- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
bebıs ıstemıyordun herhaldee.. gozun aydın![]()
Evet cnm birazdahs büyüsün oglus oyle psikolojik ve fiziksel açıdan hazır değil im suan 1 yil sonra baslarim calismay gene kismet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm birazdahs büyüsün oglus oyle psikolojik ve fiziksel açıdan hazır değil im suan 1 yil sonra baslarim calismay gene kismet![]()
Nasılsınız kızlar..artık çok sık giremiyorum..arada haziran annelerinede takılıyorum.kendimi çok tecrübeli görüyorum yawheralde üstünden fazla geçmedi diye...orda yazılanları okurken aklıma bu topikteki ilk günlerimiz geldi...ne çabuk geçti yaaa..
unutuldum unutuldum unutulmuş güller gibi
yosun tutmuş duvarlara
slm herkese
yıkılmadım ayaktayımokul ev efe özel ve tüzel hayat derken
günler geçip gidiyoryaşlanıyorum
bizden haberler
efe yürüyo diyolar ama arada yıkılıyor bu nasıl yürüme
üç dişimiz var iki alt diş ve yan üst bir tanevampir oglum var
çok yaramaz çok afacan oldu anlatsam burdan istanbula yol olur
çok sık giremiyorum artıkdertler derya olmuş ben ise bir sandal
smilelerı da özlemişim
dedikodu yapayım azıcık dedim kimse yok
haydi kaçtım ben görüşürüz![]()
bununla gecmis olsun canim cok fenalar her yere tirmanip aciyorlar.
yani kasikla daha tam beceremiyor ama yiyor iyi kötü döke saca rabbim esirgesin canim onlari sizede gecmis olsun
eh yani sen tecrübelisin artik nasil iyimisin bulantin falan varmi
Benimkilerde gecikti bende stresliyim hic gecikmezdi korunuyoruzda :26:belkide mevsimseldir:18: yinede stres oldum hayirlisi olsu
Hanimlar disi cikan bebisler nasil durumlar tamamlayan varmi disleri bizim altta 6 üstte 6 toplamda 12 disimiz var bi 4 disi doldurcak kadar bosluk var topla,da 20 süt disi oluyormus yanilmiyorsam herhalde![]()
slmmm
hepsi aynı bunların ya okudum da bi benım oğlum değilmiş
bugün bulaşık makinesinde nasıl aldıysa en keskin kocaman bıcagı almış geliyo ödüm koptu ya
yag tenekesi şekerlik tuz baharatlar hersey darmadagın oluyor evde camasır kurutmak imkansız oldu gidip cekip düşürüyo
evi toplamak mümkün değil uyuyunca topluyorum kalkar kaklmaz sanki görev edinmiş gibi aynı hale gelıyo
ve daha neler nelr:111::111:
iştahsızlık bizdede varya yemek görünce kacıyo sadece emmek istiyo vermeyince bi aglıyo sanırsın dövüyorum
vitamin eksikliği var mı bilemıyorum ama bi dr a gitmek lazım :26:
bi yerde okudum bu yaşlarda dökmek dagıtmak onlar için büyük beceriymiş engel olmayın diyolar
engel olmak mmkün değil ki zaten
ve etrafa ilgisi arttığı için istahszlık olabilirmiş![]()
gunaydın gusel bır hafta gecırmemezı temennı edıyorum arrtık kızım yuruyorr ısımm daha zor..![]()
Maşallah kızına cnm
Herkese selamlar
Ben adet oldum![]()
bendee su dıs huysuzluklarından sonraa 2. bebegee cok sıcak bakamıyorum zaten tek basımaa yanlız bakıyorumm ondann ALLAHH olmayanlara versın dıyelım
selam kızlar
bu ara kilo olayını kafama takıyorum ya 57 kilo olmuşum en son tartıldığımda 54 kiloydum.hemen hemen 1 ayda almışım 3 kiloyu.53 e düşmek istiyorum ama beceremiyorum bi türlü kendime engel olamıyorum yemek konusunda ben böle değildim noluyo bana anlamıyorum.spora başladım sadece 2 gün yapabildim gerisi gelmedi.göbek deseniz aldı başını gitti sanırsınız 5 aylık falan hamleyim.ben doğumdan bikaç hafta sonra hamile kaldığım kilonun bile altına düşmüştüm göbek falan yoktu noluyo bana yaaa.kendime engel olmam lazım hep diyet kararı alıyorum sonra bi şekilde bozuyorum bu kararı.
Paşamın yüzüde harita gibi alnında morluk var yanağında 2 tane morluk var dudağında yara var göz kapağında çizik var yara olmuş.çenesi çizik.çocuğa baktıkça içim bi tuhaf oluyo kaşla göz arasında bişeyler yapıyor kendisine evde sehpa falan herşeyi kaldırdım onun kendine zarar verebileceği ama yinede buluyo bişeyler.
57 kg gene ıı cnm ben napım 71 kgyumm 67 hamıs kaldıydım bende dogumdan sonra 68 olduydum gerı aldım su anda 71 ne ılerı ne gerı gıtmıyor bugun dıyete gırdım bakalım ıse yarıycakmı hedefım 60 olmak ıns olurum.. Benım kızcede yenı yuurumeye basladı hep pesındeyım sımdı uyuyor pc gorunce delırıyor salıyorumm tuslarınaa basıcakmıs .gecmıs olsun kuzunaa ıns hemen gecer.. Bızde sehpayı kaldırdık halının ustunee ınce kılım serdım tuylerı yoluyorduu .. Zaararlı ne varsa kaldırdık ama tv basınaa yapısıo ayıramaıyorm artık tv pc hayall oldu bu donemde bole olcak sanırsamm . Allah yardımcımz olsun amın
ayy ben doğumdan sonra 2. çocuk fikrine kendimi kapatmıştım.yeni yeni belki diyorum ama daha çok erken benim için emir 5-6 yaşındayken falan belki oda belki.çocuk bakmayıda geçtim ben doğumu göze alamıyorım.tabi uykusuz geceler yorgun günler bunlarda var.1 yaşına geldiler hala uyumuyorlar 6 aydan sonra düzleir falan diyorlardı belki.ben 2 yaşına kadar falan uykusuz kalmaya alıştırıdm kendimi.
amin dis basli basina sorun çok zorbendee su dıs huysuzluklarından sonraa 2. bebegee cok sıcak bakamıyorum zaten tek basımaa yanlız bakıyorumm ondann ALLAHH olmayanlara versın dıyelım
ee artık sen tecrübeli annesin yaşayacağın herşeyi önceden biliyorsun.
yıkıla yıkıla yıkılmamayıda öğrenicek canımmaşallah efecixe
hakkatten seni gören cennetlik çok yoğun geçiyo sanırım günler.ders saatleride az lucak diyordun.
canım bizim daha 5 dişimiz var siz nerdeyse tamamlamışsınız maşallah.
ahh ahh hepsi aynı bunların o uyuudkça topluyorum uyanınca tekrar dağıtıyor.oyuncakları kamyonunun kasasında duuryor onları bi deviriyo oynaada oynamasada dağınık kalıcak.çekmeceler dolaplar hep ilgi alanı.hiö oturmuyor sürekli ayakta hareket halinde.ordan oraya koşuşturuyor.
ben sadece reklamlarla yedirebiliyorum başından beri böle alıştık reklam olmassan midesini tutacak kadar yeyip kalkmaya çalışıyor.
maşallah canım kızına
oooo hayırlı olsun stres bitti desene bende adet falan yok bekliyorum aslında çok şüphelenmiyorumda kullandığım koruyucu iğne yi vrulurken bi kağıt okutmuşlardı orda bıraktıktan sonra 9 ay falan hamile kalamayabiceğimden bahsediliyordu.sanırım bundan dolayı içim biraz rahat.iğne kullanırken adette olamıyrodum yeni bıraktım belki ondan olmuyorumdur.
canım bende diyete başlıyorum ama noluyo birden sonlanıyo diyet kendime biraz hakim olabilsem herşey daha kolay olucak.ben çok kolay kilo alabilen biri değildim şaşırıyorum kendime.
senin hamilelik ve öncesindeki resimlerini hatırlıuorum canım.sanırım ilk evlendiin zamnalrki resminde profil resmin iyiydi orda kilon.
amin canım amin allah kolaylık versin hepimzie.
bzıımde azı dıslerı gelıyorr huysuzluk ıstahszılıkk mızıldamalr uyumamalarr benı bendenn aldı .. bugunlerde gecıcek hepsını unutucaksınız dıolarr dogrumu bılmemm .. ama yanlız baktıgım ıcın zorlanıyorumm aıleden uzakta olmak cok zorr.. ama yınede buyuk konusmayayaımm logusalımm kotu gecmıstı 2 .cı olursa doya doyaa yasamak ısterım . hayırlısı
moonordamısın canım fatihlemi uğraşıyosun benimki uyuyor ben iş yapacağıma buraya geldim
![]()
evlendıgımde ıyyıdımm genc kızkenn 50 kgydumm ole olmak su an bır hayal zaten okadar olmak ıstemıyorumda.. 6o olsam kafibanda kg yapan tek sey cıkolata malesef cok sevıyorum ama yemıcem artık
azı dişler zordur yaa ama iyi tarafından bak tamamlamak üzere dişleri elifcik.
inşallah doğru diyorlardır ama nnelik zor yaa onlar evlenip gidene kadar bize rahat yok gibi geliyo bana
şaka bi yana allah eksikliklerini göstermesin ben herşeyine rağzıyım.
kayınvali,en zorluk çıkarmıştı değilmi sana 2. sinde çok yaklaştırma bari kendine.
selam kızlar
bu ara kilo olayını kafama takıyorum ya 57 kilo olmuşum en son tartıldığımda 54 kiloydum.hemen hemen 1 ayda almışım 3 kiloyu.53 e düşmek istiyorum ama beceremiyorum bi türlü kendime engel olamıyorum yemek konusunda ben böle değildim noluyo bana anlamıyorum.spora başladım sadece 2 gün yapabildim gerisi gelmedi.göbek deseniz aldı başını gitti sanırsınız 5 aylık falan hamleyim.ben doğumdan bikaç hafta sonra hamile kaldığım kilonun bile altına düşmüştüm göbek falan yoktu noluyo bana yaaa.kendime engel olmam lazım hep diyet kararı alıyorum sonra bi şekilde bozuyorum bu kararı.
paşamın yüzüde harita gibi alnında morluk var yanağında 2 tane morluk var dudağında yara var göz kapağında çizik var yara olmuş.çenesi çizik.çocuğa baktıkça içim bi tuhaf oluyo kaşla göz arasında bişeyler yapıyor kendisine evde sehpa falan herşeyi kaldırdım onun kendine zarar verebileceği ama yinede buluyo bişeyler.
bızımkıde mızıldanıyor uyanıcak sanırsamm ben haftasonu temızlıgım yapıyorum hafta ıcı yapmak ne mumkun esım 5 te cıkıyor ısten gelınce yemegı yapıyorumm camasır utu vss esım evdeyken yapıyorumm .. kızcem uyudumudaa kafa dınleemek ıstıyorumm![]()
bende 3-4 kilo versem kafi bende çikolata hamurişi dayanamıyorum yaa.
atv de baba panik yapmayı izliyorum orda bizimkilerle yaşıtı bi erkek bebiş var çok tatlı maşallahonun saçları gibi uzatmayı düşünüyorum saçlarını kaanın.
![]()
ewt cnm kv sorun yasamıstık ama sımdı ıyı sayılırızz anladı yaptıklarını.. 2. bebegımde kımseyı ıstemıyorum yanımaa sadece esımm yeter gerekırse eevee kadın tutarım kafam rahat olurr.. aglıyor benımkı bı bakım
Oykiyamam oglusa ya ne kadar dikkat etsen de olyor cnm allah beterinden saklasin