2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya(((

bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...

ekle canımm bakalım bizlerde hoş önemli olan senin beğenmen tatlımm

hoşgeldin tatlım ohh ne güzel yemekleri yedik keyifler yerine geldii

kızlar ya benim babamda bu sıra hiç konuşmuyo..ve şunu farkettimki biz nişanlımla her akşam görüşürüz( aynı yerde oturuyoruz) son zamanlarda akşamları çıkmama izin vermiyo:))) geçen akşam nişanlım geldi pek sohbette etmedi onla...sanırım gideceğim telaşı onuda sardı(((

Haklısın canım teşekkür ederim, zaten tonla sorun var bir de babama alınırsam çok daha ağır olacak.. Annem de diyor seni kıskanıyor nişanlından ondan böyle arada ayarı kaçıyor diye..

ekle canımm bakalım bizlerde hoş önemli olan senin beğenmen tatlımm

hoşgeldin tatlım ohh ne güzel yemekleri yedik keyifler yerine geldii

ayyy yaaaa benim keyfim yerine gelemedi...yemek çok yağlıydı yiyemedim...ama öğle sonu çiğköfte partisi yapıcaz hocalarla...kimse yemek yiyememiş...onu duyunca keyfim yerime geldi hahahah

merhabaaaa nişanlıma zeytin dalı uzattım güzel bir cuma mesajı yazdım :) bakalım artık...

en iyisini yapmışsın canım, konuşun barışın artık

Haklısın canım teşekkür ederim, zaten tonla sorun var bir de babama alınırsam çok daha ağır olacak.. Annem de diyor seni kıskanıyor nişanlından ondan böyle arada ayarı kaçıyor diye..

annende öyle söylemiş bak
babanı en iyi tanıyan o sonuçta, anneler bilir

babalarımız annemz gibi direk sözlü olarak düşüncelerini dile getirmiyorlar içlerinde tutuyorlar genelde üzüntülerini ve farklı şekilde bize yansıyor benimde evi tutulacağında annemde bende kaç defa hazırlan annemle beraber git görüş dedik yok adam ne gerek var annen gitsin yok öyle yok böyle gitmek istemedi onada ağır geliyo sanırım hiç kız evlendirmedi

ayyy yaaaa benim keyfim yerine gelemedi...yemek çok yağlıydı yiyemedim...ama öğle sonu çiğköfte partisi yapıcaz hocalarla...kimse yemek yiyememiş...onu duyunca keyfim yerime geldi hahahah

ohhh afiyet olsun kuzum, benim yerime de ye.
benimde bugün canım baya çiğköfte istedi ama yemekte mercimek köftesi yedimbaşka zaman yicem çiğköfteyi

Son düzenleme:
açıımmmm yemekte kereviz var

Hiç sevmem o tip sebzeleri

kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya(((

bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...

ekle ekle canım benim de davetiye örneğine ihtiyacım var

hoş geldinnn sefa getirdin leylaa

slm kızlar nasılsınız?? ben sımdı gecmısı okumaya gıdıyorum bı slm vereyım once dedım
bu arada gelınlıgım bıtmıs aradılar yarın gıdıp
hem onu alıcam hemde cıcegımı duvagımı kesemı falan secıcem.
heyecan bastı hafıften :))

çiğdem nerelerdesin sen yahuuu
hoşgeldin...çok merak ettim gelinliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…