2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var :18::18::18:
hayırdır tatlım uzulme bosuna nısanlandıgın ınsan o bı kavgayla soguyacak gıbıyse zaten olmaz bu iş sekerim,korkma kavgalardan sonr ınsan duzelınce daha cok baglanıyo bazen bırbırıne...

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bugün yeni evli bi arkadaşıma davetliyim. Akşamda sözlüm gelicek.

bu türbanda güzel canım zaten benziyolar biraz 2 modelde

canım bence nişanlıktaki türban modeli daha güzel olur

Bu diğerinden farklı geldi ama rahibelere benzetende oldu.
Sanırım nişan kıyafetindeki model olucak.

günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum

Hoşgeldin canım.

Masraf valla şimdi evlencek arkadaşlarıma hep diyorum para biriktirin

ayyy inşallah inşallah

birikim şart bu zamanda

valla ufak ufak başlamak en iyisi
kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var :18::18::18:

Amin İnşallahhhhhhhhh cuma saati sen dualarımızı kabul et Allahım

bende çok acıktım ya çıkıyorum şimdi yemeğe

canım afiyet olsun.
arada tartışmalar oluyor canım öyle hemen soğumaz merak etme, dualarımız seninle canım

AMİN AMİN YA RABBİM. DUALARIMIZI KABUL EYLE. YALNIZ SANA SIĞINIYORUZ VE YALNIZ SENDEN YARDIM DİLİYORUZ....
LİBERTEM GÖNLÜNE SAĞLIK

Bu diğerinden farklı geldi ama rahibelere benzetende oldu.
Sanırım nişan kıyafetindeki model olucak.

BENDE BİRAZ RAHİBELERE BENZETTİM CANIM, DİĞERİ DAHA İYİ

Son düzenleme:
saol tatlım bak artık yan yanasın hayırlısıyla darısı evlenmeyi bekleyenlerin başına...

inşallah hayırlısıyla canımm şükürler olsunki artık yanımda yanındayım

bende çok acıktım... 20 dk var daha çıkmamıza

gittim yemeğimi yedim keyfim yerine geldi

canımmmm aç bırakma kendinii atırşır kuzummmmm

torba nedirki kuzum öyle her ayda değiştirilmez 2 ayda ancak dolar all boşverr

elbette kuzum ama ne oldu canım:44:
kızlarrr ne oluyo böyle herkes tartışıyoo:44::44: birbirinizi kırmamaya çalışın canlarımmmm en güzel günlerr bunlarrr her zaman sevgi dolu olunn

canım hangisi içine sinerse onu yaptır o gün senin günün ve kimsenin ne dediğine bakma boşveerrr salla gitsin milletii

Düğün yaklaştıkça daha sinirli olmaya başladı, ben evin büyüğüyüm daha önce de bizden evlenen olmadı.. Düşünüyorum galiba ben evleneceğim diye bana kızgın ama diyemiyorda evlenme diye, nişanlımı çok seviyor.. öyle ona da hak veriyorum ama benim de üstüme çok gidiyor anlamadan.. Hayırlısıyla şu düğün bir olsa

Canım kısmetinde yokmuş demek o gelinlik, nişanlın iyi düşünmüş bence.. moralini bozma daha iyisi senin olacak,

Yeterince ders almışa benziyor artık canım, şimdi tirip atmayı bırakıp konuşmalısınız karşılıklı, haftasonu da geldi tam vakti.. Tatlıya bağlayın artık..
Hakkında hayırlısı olsun canım..

günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum

Hoşgeldin canım...

kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya(((

bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...

sen üstüne alınma canım babanda üzüldüğü için öyle yapmıştır.bazı insanlar tepkilerini farklı gösterir
Sabret eminim ki seni çok seviyor , babalar paylaşmak istemezler kızlarını birde ilk olarak sen evlenecekmişsin çok farklı onlar içinde

Son düzenleme:
Kereviz yokmuş ama enginarın göbeğini kerevize benzeten mesai arkadaşlarım var
Çok güldüm yaaa

kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya(((

bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...

ekle bakalım bekliyoruz

hoşgeldin canım nasıl bu gün moralin bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…