2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kuzum iyim allah şükür ben eve gidince yemek yapmıyorum kayınvalidemde yiyorum sonra evime çıkıyorum dün akşam eve gidince biraz ütü yaptım kocişimin eşyalarını büyük bir zevkle ütüledim yerleştirdimmm

ben daha dün sabah yedim annem hazırlamış kahvaltıda

koşturmadaydım canım, ama çok zevkli geçti

sen nasılsın kuzum azıcık dünkü konuşulanları okudum da nişanlınla aranız nasıl? olumsuzluklar olmuş galiba. ne olduğunu görmedim.
üzmeyin birbiriniz bak onunda tansiyonu varmış, birbirinize sahip çıkın.

Son düzenleme:

Birsürü şey oldu canım...anlatmadım forumda...nişanlımma ehhh işte denilecek seviyedeyiz...bilmiyorum ne olacak...

günaydın canlarrr

günaydın canım

Birsürü şey oldu canım...anlatmadım forumda...nişanlımma ehhh işte denilecek seviyedeyiz...bilmiyorum ne olacak...

sorun ne oldu bilmiyorum canım ama her ne olursa olsun sahip çıkın birbirinize uzatmayın boşver, zaten zor zamanlar geçiriyorsunuz.
ben zamanında çok uzattım uzadıkça uzadı , ben üzüldüm yine.
sevdiklerimiz hata yapar biz de tabi. hataları sırt çevirmeyek anlatmak daha güzel, hem gerilmiyorsun hemde daha kısa sürede halloluyor. ben şahsen bu yolu öğrendim yaşayarak

Son düzenleme:

Elimde değil tatlım..insanın bir kırılma noktası varmış sanırım...ben şu anda o noktadayım...bir karar verme süreci içerisindeyim..
Artık kendimi sakinleştiremiyorum..sinir sistemim mahvolmuş durumda..istemsiz halde birşeyler yapıyorum farkında bile değilim...Klasik bir söz ama çok doğru... BEN BÖYLE DEĞİLDİM, BENİ BU HALE GETİRDİLER...

ellerine sağlık canım kayınvalidenle iyi anlaşıyorsunuz galiba, ne güzel

günaydın canım, nasılsın?

öyle bırkma kendini işte, stres yapmış seni böyle
önce bence nişanlınla konuş güzelce, düğün stresinden hiçbirşey düşünemez oldum falan de. sonra bir süre gez dışarda kafanı dinle, bu konularıda konuşmayın sen açana kadar ona da söyle bunu. anlayacaktır.
ben mesela böyle durumlarda deniz kenarında otururum eğer vaktim varsa, çok dinlendirir beni kafamı toplarım
öyle bir şey yap mesela.

allaha şükür canım

Hiçbirşey yapmak istemiyorum..şu anda ailemde yanlız bırakmıyor beni...herşeyi öğrendiler tatlım bu arada ailem herşeyi...
intihar falan etcem zannediyorlar galiba..babam saat başı arıyor

Hiçbirşey yapmak istemiyorum..şu anda ailemde yanlız bırakmıyor beni...herşeyi öğrendiler tatlım bu arada ailem herşeyi...

kayıvalidenle olanları biliyorlar heee.. bu kötü olmuş. arasın baban bişey olmaz sen sahipsiz değilsin tabi, her ne kadar kayınvaliden sırt çevirsede annen babam yanında sonsuza kadar

kayınvaliden nasıl gene aynı mı?
bir ara aradı falan diyordun, nasıl durumlar?

düzelecek canım az kaldı , ama sen bu sürede kendi fazla yıpratma nolur

allaha şükür canım
çok şükür Allah nazardan saklasın:nazar:

günaydın kızlar dün boyunca tavır yaptım oda anladı ne olduğunu yandı tutuştu aradı açmadım ama sert bişi demedim kontroldeyim dedim müdürün yanındayım dedim akşam misafir var dedim oda sevgi olu mesajalr falan yazdı sabahta 4 mesaj yazmış aradı bi kaç defa açmadım epey kötü halde dün ablamla konuşmuş ablam anlatıyo psikolojisi çok bzuk hiç bir işe yaramıyorum hiç bişiyi başaramıyorum diyormuş ama mevzuyuda anlatmamış ablama bi sınava girmişti geçmeyi çok istediği meğer 2 gün önce onun sonuçlarını kontrol etmiş pek iyi değilmiş onada morali bozulmuş falan fistan işte ...........bugünde biraz aklı başına gelsin diye dünki durumu devam ettirecem ama çokta katı olmasam iyi çünkü morali çok bozukmuş .......bu arada evi tuttuk......

şimdi aradı açtım sesi çok kötüydü ama taviz vermedim çok kısa kesip kontrole çıkıyorum ben bye bye dedim ama içim burkuldu ....

Son düzenleme:

nasıl yani yaaaa ben kaçırdım sanırım ne oldu böyleeeeee heyyy?

Çok kötü şeyler oldu tatlım...babamlar öğrendi ne yazıkki..aha sadece bu değil birçok olay oldu şu son günlerde...bizde bu arada nişanlıma resmen koptuk gibi oldu...telde görüşüyoruz ama sesinden anlıyorum isteksiz...bende de değişmeler var...bilemiyorum...zamana bıraktım...kayınvalide ile oturdk konuştuk guya ama hiçbirşeyin değişeceğine inanmıyorum
ailem üstüme titiryor...çok üzüldüler onlarda...kimseyi üzmek değil amacım ama resmen yüzümdeki mimikler yok oldu...bir hüzün yerleşti gitmiyor

evet canım biraz kırıldığını belli et ama uzatma dediğin gibi canını sıkma zaman herşeyin ilacı

eviniz hayırlı olsun canın senin binadakinimi tuttunuz iyi günler geçirin inşAllah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkese mutlu gunler

günaydın canım, nasılsın?

günaydın canım;

çokta katı olma ama fazlada yapma bence yazık nişanlına, zaten yapamadığını farkeder iyice bunalıma girer, bu sefer sen üzülürsün yine.

eviniz hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…