2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar pazar günükü kahvaltı menüm

paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri

sizce nasıl? çokmu uyumsuz bilemedim:44::44:

yoo gayet güzel ayyy canım çekti hepsinide çok severimm off paçangaya bayılırım menemen uzun zamandır canım çekiyo kızartma dedin bittim bunların üzerine birde kahvaltılık kan şekerim düştü galiba......

e ne olcak şimdi tatlm neye karar verdin

eeeeeeeee anlatmadın ne yaptın ne dedi

Ne dedi kuzum doktor...güzel haberler ver bize

Geç kalmamışım kızlar özel gününün eli kulağında ilk günü başla dedi istediğin bi ilaç varmı benmi önereyim dedi siz önerin dedim yasmin yazdı etkilerini sordum mide bulantısı baş dönmesi yapar gece yatmadan önce iç etkilerini fazla farketmemiş olursun dedi kilo yaparmı dedim en hafif ilaç bu kilo yapacağını sanmıyorum dedi aldım ilacımı bekliyorum işte he bide olduktan sonra bi ara uğra hesap kitap yapalım ben hallederim düğüne denk gelmez dedi

yani doğum kont.ilaçını 1 ay önceden kullanmaya başlıyorsun

sıkma canını umarım çok güzel gelişmeler olur

valla bence çok güzel bir menü

Bence gayet güzelll....ayy canım çekti şimdi böyle bir kahvaltıyır...annecime söyleyimde c.tesi böyle mükellef bir kahvaltı yapalım ana-kız....ihtiyacımız var ikimizinde buna

hayatımda ilk kez misafir ağırlıcam hoş yemek değil kahvaltı ama nedense heyecan yaptım yinede evimize misafir çok gelirdi ama evin kızıydım ben ama şimdi çok farklı evin hanımı benimm artıkkk

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım şükürler olsun sen nasılsın

aynen öle artık evinin kadını oldun ay ne hoş ha hayy :112::112::112:

bugün evinin kadını yarın çocuklarının anası olucaksın

kızlar pazar günükü kahvaltı menüm

paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri

sizce nasıl? çokmu uyumsuz bilemedim:44::44:

ohh tam ağzımıza layık valla kuzum süper

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım,bizler hazırlıklara devam sen nasılsın?

günaydın biz bildiğin gibi haleeen gün sayıyoruz

aynen bir geçmedi yaa

varya benim incik cıncık doldu heryer ne olduğunu da hatırlamıorum şimdi
a101 e gittim hamam havlusu takımı 9,95 %100 pamuk çok güzel ondan aldım

a101 canavarı
evdekiler artık bıktı alma diyorlar banada ama napim çok beğeniyorum alıyorum
kıs güzelmi havlular ben de bakayım akşam
ben geçen gün a101 den pijama takımı aldım çok beğendim valla

Güüünaydınnnnnn,

Haklısın tatlım ama okumussundur belki ben 2 ay oldu işe gireli ve kac kez izin aldım tekrar alıp mahcup olmak ıstemıyorum,zaten utanırım gıdemem doktora tek basıma,annemle hıc gıdemem o yuzden arastırdıgım kadarıyla Yasmın ıyı görünüyody,yanı su yazz dediğin ilaç dahamı düşük mg etkisi aynımı peki?yaa ben zaten 2en fazla 3 ay kullanıcam düzene alışınca bırakıcam korkuyorum troidim var ilerde bebiş olmasına sorun teşkil edecek bi kimyasal kullanmak istemiyorum ama basta mecbur yazz ya da yasmın kullanıcam

fantazilerine hayran kaldım takibindeyim

beni takip et anacım 4 bucuk yılda ne fanteziler ürettim tahmin edersin,sabırsızlıkla bekliyorum o günleri,bu sıkıntıların acısı baska nasıl cıkar ki

aynen tatlımm yaa ben hep erken gelen haftasonu calısmayan koca hayal etmiştim oldu oldu da kendım ıcın dua etmeyı unutmusum cumartesı 1 e kadar bombooooş oturuyorum ama adam sen gelme bosuna demıyo ne yapalım kadeeeeraksam ben eve gıdene kadar yemek yapsa barı askım alıstırmak lazım,yoksa uyur kesın zaten evden cıkmasın da uyumasına bıle razıyım çok kıskancım ben çoook

kızlar sizlere bi soru ben bu pazar kayınvalidemleri ve görümcemleri kahvaltıya çağıracam sizce nasıl bişeyler yapmalıyım değişik ve kolay yapabileceğim bir menü istiyorum:44::44::44::44:
canım evde bı gun onceden kalan ekmeklerını ınce dılımler halınde kes,sonra salcalı hafıf bı sos yap su ve yağ ile,ondan sonra evdekı malzemelerden domates siyah zeytın,yesil biber,salam sucuk koy hepsine ustune de kaşar peynir serpiştir fırına at ama sadece üstü açık olsun kasar eriyince çıkar Afiyet olsun,ekmek pizzaların ben cok yaparım bayılır bızımkıler,hem ekmekler israf olmamıs oluyo,taze ekmek olmaz onuda belırteyım

günaydın canım,
valla bomba gibiyim dün o kadar iş yaptım hala zindeyim maşallah inanamadım kendime.
demekki işlerini aşkla yapınca yorgunluk kalmıyor
ohh maşallah kız bızım 15 gun kaldı anneme yardım edemıyprum ben hıç,bitanemmm benım için ugrasıyo gece yarlarına kadar

bizim ailelerimiz herseyden cok dusunuyo üstümüze titriyolar ama erkek tarafı acımıyo işte canım üzülme ben de cok cektım baslarda ama artık alıstık aılemde ben de

günaydın kızlarrr
nasılsınız? dün doktor ve ilaç işimide hallettim tamamdır içim rahatladı şimdi
ne ilacı bu canım doğum kontrolmu yoksa

günaydın biz bildiğin gibi haleeen gün sayıyoruz

kızlar geçiyor allahın izniylee bu telaşlar bitiyor yerine yenisi geliyor

oyy kuzum kıyamam sanaa
tamamdır kızlar kahvaltı menüm hazırr

evet canım 1 ay önce başlamış oluyorum

valla çok beğendim ben inan ki katalog yokmuy du canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…