2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayy cok sevindim yaa ben düğüne 15 gün kala baslamıs olucam cunku adetim ancak o zamana geliyo,kulanmayacaktım ama bu rıskı göze almamak için kullanıcam ayrıca ne olur ne olmaz dıye yıne de nişanlımda korunsun alışsınca zaten 2-3 ay sonra bırakıcam hapı nısanlımda ben korunurum sen kımyasal kullanma sakın dıyo

bende düğün günü regl olucam sanırım bu ay 28 di düğün de 28. de

Ayyyy çok acıktımmmm ben yemeğe kaçıyorum kızlar
menümüz pek iyi değil ama olsun çok acıktım...
taze fasülye
sigara böreği+komposto
Allah bereket versin
hepinize afiyet, bal, şeker olsun kuzucuklarım

Aynen ben şimdiden anlaştım hiç yaşım geçiyo baba olayım diye tutturma ilerde ben 2 yıl sporla platesle falan vucudumu ve kendımı hazırlayıp sonra kararımı bıldırcem sana hiç tezgah açma bana sakın dedım tamam dedi

Hayırlısı olsun diyelim rabbimizden...:26::26::26:
güldürdün kız beni...kesin benide bulur bu şansızlık varken...o yüzde 1 ihtimal bende gerçekleşir

Sen gül diye dedim zateeen ki bebeğim

bende düğün günü regl olucam sanırım bu ay 28 di düğün de 28. de

İşte hap geciktirir hem ne güzel

afiyet olsun leylaa

içicem mecbur çok mu acaba yan etkisi hiç kullanmadım ben ya geciktirici

Ben aldım canım
hatta 25 tl çekim vardı onuda kullandım
Kaliteli görünüyor
Tacın yan ürünüymüş

ay kzılar gemişi okumamıştrım trilanka çok güzel olmuşsun maşallah cnm benmmm ya yazdıklarını okurken ağladım yaaa valla bende dayanamıycm evim yakın olcak ama

esmerim sen nerdesin hoşgeldin

elifimmmmm canımcımmm..işten çıktım evdeyim.. çıkıtgımdan beri annemle uğraşıom..evdeyken bütün kontrollerini yaptırıom..pek umursamıo.. bu arada ev sahiplenmeye çalışıom tamamen.. yani kendimi hazrlıom ev işleri yemek falan filan.. ama sıkıldımm..evde duramıom artık... düzgün bi iş bulamadım.. çogu hazırlıklarım durdu malesefff yaaa... sabırszlıkla iş bekliyorumm....
sen napıonnn bebeğimm.. senin hazrlıklar ne alemde..

canımcım evdeyim...kendimi eve verdim ama arıtk geldim.. kaçırmıom sizlerii... seninde salonun tutulmuşş.. ohhhhh ne güzel.. en güzel şekilde devamı gelsin inş...

Tuğçe merveye çok slm... artık gelsinde ayrıntıları anlatsın yaaa... ama harbiden misafrleri biraz erken gelmemişmi yaaa..
bu arada senin gelinlikle çok güzel... mutlulukla giy inşşş

Son düzenleme:

inşallah bi sorun olmaz canım

sen naptın senin hazırlıklar ne alemde

Wowwww topic 2000. inci sayfaya gelmiş çok mu konuşuyoz ne :) azmettim 40 sayfayım okudum bu arada... uzun bir mesaj oldu:

Canım gelinliğin çok güzel , çok yakışmış.. sorunsuz teslim al inş.

kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık

Tatlım arkadaş listemdesin ama göremedim evinin albümünü, çok merak ettim

Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı)

Canım benim ki Delonghi VVX810 Buhar Kazanlı Ütü, öğretmenimin hediyesi bana yıllar geçti, ama beni unutmamış evleneceğimi duyunca annemden yollamış çok sevindim..açtım denedim de süper birşey diğer kazanlı ütüler gibi ısınmasını çok beklemiyorsun 10 gömleği yarım saatten az zamanda ütüledim çok sevdim.. piyasa da 350 civarı fiyatı geçen gün reel de gördüm orda fiyatına baktım

canım öncelikle geçmiş olsun, Hepimiz az çok sıkıntı çekiyoruz bu dönem de karşımızdakiler bizim gibi düşünmüyor anlamıyor.. Bu çoğu zaman nişanlımızda olabiliyor.. İnsanları değiştirmek zor ama sınırlarımızı çizmeyi öğrenmeliyiz.. Tabi konu bu olunca nişanlına çok iş düşüyor.. tabi ki onun ailesi o insanlar daha duygusal yaklaşıyorlar bizim abarttığımızı düşünüyor, konuşsa ailesi kırılacak diye düşünüyor.. Ama üstesinden gelebilirsiniz canım, otur konuş nişanlınla ben evliliğimizden şüphe duymaya başladım de, bir çözüm bulmazsan böyle evlenemeyiz de.. Emin ol işin ciddiyetini anladığında senin yanında olacaktır.. Daha fazla canını sıkma olan sana oluyor, insanlar keyiflerinde.. Sen güçlü ayakta olmalısın..Asıl senin güçlü olman lazım.. çok zor olmalı annenin yanında olamaması Allah bize de bir gün o acıyı yaşatacak elbet ama Annen senin kendini bu kadar yıprattığını görmek istemezdi.. Annen için güçlü olacaksın..
Yakın zamanda seni toparlamış görmeyi diliyorum canım.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

selam kızlar ay bugun gök çatladı ne yağmur ne yağmur anca elektirikler geldi
dün doktordaydım malesef endoskopi çekilicem bu stres mahvetti beni

Canım ben de aynı sorun sorunla uğraştım nişandan hemen sonra öyle herşey belirsizdi ki mideme vurur zaten benim stresim hep böyleydi.. Endoskopi yaptılar.. Aman canım sakin anestezisiz yaptırma ben yaptırdım çok kötüydü.. Birşey de çıkmadı o kadar canım yandığıyla kaldım.. İşler yoluna girince benim de midem yoluna girdi..

Tavsiye edebileceğiniz elektrik süpürgesi markası ve modeli var mı?

Canım ben çok araştırdım.. uygun bir şey ise arnica bora çok tavsiye ediliyor ama sulu süpürge.. 240 tl ben hiç uğraşamam onu temizleyeme biz evde sulu süpürge kullanıyorz hiç pratik değil

dyson ve philihs maraton var toz tormasız.. çok iyiler ama çok tuzlular bence
Birde toz torbasız süpürgeler çekim gücünü zamanla kaybediyormuş..

Ben Nilfiks aldım canım.. toz torbalı zaten tüm modelleri ama acayip sağlam makineleri, ve çekim güçleri Satıcı çalıştırdı süpürgeye tavanı tuttu başını elini bıraktı bildiğin tavana yapıştı resmen şok oldum :) çok değişik modelleri var istersen bir araştır Fiyatı da ne ucuz ne pahalı

heyooooooo.... kızlaaarrrrr...
10 günlük taze taze yeni geliiinnnnnn olaraktaaannn
ben geldüüüümmmmm :)))

Ama ben okurken ağladım ben kendi evimden de gelin çıkmayacağım..

kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı

Hayırlısı olsun canım..

OOO ne güzel hiç yabancılık çekmeyeceksin, Tek fark ede sevdiğinin olması olacak çok sevindim canım..

Geçmiş olsun canım, bence de nişanlın hastayken onu yalnız bırakma.. kırıldığını anlamış zaten

öyle diyorlar genelde ama sen hapa başlarsın nişanlında korunur bir sorun çıkmaz ..

Ben hap kullanmıyacağım .. Bende senin gibi rahatsızlığımdan dolayı kullandım alt üst oldum resmen 3-4 kilo verdim midem bulantı tansiyonun saçmaladı inanılmaz bir susama hissi .. Hatta ilacı bıraktıktan sonra da devam etti.. Hala çekiyorum yasmin kullanmıştım.. bıraktıktan sonra susama hissim geçmedi, bir ara günde 4-5 lt su içiyordum.. şimdi de sürekli suyuyorum ama kendimi tutuyorum 3 lt falan su içiyorumdur.. kilo vermeye de devam ettim toplamda 5 kilo vermiş oldum.. şeker yüklemesi yapıldı hormanlarıma bakıldı, troidime bakıldı.. Birşey çıkmadı ama haptan sonra böyle oldu haftaya yine kontrolüm var endokrin bölümüne gidiyorum..Bir daha mı asla doğum kontrol hapı kullanmam..

Bizde de tam tersi olur canım...yeni evli çifti amcalar, halalar çağırır..sonra kendileri gelmek istediğinde haber verirler gelirler

Bizde de sizin gibi leyla.. dayılar halalar çağırır yemeğe..

A.slm canım az kaldı gelcek
Çok teşekkür ederim

***Milena_***

Canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…