2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Hepsi aynı ya ben hep bu dediğini yaşıyom :)

Ayyy kuzum ya kızma bana ama...ayrılıcam edicem deyince bende büyük birşey oldu zannettim..erkekler biz kadar ince düşünceli değilller...ben bugün hastaneye gitsem bunun için çağırmam şahsen nişanlımı...daha eşim değil sonuçta...ilerde hamileliğimde falan gelmesini isteyebilirim yanımda...şükür her işimi halledebilirim..erkeklere böyle davrandıkçada seni işe yaramazda zannedebiliyorlar...onsuz birşey yapamayacağınız düşünebilir...

yok kızlar anlatamadım ben

ben ona benle gelmiyo diye surat asmadım zaten sonra ben bizim orda bi yere gittim yolda da mesajlaştık hep ara ara aradı konuştuk herşey gayet normal sohbet ediyoruz yani durup dururken laf sokuyo sonra ne sendeki bu tavırlar söylenip duruyo gıcık yaa

şöyle bir durum var canım ben nişan evlilikle alakalı herşeyi tek başıma hallediyorum hatta yeri geliyor nişanlımın yapması gerekenleride yapıyorum çünkü çok yoğun çalışıyor sen sadece doktora senle gelmemiş ve hani gerek varmı demiş diye nişan atmayı düşünüyorsan çok sıkıntılı böyle bir nedenle yüzük atacaksan olmazki tatlım şimdiki sıkıntılar hiç birşey evlenince çok daha büyük sıkıntılarla boğuşacaz o zamanda hemen ayrılalımmı diyeceksin sen birazda ihtiyaca göre işlerini tek başına yapmaya alış derim an gelecek eşin yanında olamayacak öyle düşün...

ahh kuzum hiç sorma allahın izniyle artık kurtuldumm

tatlım benim sıkma canını allaha şükür çok büyük bir sorun yok. hemencik yüzük atmalar ayrılmalarda olmaz böyle şeyler için kuzum önce oturulup konuşulurr canım bizlere anlatın fikir alıyosun için rahatladı enazından canım düşünme sakın öyle şeyler

canım aynen sana katılıyorum çok güzel anlattın

kıyamam sana üzme tatlı canını sen
bizde sık sık tartışıyoruz. haklı olduğum halde hep alttan alan taraf benim :)
tartışmalar olmasa zaten ilişki de ben menfaat ararım :) malum stresli dönem inşallah bitecek hepimiz mutlu olacağız :))

yuhh haladaki cesarete bak :)
umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz :)
Rabbim güzel güzel geçim nasip etsin inşallah

Bu arada selam kızlar...
Dün maybelline den rimel allık ve göz makyajı temizleyicisi aldım :))
Sonra da paşabahenin 21 parçalık pasta takımını aldım. Ne nişanlımın aklına geldi kontrol etmek nede benim
eve bi geldim ne göreyim
İçinde 1 tane bardak eksik ve 1 bardak kırılmış durumda
Allahtan yine şükürler olsun bardaklar sade düz olduğu için takımım bozulmuyor

Sakin Ol Canım Ah Bu Erkeklerin Laf Sokma Huyu Olmasa sende biraz gerginsin olur böyle şeyler ama yüzük Atma Kadar Değil Bu Canım
Allah korusun hem

canım ben burda hemcinslerime bile anlatamadım ki kendimi nişanlıma anlatamamam çok normal demekki sorun hastane böylşe bi durum yada her daim yanımda olması değil tanımadığım bilmediğim yerlere yanlız başıma gitmeye çekinirim çünkü kaç kere vukuatım var kayboluyorum ama yinede uzatmadım bildiğim yere gittim ne trip yaptım ne laf ettim durduk yere laf sokuyo bide her tartışmamızda illa ben alttan alıp adım atıcam öle geliyo bi kerede ben alttan alıyim demiyo bu huyuna sinir oluyorum bide özel günüm yakın fazla duygusalım andan birden aşırı sinirlendim

büyüklerimiz boşuna demiyo nişan sürecini kısa tutun diye valla hepimiz tecrübe edindik :) çocuğum olsa istedikten engeç 3 ay sonra düğün yaparım ya ne bu böyle

neyse ki benim 5 aydı walla daha uzun olsa bilemim 1.5 ay kaldı cebelleşiyorum yeminlen :)

çok doğru kızlar ne kadar uzun sürerse o kadar tadsızlıklar çıkyoo herkes bişiler söylüyoo çiftlere yansıyo buda :26::26:

my-everything ne oldu kuzum sizede....bu MAYIS ayı bize yaramadı
nazarlara geliyoruz galiba kızlar
kesinlikle katılıyorum nişan süresi en fazla 6 ay olmalı

İçime su serptiniz ben biraz daha uzun nişanlı kalalım aceleye gelmesin dedikçe arayı uzatmayın diye sıkıştırdılar. 3 buçuk ay nişanlı kalıcam.

aman kız ne güzel 3 ay nişanlı olcaksınız.

işte büyükler hakketen doğru söylüyor kızlar. benimde ağustosta 1 yıl olacak. çok şükür büyük problemler yaşamadım ama çok uzun oldu ben sıkıldım. mayısta evlenmeyi planlıyorduk ama kısmet işte bekle bizi 9 eylül

Kızlarr bişey sorucam nişanınızda araba süslettiniz mi? :44:

ben süsletmedim canım

aynen öyle canım, :128::128:

kısss bende dedim bu kızz niye ayrılcak.

şeker erkekler bu kadar detay düşünemezler herşeyi , takma boşver ben hiç istemem gelsin yanımda gelmezde zaten sen git der

nişanlında sıkıntıda canım üzme onu öyle tepki vermiş olabilir.işleri yoğunsa istemeden yapmıştır, sen sinirlenme alttan al boşver

Son düzenleme:

saol canım allah razı olsun
aldıkların hayırlı olsun inşş değiştirmeye gitseydin canım uzakmıydı aldığın yer

kıyamam ben sana ya sakın yanlış anlama o hususta demek istediğim bir bayan olarak sen daha girişken ol işini ona bağımsız yap asla seni ona bağımlı hissetmesin bir erkek bunu bildimi sana karşı kullanır o yüsden öyle dedim hepimiz gerginiz nişanlılarımızda öyle bende sürekli sorun yaşayan nişanlılardan biriyim nişanlının yaptığını doğru bulduğumdan değil ama nişan atılacak kadar önemli bir mevzu olmasını bırak gerçekten çok ufak birşey kendini bu gibi durumlara alıştır herkes tek başına birşeyler yapmaya ilk başladığında kaybolur sıkıntı yaşar bizde yaşadık 21 yaşımda diyarbakırdan ankaraya geldim tek başıma hayat mücadelesi verdim ilk bir yıl çok zordu şimdi dediğim tek şey ankaraya gelsem hala anasının kuzusu evinden başka hiçbiryeri bilmeyen hiç bir işini halledemeyen biri olarak kalacaktım ....bi bayan olarak hemcinsimin tuttuğunu koparmasını isterim o şekilde kendimi daha güçlü hissediyorum ben nişanlıma danışmıyorum mesela herşeyde o bana danışıyor .....

yaa kızlar Allah rızası için bana bi akıl verin bı türlü orta yol bulamadım ben yaa

biizm düğüne 24 ceyizin gıtmesıne 17 gun var,şimdi bizim sadece evımız bellı oldu babam badana yapıyo bugun bıtecek ıns,daha banyo-wc kapısı aspıratör takılmadı ölçü aldılar sadece,bunlar olmadan ev temızlenırmı kayınvalıdemler hergun gezıyola hıc acele etmıyolar yaa,üstüne üstlük hhallı ve perde daha bu hafta bakıcaz,oda ıcın tv unıtesı aldık bı onunla yemek odası var ,oturma odamıza aldıgımız kose yetısmeyecekmıs ıptal oldu,bide salon takımımdakı yer fıyatı arttırdı bızde vacgecmıstık ama baska yerdede yetısmıyo,aynı magazanın farklı subesınde krem ve grı rengını yapıyolar vızon yokmus,mutfak masası dun gordum bı tane sıgarsa o alınacak portmanto alıncak,ve bunlar ıcın hep para lazım nısanlımın soyledıgıne gore 5 bın Tl kalmıs ellerınde daha 1 bılezık alıcaktı ve bu saydıklarımdan baska gelınlık,damatlık bı suru sey var,şimdi tutturmus nısanlım para yetmeyecek taksıtle alalım,hem ev kıra hem kredı odeyecegız470 hemde bu taksıtlerı yaa kafayı yıycem ben boyle sorumsuz ınsanlar yuzunden yaa,6 ay evvel aldıgımız tv unıtesıne hıc para vermemıs nısanlım tanıdıklarıydı bıde yanı ben bosuna aldık dıye sevınmısım hepsi ödenecek ve ben bıktım artık bunların para tutmama sorunları yuzunden uzulmekten

canım benim yaaa..üzme tatlı canını..son zamanlardaki streslerden çocuklarda bizlerde artık kafayı yedik:))) çoğu erkek böyle davranıyor zaten sıkma canını... şu dünyada mutlu olmanın yolu ne erkekten nede annesinden fazla bişey beklemiyceksin...böylece sorun olmaz

sen onu boş ver ne yaptın drda,dr ne önerdi onlardan bahset bakalım..ben hala gitmedim dra..bir çekingende ben:))))

canım bende yay burcuyumdur burda anlattığımın aksine özgürlüğüne düşkün tuttuğunu koparan bir burcum ve özelliklerinide taşıyorum ben babama bile yük olmak istemedim lise stajından itibaren çalıştım kendi işimi kendim gördüm sadece bu konuda böyleyim işte kayboluyorum çekiniyorum benimde tek kusurum bu oda beni böle kabul etsin ben ona bişi diyince ben böleyim böle kabul et demeyi biliyo uyuz ama haklısın yüzük atıcak bişi yok onda fevri davrandım zaten sakinleşmek için size yazdım direk

Ayyy canım ayyy..seni o kadar iyi anlıyorumki...24 gün kalmış hala zaman var diyorlardır değilmi...bu kadar sorumsuz insanlar bize çattı yani
eşyaların parasını sizmi ödediniz kuzum...kimler ne ödedi?
şu en mutlu anlarımızda birde bunlarla cebelleşiyoruz yani...hadi halı, perde, mobilyaalr hepsi yetişir kuzum..bunları hiç dert etmiyorum ben ama evlendikten sonra kira, borçlar bunlar nasıl ödenecek...hiçmi düşünemiyorlar acaba..hiçmi gençlik yılları akıllarına gelmiyor bu ailelerin...
keşke sana şöle yap böle yap diyebilsem...bende seninle aynı durumdayım ve çıkış bulamıyorum ne yazıkki

İLK 3 ay hap ile korundum 2 ay önce başladım toplam 5 ay içtim yani ilaç sonra bıraktım. ama kullanacaksan her dr genelde yasmin öneriyor. düğününe az kalmış başla bence sonra mutlaka dr git ama
ü,

maşallah vallai he. kaba temizliğini yap sonra ince temizlik yine yapılır.
ayrıca bu borçların hepsini ikiniz mi ödeyeceksiniz ? evlendikten sonra insan gezmek istiyor. siz borç ödemekle geçireceksiniz günlerinizi.
üstelik evinizde kira zor günler bekleyecek seni cnm gerekirse evin boş olsun alma bişey borcun az olsn sonra yine sen ödeyip durucaksın çünkü

bu nişanlılıgın boyle zor oldugunu bılseydım yemın ederım 2 yıl daha bekler 3 ayda evlenırdım ,evlenmeden bıktım yasamaktan yaa bişey görmemiş insanlarla anlasmak cok zor,hep en uygunlarına baktım aklım kalsa da uygununu aldırdım,tanıdıklarından aldım sırf ıstedıler dıye,şimdi öğreniyorum kı benı aptal yerıne koymuslar nısanlımın 1.5 yıldır maasını harcamıslar benım ıcın hıcbısey odememısler yaa evlenınce de pahalı dıye ıc gecırdıklerı esyalarımda otururlar rahat rahat,ben en guzel gunlerımde 5 yıl kredı parası odeyerek daha baslamadan mutsuz ve herseyi ne olacak dıye dusunerek gırıcem yenı hayatıma

Canım takma kafana strese ver malum nişanlın da stresli heralde...
Yaptığı yanlış ama katılıyorum sonuçta bilmediğin yere tek gitmen iyi değil ben de istemezdim yani..
Erkeklerin özür dileme huyu pek yok yani istisnalar elbette vardır ama öyle yani genelde:26:
Bence hata yapıldıysa hatalı taraf özür dilemeli ama herkes böyle düşünmüyor ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…