- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.161
günaydın canım,
valla bomba gibiyim dün o kadar iş yaptım hala zindeyim maşallahinanamadım kendime.
demekki işlerini aşkla yapınca yorgunluk kalmıyor
bende sizleri çok özledim 1 gündearada gireyim dedim ama şimdi bir dalarsam çıkamam güzel sohbetlerinizden işlerim yarım kalır diye girmedim nete. ama zor tuttum kendimi valla
kuzum sen nasılsın bakalım , ne işler ne yemekler yapıyorsun tüyo ver accık bize
Günaydın kızlar
SEHKER ne güzel oturup konuşmuşunuz...büyük bir yol katetmişiniz..çok sevindim kuzum.
CHNHN Ayy ne güzel tatlım...büyük bir işi daha bitirdiniz siz...dün hep bakındım sana yoktun :44::44:
Good-heart Tatlım sabah sabah aklıma ilk gelen patatesli yumurta oldu
Günaydın kızlar
SEHKER ne güzel oturup konuşmuşunuz...büyük bir yol katetmişiniz..çok sevindim kuzum.
CHNHN Ayy ne güzel tatlım...büyük bir işi daha bitirdiniz siz...dün hep bakındım sana yoktun :44::44:
Good-heart Tatlım sabah sabah aklıma ilk gelen patatesli yumurta oldu
koşturmadaydım canım, ama çok zevkli geçti
sen nasılsın kuzum azıcık dünkü konuşulanları okudum da nişanlınla aranız nasıl? olumsuzluklar olmuş galiba. ne olduğunu görmedim.
üzmeyin birbiriniz bak onunda tansiyonu varmış, birbirinize sahip çıkın.
günaydın canlarrr
Birsürü şey oldu canım...anlatmadım forumda...nişanlımma ehhh işte denilecek seviyedeyiz...bilmiyorum ne olacak...
günaydın canım
sorun ne oldu bilmiyorum canım ama her ne olursa olsun sahip çıkın birbirinize uzatmayın boşver, zaten zor zamanlar geçiriyorsunuz.
ben zamanında çok uzattım uzadıkça uzadı , ben üzüldüm yine.
sevdiklerimiz hata yapar biz de tabi. hataları sırt çevirmeyek anlatmak daha güzel, hem gerilmiyorsun hemde daha kısa sürede halloluyor. ben şahsen bu yolu öğrendim yaşayarak
kahvaltıda çok ağır yiyecekler olmayacağını düşünürsek bence bir krep yap, bir de omlet yap
zeytin peynir domates salatalık reçel bal v.s.
ohhhhh
Günaydınnn
kuzum iyim allah şükür ben eve gidince yemek yapmıyorum kayınvalidemde yiyorum sonra evime çıkıyorumdün akşam eve gidince biraz ütü yaptım kocişimin eşyalarını büyük bir zevkle ütüledim yerleştirdimmm
Günaydınnn
Elimde değil tatlım..insanın bir kırılma noktası varmış sanırım...ben şu anda o noktadayım...bir karar verme süreci içerisindeyim..
Artık kendimi sakinleştiremiyorum..sinir sistemim mahvolmuş durumda..istemsiz halde birşeyler yapıyorum farkında bile değilim...Klasik bir söz ama çok doğru... BEN BÖYLE DEĞİLDİM, BENİ BU HALE GETİRDİLER...
krep olabilir canımmkahvaltılık çeşidi koyarım bi tane daha bişi bulmam lazım kuzum :44::44::44:
ellerine sağlık canımkayınvalidenle iyi anlaşıyorsunuz galiba, ne güzel
günaydın canım, nasılsın?
öyle bırkma kendini işte, stres yapmış seni böyle
önce bence nişanlınla konuş güzelce, düğün stresinden hiçbirşey düşünemez oldum falan de. sonra bir süre gez dışarda kafanı dinle, bu konularıda konuşmayın sen açana kadar ona da söyle bunu. anlayacaktır.
ben mesela böyle durumlarda deniz kenarında otururum eğer vaktim varsa, çok dinlendirir beni kafamı toplarım
öyle bir şey yap mesela.
ellerine sağlık canımkayınvalidenle iyi anlaşıyorsunuz galiba, ne güzel
günaydın canım, nasılsın?
öyle bırkma kendini işte, stres yapmış seni böyle
önce bence nişanlınla konuş güzelce, düğün stresinden hiçbirşey düşünemez oldum falan de. sonra bir süre gez dışarda kafanı dinle, bu konularıda konuşmayın sen açana kadar ona da söyle bunu. anlayacaktır.
ben mesela böyle durumlarda deniz kenarında otururum eğer vaktim varsa, çok dinlendirir beni kafamı toplarım
öyle bir şey yap mesela.
Hiçbirşey yapmak istemiyorum..şu anda ailemde yanlız bırakmıyor beni...herşeyi öğrendiler tatlım bu arada ailem herşeyi...
intihar falan etcem zannediyorlar galiba..babam saat başı arıyor
çok şükürallaha şükür canım
Hiçbirşey yapmak istemiyorum..şu anda ailemde yanlız bırakmıyor beni...herşeyi öğrendiler tatlım bu arada ailem herşeyi...
intihar falan etcem zannediyorlar galiba..babam saat başı arıyor
kayıvalidenle olanları biliyorlar heee.. bu kötü olmuş. arasın baban bişey olmaz sen sahipsiz değilsin tabi, her ne kadar kayınvaliden sırt çevirsede annen babam yanında sonsuza kadar
kayınvaliden nasıl gene aynı mı?
bir ara aradı falan diyordun, nasıl durumlar?
düzelecek canım az kaldı , ama sen bu sürede kendi fazla yıpratma nolur
çok şükürAllah nazardan saklasın:nazar:
günaydın kızlar dün boyunca tavır yaptım oda anladı ne olduğunu yandı tutuştu aradı açmadım ama sert bişi demedim kontroldeyim dedim müdürün yanındayım dedim akşam misafir var dedim oda sevgi olu mesajalr falan yazdı sabahta 4 mesaj yazmış aradı bi kaç defa açmadım epey kötü halde dün ablamla konuşmuş ablam anlatıyo psikolojisi çok bzuk hiç bir işe yaramıyorum hiç bişiyi başaramıyorum diyormuş ama mevzuyuda anlatmamış ablama bi sınava girmişti geçmeyi çok istediği meğer 2 gün önce onun sonuçlarını kontrol etmiş pek iyi değilmiş onada morali bozulmuş falan fistan işte ...........bugünde biraz aklı başına gelsin diye dünki durumu devam ettirecem ama çokta katı olmasam iyi çünkü morali çok bozukmuş .......bu arada evi tuttuk......
şimdi aradı açtım sesi çok kötüydü ama taviz vermedim çok kısa kesip kontrole çıkıyorum ben bye bye dedim ama içim burkuldu ....
Günaydın kızlar herkese mutlu gunler
günaydın kızlar dün boyunca tavır yaptım oda anladı ne olduğunu yandı tutuştu aradı açmadım ama sert bişi demedim kontroldeyim dedim müdürün yanındayım dedim akşam misafir var dedim oda sevgi olu mesajalr falan yazdı sabahta 4 mesaj yazmış aradı bi kaç defa açmadım epey kötü halde dün ablamla konuşmuş ablam anlatıyo psikolojisi çok bzuk hiç bir işe yaramıyorum hiç bişiyi başaramıyorum diyormuş ama mevzuyuda anlatmamış ablama bi sınava girmişti geçmeyi çok istediği meğer 2 gün önce onun sonuçlarını kontrol etmiş pek iyi değilmiş onada morali bozulmuş falan fistan işte ...........bugünde biraz aklı başına gelsin diye dünki durumu devam ettirecem ama çokta katı olmasam iyi çünkü morali çok bozukmuş .......bu arada evi tuttuk......
şimdi aradı açtım sesi çok kötüydü ama taviz vermedim çok kısa kesip kontrole çıkıyorum ben bye bye dedim ama içim burkuldu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?