- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.221
TUĞÇEEEE nerdesin kuzum???????
aynen öle artık evinin kadını oldun ay ne hoş ha hayy :112::112::112:
bugün evinin kadını yarın çocuklarının anası olucaksın
Güüünaydınnnnnn,
Haklısın tatlım ama okumussundur belki ben 2 ay oldu işe gireli ve kac kez izin aldım tekrar alıp mahcup olmak ıstemıyorum,zaten utanırım gıdemem doktora tek basıma,annemle hıc gıdemem o yuzden arastırdıgım kadarıyla Yasmın ıyı görünüyody,yanı su yazz dediğin ilaç dahamı düşük mg etkisi aynımı peki?yaa ben zaten 2en fazla 3 ay kullanıcam düzene alışınca bırakıcam korkuyorum troidim var ilerde bebiş olmasına sorun teşkil edecek bi kimyasal kullanmak istemiyorum ama basta mecbur yazz ya da yasmın kullanıcam
beni takip et anacım 4 bucuk yılda ne fanteziler ürettim tahmin edersin,sabırsızlıkla bekliyorum o günleri,bu sıkıntıların acısı baska nasıl cıkar ki
aynen tatlımm yaa ben hep erken gelen haftasonu calısmayan koca hayal etmiştim oldu oldu da kendım ıcın dua etmeyı unutmusum cumartesı 1 e kadar bombooooş oturuyorum ama adam sen gelme bosuna demıyo ne yapalım kadeeeeraksam ben eve gıdene kadar yemek yapsa barı askım alıstırmak lazım,yoksa uyur kesın zaten evden cıkmasın da uyumasına bıle razıyım çok kıskancım ben çoook
canım evde bı gun onceden kalan ekmeklerını ınce dılımler halınde kes,sonra salcalı hafıf bı sos yap su ve yağ ile,ondan sonra evdekı malzemelerden domates siyah zeytın,yesil biber,salam sucuk koy hepsine ustune de kaşar peynir serpiştir fırına at ama sadece üstü açık olsun kasar eriyince çıkar Afiyet olsun,ekmek pizzaların ben cok yaparım bayılır bızımkıler,hem ekmekler israf olmamıs oluyo,taze ekmek olmaz onuda belırteyım
ohh maşallah kız bızım 15 gun kaldı anneme yardım edemıyprum ben hıç,bitanemmm benım için ugrasıyo gece yarlarına kadar
bizim ailelerimiz herseyden cok dusunuyo üstümüze titriyolar ama erkek tarafı acımıyo işte canım üzülme ben de cok cektım baslarda ama artık alıstık aılemde ben de
ne ilacı bu canım doğum kontrolmu yoksa
o zaman sana da önden bir kına gecesi yapalım , haydin kızlar
neşelenelim accık
Eki Görüntüle 418650
o zaman sana da önden bir kına gecesi yapalım , haydin kızlar
neşelenelim accık
Eki Görüntüle 418650
ayy çok zevkli bişimiş yavvvv
hadii kızlarrrrr azıcık dökdürelimmm
haayyddiiiiiii kızlarrr nerdesinizzzzz
haayyddiiiiiii kızlarrr nerdesinizzzzz
katalog canım.burdaki pijama takımı
Eki Görüntüle 418762
canlar dün tuğçe 100 den düşüyordu ıslattınız mı bakim, ben yoktum yaaa okuyamadım fazla geçmişi
Eki Görüntüle 418762
canlar dün tuğçe 100 den düşüyordu ıslattınız mı bakim, ben yoktum yaaa okuyamadım fazla geçmişi
günaydın kızlar dün boyunca tavır yaptım oda anladı ne olduğunu yandı tutuştu aradı açmadım ama sert bişi demedim kontroldeyim dedim müdürün yanındayım dedim akşam misafir var dedim oda sevgi olu mesajalr falan yazdı sabahta 4 mesaj yazmış aradı bi kaç defa açmadım epey kötü halde dün ablamla konuşmuş ablam anlatıyo psikolojisi çok bzuk hiç bir işe yaramıyorum hiç bişiyi başaramıyorum diyormuş ama mevzuyuda anlatmamış ablama bi sınava girmişti geçmeyi çok istediği meğer 2 gün önce onun sonuçlarını kontrol etmiş pek iyi değilmiş onada morali bozulmuş falan fistan işte ...........bugünde biraz aklı başına gelsin diye dünki durumu devam ettirecem ama çokta katı olmasam iyi çünkü morali çok bozukmuş .......bu arada evi tuttuk......
şimdi aradı açtım sesi çok kötüydü ama taviz vermedim çok kısa kesip kontrole çıkıyorum ben bye bye dedim ama içim burkuldu ....
Güüünaydınnnnnn,
aynen tatlımm yaa ben hep erken gelen haftasonu calısmayan koca hayal etmiştim oldu oldu da kendım ıcın dua etmeyı unutmusum cumartesı 1 e kadar bombooooş oturuyorum ama adam sen gelme bosuna demıyo ne yapalım kadeeeeraksam ben eve gıdene kadar yemek yapsa barı askım alıstırmak lazım,yoksa uyur kesın zaten evden cıkmasın da uyumasına bıle razıyım çok kıskancım ben çoook
Eki Görüntüle 418762
Hayırr ıslatmadık :44::44::44::44:
bizim kaç gün kaldı ıslatılmamıza :44::44::44:
Hayırr ıslatmadık :44::44::44::44:
bizim kaç gün kaldı ıslatılmamıza :44::44::44:
Evet unutmuşum bugun 99 günüm kaldı
Moral yok napalım aklıma bile gelmedi
Islatın bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?