Düğün 2012 Eylül Gelinleri! Siz Neredesiniz?

bende 2 eylül geliniyim canım.öncelikle hayırlı olsn. yok fazla aceleci değilsin. herşey hemen hallolsun istiyoruz bende öyleyim :)

Senin de hayırlı olsun canım. Hem hallolsun istiyorum hem de yavaş yavaş alıp kafamdan çıkarmak birden borca girmek istemiyorum.Herkese de maddi durumuna göre böyle yapmasını tavsiye ederim.Çünkü nereye gitsem bana nisandan sonra düğün sezonu olacağı için fiyatların artacağını söylüyorlar açık açık

canımm hayırlı olsunn
aynı gün evleniozz :))
gelinlik için erken olmuyor mu 6 ay da kilo alıp verme olursa naparızz?
bir de hangi fotografçıyla anlaştın acaba? istanbuldamısın, fotografçılar şimdiden anlaşmayı kabul ediyorlar mı acaba?:18:

Senin de hayırlı olsun tatlım. Gelinlik için 3 prova alınacak en son prova ağustosta dolayısıyla herhangi bir sorun olursa eylüle kadar düzeltecekler. Benim kilom yaklaşık 5 senedir aynı olduğu için çok fazla beden farklı olmayacaktır diye düşünüyorum Fotoğrafçı için de büyük ihtimal İstanbul bahçelievlerdeki Tolga Güler ile anlaşacağım yani stüdyo fotoğrafı olacak. Gündüz düğünü olduğu için dış çekime vaktim yok malesef Anlaşma için de bahçelievlerde gezdiğim hiçbir fotoğrafçı eylül daha erken demedi, benim gibi erkenci gelinler çok demekki

Son düzenleme:

burda yakadım seni leyla1111 :)

Benimde Ekim 28 Çok İsterdim Eylül de Ama Ekim Olucak 2 Bayram Arası Olmaz Muhabbeti İşte

benim iki bayram arası evlenen çok tanıdığım var, aman olsun canım. birşey olmaz :)

En iyisini yapıyorsun bence canım.. Nişanlım askerde olmasa ben de hallederdim şimdi ufak tefek.
Ben 1 eylülde evlencem kısmetse ve sadece düğün salonum tutuldu. Ve işte her şey için mayısı beklemem lazım sevgilim gelsin askerden diye. Ne kötü
Gelinlik mevzuu çok dert benim için, çünkü kapalı bi gelin olcam ben.. Model konusunda çok kararsızım :S
Pfff amaaann =(
Kına gecem için muhteşem yüzyıl kıyafeti diktircem kısmetse,hem abiye hem bindallı giymek istemiyorum çünkü, yakın zamanda başlıcak dikimleri, sitemizden Mine (minenes) arkadaşımız bu konuda çok ilgileniyor sağolsun.

ve ve Şafak 76 Mayıs gelsin sevgilim gelsin, düğün şafakımızı sayalımmm artıkkk

Son düzenleme:

Canım öncelikle allah kavuştursun hayırlısıyla teskeresini alır gelir inş nişanlın. Gelinlik için bence nişanlın gelene kadar en azından gelinlikçileri gezip model bakabilirsin,nişanlın geldiğinde de kafandaki model belli olur işiniz kolaylaşır. Hem üzerine giyip denediğinde karar vermen de daha rahat olur. Kına gecen için fikir çok güzel ben de muhteşem yüzyıl taçlarından istiyorum ama benim bindallım da olacak kıyafetime uygun bir taç da bulup takcam inş.

İnşallah canım sağolasın,

Evet dediğin gibi yapıyorum zaten, gelinlikçilerle falan görüşmeler de yaptım. Ama modelde tam karar kılamıyorum.
Tek gelinlik değil bir çok şeyi önceden kafamda hazır edip sevgilim gelince hemen halletmek istiyorum.Ki beyaz eşya seçimlerimi de yaptım kafamda hazır.
mobilya tarzım, yatak odası düşüncem falan hep hazır kafamda.
İnşallah sende istediğin gibi bi taç bulabilirsin canım.

kızlar bizde bugün mutfak tezgahı ve dolapları bakmaya gittik :)))

yarında muhtemelen süğün salonu konusulacak :))) yakın zamandada tarih kesinleşecek ve muhtemelen 8 eylüll olcak :)

Kızlarrr bende 21 Eylül geliniyimmm :) peki siz neler yaptınız şu ana kadar kızlar bilgi versek birbirimize . ben şu anda sadece beyaz eşyalar ve küçük ev aletlerimi aldım. gelinliğimi diktiricem bunun için ne zaman başlasam yada siz başladınız mı?

canım merhaba. nickini değiştirdin sanırım sen. çizelgenden tanıdım seni :)
nikah olayını naptınız halledebildiniz mi sizin tarafta mı olacak erkek tarafında mı?

canım merhaba. nickini değiştirdin sanırım sen. çizelgenden tanıdım seni :)
nikah olayını naptınız halledebildiniz mi sizin tarafta mı olacak erkek tarafında mı?

evet cnm nickimi değiştirdim :):) ismimiz felan yazıodu ya nişanlım değiştir dedi haklı olarak :) hallettik cnm o olayı biraz yorulcaz ama şöyle olcak cuma günü kınayı yapcaz. boludan gelicekler gelenler kınaya sonra bi gece kalıcaklar cumartesi sabahı nikah olcak nikahtan sonra kız tarafının gelmesi için otobüs ayarlıcaz arabalara doluşup boluya yola çıkcaz mola vere vere eğlene eğlene gitcez boluya bunun için 3-4 saati gözden çıkardık. kaynanamda iyi bare düğün yapalım yapmışken dedi. boludada 5 veya 6 gibi boluda olcaz ordada düğün olcak sonra biz balayına kız tarafıda tekrar arabalara istanbula olcak cnm :) baya baya yorulcaz kına arkasından bi gün sonra dedim ama erkek tarafı baya kalabalık gelcekmş iki gece çok problem olur ondan peş peşe 2 günde halletcez hepsini :):)

canım cevap yazmışsın yeni gördüm , iyi bari sevindim hallettiğinize,, Allah o günleri görmeyi nasip etsin.

Merhabalarrrr bende varımmmmm eylül ayında bizde düşünüyoruz düğünümüzü :) inşallah kısmet olursa o ay yapıcaz. O ay yapmalıyız okulum açılmadan balayına gidip gelebilelim Nişanımda Nisan 21 inde :)

gunaydin kizlarrrrrrrrr:) bugun tam anlamiyla benimde gunum belli olacak ve islemlere baslayacagiz insallah.
ne yazikki salon duugunu olacak. durumumuz el vermediginden kir dugununu iptal ettik. cok ucuk fiyatlar istediler acikcasi.
ama olsun. ben nisanlimada dedim. istedigim gelini al dedim yeter bana dedim. tum hazirliklara yavas yavas basladik. bu ay yatak odasi takimimi alacagim. beyaz esyalari bi iki aya baslayacagim yine almaya. bir suru is var onumuzde. aslinda cok iyide oldu gun almak. boylelikle nek adar sure kaldigini bilip ona gore hareket edecegiz. bugun sizlere bende aciklayacagim insallah.
bu arada kacgundur giremedigimin farkindayim. abimler geldi yurtdisindn onlarla vakit gecirdim surekli. istende izin almistim.
hepinizi opuyorum. ilk mesajima herkesin tarihini yazdim . umarim bugun benimkide eklenir...

günaydın cnm, olsun canım bizimkide salonda olacak. üstelik nikahımızda salonda olacakhepsini aynı gün aradan çıkarıcaz yani
bizim daha ev durumumuz kesin değil o yüzden eşyaları almaya haziran ,temmuz gibi başlayacağız muhtemelen.
saol canım tarihler için, emeğine sağlık... senin ki de eklenecek inşallah.

Son düzenleme:

cok sagol canim benim. hafta sonu istiyorduk diger sehirden gelecek olanlar iicinde iyi olur dedik ama her yer dolmus bile. hafta icine yapilacak muhtemelen cuma gunu olmadi artik baska bi gun ama cumaya oncelik tanimak istiyoruz haftasonuna denk geliyo insanlarin donusu kolay olsun dinlensinler istiyoruz. olmazsa ekime kalacak sanirim. ama abimler yurt disinda zaten eylulde yillik izine gelecekti bide ekimde yaparsak gelis gidis iki defa besbin euroya mal oluyor. o yuzden eylulde yapilacak mecburi. dedigim gibi cuma bile olmasa artik hafta icine denk getirecegiz yine. memuru dugun salonuna getirtmeyi istiyorum acikcasi. bakalim ne kadar isteyecekler. birde bu hafta islemleri de hallederiz izin gunumuzde . kac gunumu alir bilmiyorum ama . en cokta dugun salonunu bulursak ya nikah gununu ayni gune alamazsak diye korkuyorum. gel birde buradan cik isin icinden

Allah yardımcın olsun canım, herşey hallolur inşallah. bu aylarda dolmuştur hep zaten salonlar.ama eylülde iyi bir aydır :)
biz daha nikah işlemlerimi halletmedik bu ay halledicez. bakalım ne kadar diyecekler bizede ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…