- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.201
günaydın kızlarrr
nasılsınız? dün doktor ve ilaç işimide hallettim tamamdır içim rahatladı şimdi
oh oh telaşlar başladı desene maşallah maşallah
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar pazar günükü kahvaltı menüm
paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri
sizce nasıl? çokmu uyumsuz bilemedim:44::44:
günaydın biz bildiğin gibi haleeen gün sayıyoruz
e ne olcak şimdi tatlm neye karar verdin
eeeeeeeee anlatmadın ne yaptın ne dedi
Ne dedi kuzum doktor...güzel haberler ver bize
başladı başladı canım sorma valla tatlı telaşlar
Geç kalmamışım kızlar özel gününün eli kulağında ilk günü başla dedi istediğin bi ilaç varmı benmi önereyim dedi siz önerin dedim yasmin yazdı etkilerini sordum mide bulantısı baş dönmesi yapar gece yatmadan önce iç etkilerini fazla farketmemiş olursun dedi kilo yaparmı dedim en hafif ilaç bu kilo yapacağını sanmıyorum dedi aldım ilacımı bekliyorum iştehe bide olduktan sonra bi ara uğra hesap kitap yapalım ben hallederim düğüne denk gelmez dedi
sıkma canını umarım çok güzel gelişmeler olur
valla bence çok güzel bir menü
Bence gayet güzelll....ayy canım çekti şimdi böyle bir kahvaltıyır...annecime söyleyimde c.tesi böyle mükellef bir kahvaltı yapalım ana-kız....ihtiyacımız var ikimizinde buna
hayatımda ilk kez misafir ağırlıcam hoş yemek değil kahvaltı ama nedense heyecan yaptım yinedeevimize misafir çok gelirdi ama evin kızıydım ben ama şimdi çok farklı evin hanımı benimm artıkkk
günaydın canım şükürler olsun sen nasılsın
yani doğum kont.ilaçını 1 ay önceden kullanmaya başlıyorsun
hayatımda ilk kez misafir ağırlıcam hoş yemek değil kahvaltı ama nedense heyecan yaptım yinedeevimize misafir çok gelirdi ama evin kızıydım ben ama şimdi çok farklı evin hanımı benimm artıkkk
günaydın canım şükürler olsun sen nasılsın
kızlar pazar günükü kahvaltı menüm
paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri
sizce nasıl? çokmu uyumsuz bilemedim:44::44:
varya benim incik cıncık doldu heryer ne olduğunu da hatırlamıorum şimdi
a101 e gittim hamam havlusu takımı 9,95 %100 pamuk çok güzel ondan aldım
canım o öyle değil, ilacı adetinin ilk günü almaya başladığında, ilk haptan itibaren korumaya başlıyor merak etme. doktorlar, vücudun alışması ve yumurtlama dönemlerinizin düzene girmesi için bi kaç ay erkenden başlatıyo olabilirler. ama koruması konusunda sorun yok, istersen sor doktoruna.
kuşum, miligramı yasminden daha düşük olan yeni nesil haplar var, isimleri yazz ve belara. nerden biliyosun derseniz, ben adet düzensizliği sebebiyle bir yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum ve sürekli doktor gözetimindeyim. ilk başta yasmin verdi bana, o çok dokununca yazz ile değiştirdi. şu an çok rahatım, yaklaşık 7 aydır yazz'ı kullanıyorum, en ufak bi yan etkisini görmedim. tabii bu ilaçları asla kafana göre almamalısın, mutlaka gerekli tüm testlerı yaptır. birine iyi gelen ilaç, diğerine gelmeyebilir. bu arada doktorumun dediğine göre, bu haplar yumurtlamayı düzenlediği için, çocuk sahibi olmayı da kolaylaştırıyormuş. inşallah bi aksilik çıkmazsa, hapı bıraktıktan sonra rahatça bebiş sahibi olabiliriz yani :)
fantazilerine hayran kaldım takibindeyim
ayyyy salihaaaaaa bnmkide 5.30 da çıkıo cmrtesi çalışmıo.. şuan çalışmıom..iş buluyom hiç uymuo bize.. 7de paydos.. peeeeh.. eee napcam aşkom yemek hazırlayıp beni mi beklicek..ki buldugum işler eve de uzak.. 8 gibi evde oluom.. hiç hayalimdeki gibi değil .....adamın işi tam bana göre aslında ama işte
hem he yaaa beyfendi uyucak horul horul ben işe mi gitcem cmrtesileri.. adaletin bu mu dünyaaaaaaaaa:19:
canım evde bı gun onceden kalan ekmeklerını ınce dılımler halınde kes,sonra salcalı hafıf bı sos yap su ve yağ ile,ondan sonra evdekı malzemelerden domates siyah zeytın,yesil biber,salam sucuk koy hepsine ustune de kaşar peynir serpiştir fırına at ama sadece üstü açık olsun kasar eriyince çıkar Afiyet olsun,ekmek pizzaların ben cok yaparım bayılır bızımkıler,hem ekmekler israf olmamıs oluyo,taze ekmek olmaz onuda belırteyımkızlar sizlere bi soru ben bu pazar kayınvalidemleri ve görümcemleri kahvaltıya çağıracam sizce nasıl bişeyler yapmalıyım değişik ve kolay yapabileceğim bir menü istiyorum:44::44::44::44:
ohh maşallah kız bızım 15 gun kaldı anneme yardım edemıyprum ben hıç,bitanemmm benım için ugrasıyo gece yarlarına kadargünaydın canım,
valla bomba gibiyim dün o kadar iş yaptım hala zindeyim maşallahinanamadım kendime.
demekki işlerini aşkla yapınca yorgunluk kalmıyor
bizim ailelerimiz herseyden cok dusunuyo üstümüze titriyolar ama erkek tarafı acımıyo işte canım üzülme ben de cok cektım baslarda ama artık alıstık aılemde ben deÇok kötü şeyler oldu tatlım...babamlar öğrendi ne yazıkki..aha sadece bu değil birçok olay oldu şu son günlerde...bizde bu arada nişanlıma resmen koptuk gibi oldu...telde görüşüyoruz ama sesinden anlıyorum isteksiz...bende de değişmeler var...bilemiyorum...zamana bıraktım...kayınvalide ile oturdk konuştuk guya ama hiçbirşeyin değişeceğine inanmıyorum
ailem üstüme titiryor...çok üzüldüler onlarda...kimseyi üzmek değil amacım ama resmen yüzümdeki mimikler yok oldu...bir hüzün yerleşti gitmiyor
ne ilacı bu canım doğum kontrolmu yoksagünaydın kızlarrr
nasılsınız? dün doktor ve ilaç işimide hallettim tamamdır içim rahatladı şimdi
günaydın kızlar son 1 günüm yarın akşam kınam var içim kıpır kıpır
yoo gayet güzel ayyy canım çekti hepsinide çok severimm off paçangaya bayılırım menemen uzun zamandır canım çekiyo kızartma dedin bittim bunların üzerine birde kahvaltılık kan şekerim düştü galiba......
evet canım 1 ay önce başlamış oluyorum
ohh tam ağzımıza layık valla kuzum süper
günaydın canım,bizler hazırlıklara devam sen nasılsın?
aynen bir geçmedi yaa
a101 canavarı
evdekiler artık bıktı alma diyorlar banada ama napim çok beğeniyorum alıyorum
kıs güzelmi havlular ben de bakayım akşam
ben geçen gün a101 den pijama takımı aldım çok beğendim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?