- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.561
kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya(((
bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...
Ben geldim
sen üstüne alınma canım babanda üzüldüğü için öyle yapmıştır.bazı insanlar tepkilerini farklı gösterir
Sabreteminim ki seni çok seviyor , babalar paylaşmak istemezler kızlarını birde ilk olarak sen evlenecekmişsin çok farklı onlar içinde
ekle canımm bakalım bizlerde hoş önemli olan senin beğenmen tatlımm
canım sizin düşüncelerinizde benim için çok önemli....her şeyi paylaşıp konuşuyoruz burda çok iyi oluyo...
hoşgeldin tatlım ohh ne güzel yemekleri yedik keyifler yerine geldii
merhabaaaa nişanlıma zeytin dalı uzattım güzel bir cuma mesajı yazdım :) bakalım artık...
Haklısın canım teşekkür ederim, zaten tonla sorun var bir de babama alınırsam çok daha ağır olacak.. Annem de diyor seni kıskanıyor nişanlından ondan böyle arada ayarı kaçıyor diye..
kızlar ya benim babamda bu sıra hiç konuşmuyo..ve şunu farkettimki biz nişanlımla her akşam görüşürüz( aynı yerde oturuyoruz) son zamanlarda akşamları çıkmama izin vermiyo:))) geçen akşam nişanlım geldi pek sohbette etmedi onla...sanırım gideceğim telaşı onuda sardı(((
ayyy yaaaa benim keyfim yerine gelemedi...yemek çok yağlıydı yiyemedim...ama öğle sonu çiğköfte partisi yapıcaz hocalarla...kimse yemek yiyememiş...onu duyunca keyfim yerime geldi hahahah
açıımmmm yemekte kereviz var
kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya(((
bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...
Ben geldim
ohhh afiyet olsun kuzum, benim yerime de ye.
benimde bugün canım baya çiğköfte istedi ama yemekte mercimek köftesi yedimbaşka zaman yicem çiğköfteyi
canım sizin düşüncelerinizde benim için çok önemli....her şeyi paylaşıp konuşuyoruz burda çok iyi oluyo...
evet tatlım paylaş bakalım yorum elbette yaparız
ayyy yaaaa benim keyfim yerine gelemedi...yemek çok yağlıydı yiyemedim...ama öğle sonu çiğköfte partisi yapıcaz hocalarla...kimse yemek yiyememiş...onu duyunca keyfim yerime geldi hahahah
ohhhh afiyet olsun tatlıma şimdiden
slm kızlar nasılsınız?? ben sımdı gecmısı okumaya gıdıyorum bı slm vereyım once dedım
bu arada gelınlıgım bıtmıs aradılar yarın gıdıp
hem onu alıcam hemde cıcegımı duvagımı kesemı falan secıcem.
heyecan bastı hafıften :))
slm kızlar nasılsınız?? ben sımdı gecmısı okumaya gıdıyorum bı slm vereyım once dedım
bu arada gelınlıgım bıtmıs aradılar yarın gıdıp
hem onu alıcam hemde cıcegımı duvagımı kesemı falan secıcem.
heyecan bastı hafıften :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?