- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.181
Çok kötü şeyler oldu tatlım...babamlar öğrendi ne yazıkki..aha sadece bu değil birçok olay oldu şu son günlerde...bizde bu arada nişanlıma resmen koptuk gibi oldu...telde görüşüyoruz ama sesinden anlıyorum isteksiz...bende de değişmeler var...bilemiyorum...zamana bıraktım...kayınvalide ile oturdk konuştuk guya ama hiçbirşeyin değişeceğine inanmıyorum
ailem üstüme titiryor...çok üzüldüler onlarda...kimseyi üzmek değil amacım ama resmen yüzümdeki mimikler yok oldu...bir hüzün yerleşti gitmiyor
canını bukadar sıkma canım oluyor biliyoruz bu zamanlarda böyle şeyler..
kıyamam ailenede nasıl üzülmüşler yüzümüzden gülücükler eksilmesin hep gülelim mutlu olalın inşAllah..
günaydın kızlar dün boyunca tavır yaptım oda anladı ne olduğunu yandı tutuştu aradı açmadım ama sert bişi demedim kontroldeyim dedim müdürün yanındayım dedim akşam misafir var dedim oda sevgi olu mesajalr falan yazdı sabahta 4 mesaj yazmış aradı bi kaç defa açmadım epey kötü halde dün ablamla konuşmuş ablam anlatıyo psikolojisi çok bzuk hiç bir işe yaramıyorum hiç bişiyi başaramıyorum diyormuş ama mevzuyuda anlatmamış ablama bi sınava girmişti geçmeyi çok istediği meğer 2 gün önce onun sonuçlarını kontrol etmiş pek iyi değilmiş onada morali bozulmuş falan fistan işte ...........bugünde biraz aklı başına gelsin diye dünki durumu devam ettirecem ama çokta katı olmasam iyi çünkü morali çok bozukmuş .......bu arada evi tuttuk......
şimdi aradı açtım sesi çok kötüydü ama taviz vermedim çok kısa kesip kontrole çıkıyorum ben bye bye dedim ama içim burkuldu ....
Çok kötü şeyler oldu tatlım...babamlar öğrendi ne yazıkki..aha sadece bu değil birçok olay oldu şu son günlerde...bizde bu arada nişanlıma resmen koptuk gibi oldu...telde görüşüyoruz ama sesinden anlıyorum isteksiz...bende de değişmeler var...bilemiyorum...zamana bıraktım...kayınvalide ile oturdk konuştuk guya ama hiçbirşeyin değişeceğine inanmıyorum
ailem üstüme titiryor...çok üzüldüler onlarda...kimseyi üzmek değil amacım ama resmen yüzümdeki mimikler yok oldu...bir hüzün yerleşti gitmiyor
evet canım biraz kırıldığını belli et ama uzatma dediğin gibi canını sıkma zaman herşeyin ilacı
eviniz hayırlı olsun canın senin binadakinimi tuttunuz iyi günler geçirin inşAllah
günaydın canım, nasılsın?
günaydın canım;
çokta katı olma ama fazlada yapma bence yazık nişanlına, zaten yapamadığını farkeder iyice bunalıma girer, bu sefer sen üzülürsün yine.
eviniz hayırlı olsun canım
günaydın canlar
dün baya bir iş yaptım.
önce ev temzilendi camlar,perdeler yıkandı falan,
sonra birkaç komşu geldi yardıma sağolsunlar çeyizlerimi ütüledik, çok zevkli yaaa, Allah'ım herkese nasip etsin
bir an inanamadım evlendiğime
biraz daha işimiz kaldı sonra hepsini hurçlayacaz
hayırlısıyla evleneceksin kuzum
canım çok sevindim sorunların çözülmesine rabbim gönlüne göre versin
ohhh maşallahhh canım benim dün gözlerim seni aradı nasılsın kuzum
güzelll gelinler günaydınnnnn
Günaydın kızlar
SEHKER ne güzel oturup konuşmuşunuz...büyük bir yol katetmişiniz..çok sevindim kuzum.
CHNHN Ayy ne güzel tatlım...büyük bir işi daha bitirdiniz siz...dün hep bakındım sana yoktun :44::44:
Good-heart Tatlım sabah sabah aklıma ilk gelen patatesli yumurta oldu
Günaydınnn
Elimde değil tatlım..insanın bir kırılma noktası varmış sanırım...ben şu anda o noktadayım...bir karar verme süreci içerisindeyim..
Artık kendimi sakinleştiremiyorum..sinir sistemim mahvolmuş durumda..istemsiz halde birşeyler yapıyorum farkında bile değilim...Klasik bir söz ama çok doğru... BEN BÖYLE DEĞİLDİM, BENİ BU HALE GETİRDİLER...
günaydın kızlar dün boyunca tavır yaptım oda anladı ne olduğunu yandı tutuştu aradı açmadım ama sert bişi demedim kontroldeyim dedim müdürün yanındayım dedim akşam misafir var dedim oda sevgi olu mesajalr falan yazdı sabahta 4 mesaj yazmış aradı bi kaç defa açmadım epey kötü halde dün ablamla konuşmuş ablam anlatıyo psikolojisi çok bzuk hiç bir işe yaramıyorum hiç bişiyi başaramıyorum diyormuş ama mevzuyuda anlatmamış ablama bi sınava girmişti geçmeyi çok istediği meğer 2 gün önce onun sonuçlarını kontrol etmiş pek iyi değilmiş onada morali bozulmuş falan fistan işte ...........bugünde biraz aklı başına gelsin diye dünki durumu devam ettirecem ama çokta katı olmasam iyi çünkü morali çok bozukmuş .......bu arada evi tuttuk......
şimdi aradı açtım sesi çok kötüydü ama taviz vermedim çok kısa kesip kontrole çıkıyorum ben bye bye dedim ama içim burkuldu ....
İnşallah canım...
kalplerarası tatlım öncelikle eviniz hayırlı olsun çok sevindim...şükürki çok büyük sorunlarınız yok..nişanlında anlamıştır hatasını...bence düzelir..sende çok uzatma derim bence canım...erkekler böyle çocuk gibi heran eğitilmeleri lazım...kaç yaşlarına gelirlerse gelsinler çocuk gibiler
İnşallah canım...
kalplerarası tatlım öncelikle eviniz hayırlı olsun çok sevindim...şükürki çok büyük sorunlarınız yok..nişanlında anlamıştır hatasını...bence düzelir..sende çok uzatma derim bence canım...erkekler böyle çocuk gibi heran eğitilmeleri lazım...kaç yaşlarına gelirlerse gelsinler çocuk gibiler
günaydın kızlarrr
nasılsınız? dün doktor ve ilaç işimide hallettim tamamdır içim rahatladı şimdi
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
oh oh telaşlar başladı desene maşallah maşallah
günaydın kızlarrr
leylacım çok üzdün sen kendini ya biraz olayları zamana bıraksan inan hepimiz sorunlar yaşıyoruz üzme kendini dilerim herşey yoluna girer
çünkü onlar problem yaşadığında biz hep altdan alıcaz hep destek olucaz olmak zorundayız ya buna deli oluyorum
öyle canım ama bende pek alttan alamıyorum zaten sıkıntılarım var.....of 40 yılda bi etek giydim yine şantiye çıktı yaaaa offf ben gdiyorum geldiğimde inş. güzel gelişmeler yaşanmış olur...
öyle canım ama bende pek alttan alamıyorum zaten sıkıntılarım var.....of 40 yılda bi etek giydim yine şantiye çıktı yaaaa offf ben gdiyorum geldiğimde inş. güzel gelişmeler yaşanmış olur...
kızlar pazar günükü kahvaltı menüm
paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri
sizce nasıl? çokmu uyumsuz bilemedim:44::44:
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
kızlar pazar günükü kahvaltı menüm
paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri
sizce nasıl? çokmu uyumsuz bilemedim:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?