2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canını bukadar sıkma canım oluyor biliyoruz bu zamanlarda böyle şeyler..
kıyamam ailenede nasıl üzülmüşler yüzümüzden gülücükler eksilmesin hep gülelim mutlu olalın inşAllah..

günaydın kızlarrr
nasılsınız? dün doktor ve ilaç işimide hallettim tamamdır içim rahatladı şimdi

canını bukadar sıkma canım oluyor biliyoruz bu zamanlarda böyle şeyler..
kıyamam ailenede nasıl üzülmüşler yüzümüzden gülücükler eksilmesin hep gülelim mutlu olalın inşAllah..

İnşallah canım...
kalplerarası tatlım öncelikle eviniz hayırlı olsun çok sevindim...şükürki çok büyük sorunlarınız yok..nişanlında anlamıştır hatasını...bence düzelir..sende çok uzatma derim bence canım...erkekler böyle çocuk gibi heran eğitilmeleri lazım...kaç yaşlarına gelirlerse gelsinler çocuk gibiler

böylesi daha iyi olmuş anlar oda hatalarını ama fazla uzatma bu kırgınlığı bak oda çok üzgünmüş inşş herşey yoluna girer tatlımmm
eviniz hayırlı uğurlu olur kuzum inşş

tatlım üzme kendini inşş herşey hayırlısıyla çözülür sıkma o tatlı canını

evet canım biraz kırıldığını belli et ama uzatma dediğin gibi canını sıkma zaman herşeyin ilacı

eviniz hayırlı olsun canın senin binadakinimi tuttunuz iyi günler geçirin inşAllah

çok teşekkürler hem annemler kışın ankaraya gelirse onlara komşu olurum bakalım hayırlısı olsun evet ona acıdım ama hakediyorda hani ona dedim geçen hafta bak ben çok doluyum lüzümsuz fazla tepki veriyorum çünkü senle konuşabilip boşalamıyorum ufacık birşeyde patlıyoryum dedim tabiri caizse yalvardım geçen oda sıkıntıda aile desteği yok evlilik zorşey ablama çok korkuyorum faalan demiş içim cızladı o zaman o da benimle konuşsun hiçbirşey umrunda değil bigi bi imaj çizmekten vazgeçsin bıktırdı beni hep aynı sözlerle oyalıyor...

oh oh telaşlar başladı desene maşallah maşallah

günaydın kızlarrr

leylacım çok üzdün sen kendini ya biraz olayları zamana bıraksan inan hepimiz sorunlar yaşıyoruz üzme kendini dilerim herşey yoluna girer

çünkü onlar problem yaşadığında biz hep altdan alıcaz hep destek olucaz olmak zorundayız ya buna deli oluyorum

belki böyle olmalarıda iyi aslında iyi tarafından bakarsak düşünsek ya ya çok bilmiş herşeyi ben bilirim havasında alttan almayan sinirli sabit fikirli olsalar ne yapardık ooowww Allah korusun..

iyi tarafından bakalım iyi olsun.....

canım benim senin sorun ne yaaa kafam bozuldu yaaa ben sizlerde mutlu olun çok istiyorum birinizin sıkıntısı kendi sıkıntım gibi çok üzüyor beni

canım benim , nişanlında çok üzülüyor bak yapmayın böyle, tam destek olmanız gerekirken birbirinizi üzmeyin iyice strese gireceksiniz.

senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var bence, şöyle bir iki gün yıllık izin falan kullansan , dinlenirdin

günaydın kızlarrr

günaydın canım,
evlenmeye hazırım artık diyorsun yani

öyle canım ama bende pek alttan alamıyorum zaten sıkıntılarım var.....of 40 yılda bi etek giydim yine şantiye çıktı yaaaa offf ben gdiyorum geldiğimde inş. güzel gelişmeler yaşanmış olur...

kızlar pazar günükü kahvaltı menüm

paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri

sizce nasıl? çokmu uyumsuz bilemedim:44::44:

günaydın kızlarrr

öyle canım ama bende pek alttan alamıyorum zaten sıkıntılarım var.....of 40 yılda bi etek giydim yine şantiye çıktı yaaaa offf ben gdiyorum geldiğimde inş. güzel gelişmeler yaşanmış olur...

sıkma canını umarım çok güzel gelişmeler olur

paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri

valla bence çok güzel bir menü

paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri

Bence gayet güzelll....ayy canım çekti şimdi böyle bir kahvaltıyır...annecime söyleyimde c.tesi böyle mükellef bir kahvaltı yapalım ana-kız....ihtiyacımız var ikimizinde buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…