allah sabır versin sanada:31:

selam herkese, uzun zamandır gırmıyordum foruma. 13 eylul'de 1.yasımızı kutladık bız de.
hersey cok guzeldı.

bu da pastamız :)
Eki Görüntüle 812180

Eki Görüntüle 812182

Eki Görüntüle 812183

Eki Görüntüle 812184

doğum gününüz kutlu olsun canım

ahh canımdungecede bız oyleydık aksam onada uyudu 1,30 bı bagrısaglmayla kalktı sustrmyrm babaya gdnce sesı kesılıyo saat 2,30 kdr babsı bılg oynattı adamda dayanamdı yattı bnde pepeyı actım onu ızledı 3,30 kdr artıkk olmuck bole dedım aldgm kucagma evde dolanyrz kedı geldı kus gttı faln derken4 te uyudu ama busfrde 5 dk bı aglıyark uyandıı halada uyuyoo avrumm uaynıyo anne dıyo benı gouyo gerı yatıyo melegımm cok zor gercekten gece uyumamalrı allah kolaylık versn canm

cnm bn normal sut veryrm allhtan sorun yok ıcıyoo yumurtann beyazını veryrm bnde sabahlrı pısıyrum yumurta yıyo bısey olmadı sukur

babaya çok düşkün heralde canım ebrar.bilgisayarmı oynattı dedin nasıl oynuyo kız ne oynuyo.
allah hepimize kolaylık versin canım zor gerçekten gece uykusuz kalıp bide gece uykusuz kalmış çocuğun zırıltısıyla akşama kadar uğraşmak.geçecek inşallah bu günlerde.eninde sonunda gece uyuyan bebeklermiz olucak bizimde :26::26:diye umuyorum.:9:

benimki kalkınca beni görüp yatmyoda beni görsün daha fena kalkıyo oyun oynayalım diye.sanki gece boyu uyumayan o değil.ama tabi uyumamasından dolayı çok mızmız oluyor.

eşin alem ya:1:
bu çocukların uyku problemi aşırı yorulmadanda olabilir
bi süredir aklımda o var:55:kaan da ahmette çok hareketli ve uykuyu sevmeyen çocuklar eee noluyo yorgunluk üstüste binince gece gündüz uykusuzluğu beraberinde getiriyor
aklıma başka bişeyde gelmiyor:43: aşı olsa geçerdi bizim hep gecemiz sıkıntılıydı ama son2-3 haftadır beter ötesi beter
şöyleki dün gece yatagında yarım saat bile yatmadı hep memede ve ayagımdaydı her yerim tutuk valla
böyle olunca keyfimde olmuyo
sabah bana gülüyo valla yüzüne bile bakasım gelmiyo:19:sonra açılıyorumda kahvaltı ve çaydan sonra yüz veriyorum :1:

strescim nerelerdesin mehmet okulada başladı gelmiyosun çok.
ahmet bu ara daha fena demek.ahhh ahhh bi düzelse şu uykuları başka bişey istemiyrum.
bende internette araştırırken okumuştum bebekler yorgunluktan fazla uyarılmaktanda uyuyamazlarmış.doğru diyosun aslında.

karam unnadoda mikimause lu falan çok güzel atkı bere takımları vra görünce sen aklıma geldin.görürsen bu mesajı bak istersen.

Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun:24:
Efe gecede 500 kere uyanıyor:37:böyle okula gidiyorum :ssz:
Ne derdi bil bilsem bir elime geçirsem:22:zaten sabah5.20 uyan 6 servis 7 okul başlıyo eve dönüşüm 2 :27:
Gece de uyumuyoruz dag olsa dayanmaz ama ben anayım dayanıyom:27:
Havalar döndü :86::86:efe üstünü örtmüyo örtsem de zaten dönerken açılacak:8:
Terletmeyen uyku tulumu var mı önereceginiz:49:
Efe ye babaannesi bakıyo çok da iyi bakıyor Aklım hiç kalmıyor
Orda çok mutlu zaman zaman gidip gözlüyorum:86:
Ammma lakin çok özlüyorum videolarını izliyorum fotolarına bakıyorum:98:
Şimdi dgünü fotosu koyayım siz de hasret giderin :9:

doğum gününüz kutlu olsun canım

babaya çok düşkün heralde canım ebrar.bilgisayarmı oynattı dedin nasıl oynuyo kız ne oynuyo.
allah hepimize kolaylık versin canım zor gerçekten gece uykusuz kalıp bide gece uykusuz kalmış çocuğun zırıltısıyla akşama kadar uğraşmak.geçecek inşallah bu günlerde.eninde sonunda gece uyuyan bebeklermiz olucak bizimde :26::26:diye umuyorum.:9:

benimki kalkınca beni görüp yatmyoda beni görsün daha fena kalkıyo oyun oynayalım diye.sanki gece boyu uyumayan o değil.ama tabi uyumamasından dolayı çok mızmız oluyor.

strescim nerelerdesin mehmet okulada başladı gelmiyosun çok.
ahmet bu ara daha fena demek.ahhh ahhh bi düzelse şu uykuları başka bişey istemiyrum.
bende internette araştırırken okumuştum bebekler yorgunluktan fazla uyarılmaktanda uyuyamazlarmış.doğru diyosun aslında.
başladı okula ablası ama inan ben bi düzen oturtamıyorumki
uyumayan hareketli bi bebekle öylece kalakakdım
bide buğün ahmet paşayla ben hastalandık abimizden bulaştı ohhh tam olduk evde şenlik var anlıycan:8:bak arsızlığa vurdum:12:
Fotto hazır :10:
Bakın kaldıracam:27:yorum yapmayı unutmayın:52:
Moon koymuş foto başka kim vardı koyan şimdi onlara bakmaca:10:
yorum morum yok sana:24:niye koymadın bu kadar zamandır:27:
ya bende geçenlerde baktım bazı fotolara zannedersem
fatih kaan mert ve eylullere ve ebrara baktım ama yorum yapamadım acaleden baktım
hepsine maşallah çektim kocaman olmuşlar :nazar::21:

Back
X