- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
Iyi geceler kizlari giremiyorum hic bralara Eylül'de ıkı hafta önce oldu ası ama bmize doktorumuz yan etkılerını ıkı hafta sonra gösterır bu ası ateş olarak vs dedı öyle atesımız yok ama dört gündür geçmeleri uykusunun ıcınde bır bağırıs bır aglayıs sanık bırısı ezıyet esıyormuş gıbı bas bas bağırıyor avvunmuyor uyanmıyorda öyle ağlıyor benden babasına gıdınce bıle susmuyor dahada çok bağırıyor sonrada uyuyunca bölük bölük uyuyor ayrılık kaygısımı kötü rüyamı dısmı yoksa yan etkımı bılemedım havalar sogdu üsüttu desem keyif yerınde ara ara burnu tıkanıyor yoksa öyle hastalığı yok
sadece kucakta yada. Yanımda yatınca uyanıp gerı uyuyor göğsümde yatıyor sacımı okşuyor çektiyor öyle uyuyor yanında oldugumdanda emın olmaya çalışıor bakalımbu gece nasıl olacak ıkı üç kez gıttım
ınsaallah gece rahat uyur dün ve bugün sıcak su torbası koydum ayağına bıraz daha az ağlıyor uyanıyor gıbı 
Bakalım umarım bütün bebısler rahat uyur
Süt konusunda ben daha devam sütü ıcırıyorum sabah aksam ama normal sütude geçenlerde kendıme hazırladım ona bıraz tattırdım sevdı ıctı yanı ama daha vermedım öyle bıberonla
Bırde herhalde artık zaten bu alerjık dönem geçtı ben artık herseyden verıyorum da bu yumurtayı artık beyazınızda veren varmı ben kendımızı pısırınce verıyorumazar azar beyazındanda

Bakalım umarım bütün bebısler rahat uyur
Süt konusunda ben daha devam sütü ıcırıyorum sabah aksam ama normal sütude geçenlerde kendıme hazırladım ona bıraz tattırdım sevdı ıctı yanı ama daha vermedım öyle bıberonla
Bırde herhalde artık zaten bu alerjık dönem geçtı ben artık herseyden verıyorum da bu yumurtayı artık beyazınızda veren varmı ben kendımızı pısırınce verıyorumazar azar beyazındanda