- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.981
%99 koruyucu oluyorlarmış bende bu şans varken kesin ben %1 i bulurum gidip(tövbe yarabbım 2 yıl sen koru :26:)
benim arkadaşımm yasmin ilacını kullanıyodu çok memnundu hiçbir yan etkisi olmadı kilo dahi almadı.bizim iş yerindeki kurum doktorumuz da şiddetle bu ilacı önerdi.14 ay falan kullandı ve arkadaşım ilacı bıraktı 6 ay önce ve şuan 5 aylıkda hamile bende düğünden 1,5-2 ay önce başlamak istiyorum bakalım.
kızlar arastırma yaptum geldim,içerik olarak mg!ı en düşük ilaç yasmin imiş ve ilk kullanılmaya baslandıgında bas agrısı mıde bulantısı gibi yan etkileri bulunyormus.Doktorlara sorular sormuslar ve ben yanıtlarınıda okudum.Bu hapı adetin ilk günü kullanmak gerekiyormus,21 gün aynı satte hiç aksatmadan içip ilk kutu bıtınce 7 gun ara verilecekmiş,bu aarda zaten 2 gun sonra kanama oluyomus,sonra 8.günde diğer kutuya baslanacakmıs,bu aradakı boslukta da koruyucu etkı deva edıyomus,ama bı gun bıle unutulursa 7 gun boyunca ek bır koruma yöntemı kullanmak gerekliymiş,risk acısından,ben simdi ayın 20-25 i arsı adetin ilk günü başlıycam 10 hazirana kadar aksatmadan kullanıcam inş,koruyucu olacakmıs,tabi yine de önlemde alırız ben korkarım yoksa kesın zehır ederım o anları kendıme de nişanlıma da o yuzden en mantıklısı bu bence
aynen ben de cok korkuyorum ya 2 yıl düşünmüyoruz nişanlıma kalsa o ister ama anlaştık evimizi alınca rahat rahat inş nasip eder Allahım,ama ben kesin panik olurum yaa oldumu acaba,eyvahh olmus mudur,napcaz simdi yaa gibilerinden kocişimin basının etini yerim gibime geliyo
al canım al kayıt olana indirimde va 25 tl ucuza almıs olursun ben 85 e almıstım ıkısını
Hayırlısı olsun diyelim rabbimizden...:26::26::26:
güldürdün kız beni...kesin benide bulur bu şansızlık varken...o yüzde 1 ihtimal bende gerçekleşir
bende düğün günü regl olucam sanırım bu ay 28 di düğün de 28. de
Ayyyy çok acıktımmmmben yemeğe kaçıyorum kızlar
menümüz pek iyi değil ama olsun çok acıktım...
taze fasülye
sigara böreği+komposto
Allah bereket versin
hepinize afiyet, bal, şeker olsun kuzucuklarım
Aynen ben şimdiden anlaştım hiç yaşım geçiyo baba olayım diye tutturma ilerde ben 2 yıl sporla platesle falan vucudumu ve kendımı hazırlayıp sonra kararımı bıldırcem sana hiç tezgah açma bana sakın dedım tamam dedi
Sen gül diye dedim zateeen ki bebeğim
İşte hap geciktirir hem ne güzel
afiyet olsun leylaa
içicem mecbur çok mu acaba yan etkisi hiç kullanmadım ben ya geciktirici
Kızlar evimisterde bir kampanya var, uzun zamandır göruyorum,
Bir yorgan alana bir bedava. Kristal, 99 lıra.
Alanlar var mı, memnun kaldınız mı elınıze gelınce?
Almayı düşünüyorum, eğer memnun kalanlar varsa ?
ben kullandım tatlım...valla bir yan etkisi olmadı...tatile gittiğimde kullanmıştım bir kez...ilacı bıraktığın anda 2 gün sonra falan geliyor...bende bir etkisi olmadı ama bünyeden bünyeye fark edebilir
esmerim sen nerdesin hoşgeldin
esmer sen nerdesin kaç zamandır ya acaba ben mi görmedim seni
aynen sırada gelinlik varr bu arada düğün salonuna 10 gün önce provaya gidicekmişiz menüsüde çok zengin pasta kanepe sınırsız içecek
Ayyyy çok acıktımmmmben yemeğe kaçıyorum kızlar
menümüz pek iyi değil ama olsun çok acıktım...
taze fasülye
sigara böreği+komposto
Allah bereket versin
hepinize afiyet, bal, şeker olsun kuzucuklarım
ben kullandım tatlım...valla bir yan etkisi olmadı...tatile gittiğimde kullanmıştım bir kez...ilacı bıraktığın anda 2 gün sonra falan geliyor...bende bir etkisi olmadı ama bünyeden bünyeye fark edebilir
elifimmmmm canımcımmm..işten çıktım evdeyim.. çıkıtgımdan beri annemle uğraşıom..evdeyken bütün kontrollerini yaptırıom..pek umursamıo.. bu arada ev sahiplenmeye çalışıom tamamen.. yani kendimi hazrlıomev işleri yemek falan filan.. ama sıkıldımm..evde duramıom artık... düzgün bi iş bulamadım.. çogu hazırlıklarım durdu malesefff yaaa... sabırszlıkla iş bekliyorumm....
sen napıonnn bebeğimm.. senin hazrlıklar ne alemde..
canımcım evdeyim...kendimi eve verdimama arıtk geldim.. kaçırmıom sizlerii... seninde salonun tutulmuşş.. ohhhhh ne güzel.. en güzel şekilde devamı gelsin inş...
Tuğçe merveye çok slm... artık gelsinde ayrıntıları anlatsın yaaa... ama harbiden misafrleri biraz erken gelmemişmi yaaa..
bu arada senin gelinlikle çok güzel... mutlulukla giy inşşş
afiyet olsun kuzummm
bende çok acıktımmmm
Sen hangisini kullanmıştın Leyla?
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297
kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık
Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı)
kızlar merhaba bı kac gun gıremedım sabahtan berı yazdıklarınızı okuyorum.
ben bu aralar cok kotuyum hıc heyecanım telasım kalmadı cok severek yaptıgım hobılerımı bıle sınırlenıp bır kenara attım.
tv mızı aldık ona bıle hıc sevınmedım hıc bısı hıssetmedım.
hanı sıze ıyıce dengem bozuldu dıyodum ya pazar gunu sınır krızı gecırdım doktora gıttık. sakınlestırıcı falan yaptı
sımdı antıdepresan kullanmaya basladım.
gelınlıkmıs evmıs evlılıkmıs hıc bı hayalım hevesım yok artık. dun geceden berı ılıskımı de bıtırmeyı dusunuyorum. sonra gelecek ıcın kurdugum hayallerımı dusunuyorum içim acıyo..
tugcecım gelınlıgın cok gusel olmus prenses gıb gorunuyosun
kalplerarası ve lıberte ıkınızın mobılyalarıda bırbırınden gusel. mutlu mesut oturmayı nasıp etsın rabbım.
daha yazıcaklarım vardı ama kafam cok dolu unuttum bı cogu seyı
sanırım bnm acımdan en zor olanda bu tatlım. ne dertlesıcek ne bısı danısabılıcek bırı yok yanımda. bnde böle olunca kayınvalıdeme sarılmıstım her seyı ona danısırıdım kız tarafının yapıcaklarını bıle ama dertlesme kısmına gelınce gordum kı bı canavara donustu. kendınden kac yas kucuk bırıyle bırdıgın mahalle agız dalasına gırmeye kalktı. canım sıkıldı ıyıce.
aslında asıl sorun ne bılıyo musunuz bn gorumcem ve eltımle aynı apartmanda oturucam 2 sokak arkada kayınvalıdem oturcak. gorumcem herseye burnunu sokan bırı ondan da gectım kayınvalıdem ve kayınpederım dıger cocukları 35 yasına gelmıs hala onları dınlesın ılla herseyı ona danıssın onlar ne derse onu yapsın her gece ona gelıp yemek yesın falan fılan ıstıyo. yanı ılla herkezı yonetmek ıstıyorlar. bı yere gıdıp gelıyoruz ılla laf sokarak nereye gıttıgımızı ogrenmeye calısıyorlar falan sımdıden bana evın anahtarını alırım yedek, her gece gelın bende yıyın yemek yapma hıc , arabayla cok gezıonuz evlenınce barı gezmeyın vs vs seyler soyluyo bn bana karısılmasından hoslanmam o ınsanlarıda degıstıremem nısanlımda aılesıne cok ters bısı söleyemez. öle olunca huzursuzluklar cıkıcak. mesela anahtar vermıcem yıllarca lafını yapıcaklar bılıyorum. nısanlımı sevıyorum ama bu huzursuzluklar ıcınde ne kadr mutlu olabılırım onu bılmıyorum yada ne kadar basa cıkabılırım problemlerle. bende ıstıyorum kı nısanlım tam anlamıyla tavrını koysun oda bunu yapamıyo ıste bn o yuzden onunla evlenmekten tam analamıyla emın olamıyorum.
selam kızlar ay bugun gök çatladı ne yağmur ne yağmur anca elektirikler geldi
dün doktordaydım malesef endoskopi çekilicem bu stres mahvetti beni
Tavsiye edebileceğiniz elektrik süpürgesi markası ve modeli var mı?
heyooooooo.... kızlaaarrrrr...
10 günlük taze taze yeni geliiinnnnnn olaraktaaannn
ben geldüüüümmmmm :)))
Canlarım yaaa vallaaaa özledim sizleri... sizlerle herşeyi paylaşmayı.....
Rabbime şükürler olsun, alnımın akıyla davullu zurnalı gelin olmayı nasip etti bana..
kızlar herşey çok çok güzel oldu... kınam, düğünüm, hatta kız alma bile dillere destan oldu :)
balayında Belek'teydik. Şansımıza hava muhteşemdi kapkara olduk geldi :)
Tabii asıl hayat benim için dün başladı çünkü, eve gittiğimde ANNEM YOKTU"Hadi çabuk elini yüzünü yıka da çorbanı soğutma" sesi çınlamadı evimin duvarlarında :2:
banyoya giderken babişko naber yaaa? diyesim geldi ama babam da yoktu ki TV karşısında....
öyle yada böyle kızlar artık evimin kadınıyım, sorumluluklarım var ( işten gelen kocaya yemek hazırlamak, yarın giyeceği gömleği ütülemek, evi derleyip toplamak vs... gibi )
düğün günü ne bir telaş ne bir heyecan yaptım kızlar, gayet sakindim... çokta iyi oldu
En çok endişelendiğim evden çıkarken ki durumumdu,
onda da babamın şekeri düşmüş galiba ( üzüntüden sanırım ) dayım kuşağımı bağladı... evden çıkarken ne annemi ne babamı gördüm... sadece babamı, diğer odada kenar köşe de gidişime izlerken farkettim. . . gözgöze geldik.... Hoşçakal baba.... Diyebildim.... okadar.....
hayatımın en zor , en anlatılmaz, en ifadesiz "AN"ıydı....
benden bu kadar kızlar,
** yazarken gözlerim doldu valla yaaahalbu ki ne kadar neşeli giriş yapmıştımmmm ...
kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı
arkadaşlarrrrr son gelişmeyi aktariim biz abimlerin binasında bir evin boşalmasını beklerken tam bugün boşaldı ki bi baktık bizim binadada bi ev boşalacakmış :) şimdi ikisinede baktım bizim binadaki ev bakımlı ama giriş kat diğeri 4. kat ama bakımsız boyasız sanırım bizim bnadaki evi tutacam allah bir mani vermezse :) dua edin bana
Off artık nasıl davranıcam, ne yapıcam cidden bilmiyorum..nişanlımlada yüz yüze görüşmeden kesin bir karara varamıcam anlaşılan...sağolun kızlar...söyledikleriniz cidden doğru düşününceama işte bazen öyle bir duruma geliyoruzki mantık falan kalmıyor insanda bende bu duruma geldim yani dün gecede uyumadım nişanlım hasta nasıl oldu diye meraktanda öldüm yaniii :44::44:
kızlar günaydın çok canım sıkıldı sabah sabah yaa
işe gelirken teyzemin kızıyla denk geldik kendisi bi 3-5 sene kadın doğum uzmanının yanında çalışmıştı bana dedi sen neden hala hapa başlamadın bende düğüne 1 ay kala gidicem doktora dedim olur mu 2 ay önce başlaman gerekiyo sen geç kalmışsın dedi canım sıkıldı bugün doktora gidicem işte off yaa
tatlım ben bir ara kullandım rahatsızlığıman dolayı 2 ay falan...herkez kilo alıcaksın dedi ben 3 kilo verdim...çok fena mide bulantısı ve uyku yaptı bendeilk 1 ay zaten baya etkiliyor kızlar bilginiz olsun...alışma dönemi oluyormuş
Bizde de tam tersi olur canım...yeni evli çifti amcalar, halalar çağırır..sonra kendileri gelmek istediğinde haber verirler gelirler
sen çalışıyormuydun canım
elifimmmmm canımcımmm..işten çıktım evdeyim.. çıkıtgımdan beri annemle uğraşıom..evdeyken bütün kontrollerini yaptırıom..pek umursamıo.. bu arada ev sahiplenmeye çalışıom tamamen.. yani kendimi hazrlıomev işleri yemek falan filan.. ama sıkıldımm..evde duramıom artık... düzgün bi iş bulamadım.. çogu hazırlıklarım durdu malesefff yaaa... sabırszlıkla iş bekliyorumm....
sen napıonnn bebeğimm.. senin hazrlıklar ne alemde..
canımcım evdeyim...kendimi eve verdimama arıtk geldim.. kaçırmıom sizlerii... seninde salonun tutulmuşş.. ohhhhh ne güzel.. en güzel şekilde devamı gelsin inş...
Tuğçe merveye çok slm... artık gelsinde ayrıntıları anlatsın yaaa... ama harbiden misafrleri biraz erken gelmemişmi yaaa..
bu arada senin gelinlikle çok güzel... mutlulukla giy inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?