- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.541
hayırdır tatlım uzulme bosuna nısanlandıgın ınsan o bı kavgayla soguyacak gıbıyse zaten olmaz bu iş sekerim,korkma kavgalardan sonr ınsan duzelınce daha cok baglanıyo bazen bırbırıne...kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var:18::18::18:
bu türbanda güzel canım zaten benziyolar biraz 2 modelde
canım bence nişanlıktaki türban modeli daha güzel olur
günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum
Masraf valla şimdi evlencek arkadaşlarıma hep diyorum para biriktirin
ayyy inşallah inşallah
birikim şart bu zamanda
kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var:18::18::18:
Bizde limoniyiz tatlımmm...Rabbim cuma vakti sevdiklerimizle hayırlısı ile kavuşmamızı sağla...bize güzel, sağlıklı, huzur barındıran yuvalar nasip eyle..tüm olumsuzluklara karşı dimdik durabilecek gücü ver bize..sevdiğimiz insanla hep sırt sırta olmamızı sağla..araya fitne, fesatlık sokacak insanları bizden uzak tut rabbimmm...AMİNNN :26::26::26::26:
kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var:18::18::18:
bende çok acıktım ya çıkıyorum şimdi yemeğe
Bizde limoniyiz tatlımmm...Rabbim cuma vakti sevdiklerimizle hayırlısı ile kavuşmamızı sağla...bize güzel, sağlıklı, huzur barındıran yuvalar nasip eyle..tüm olumsuzluklara karşı dimdik durabilecek gücü ver bize..sevdiğimiz insanla hep sırt sırta olmamızı sağla..araya fitne, fesatlık sokacak insanları bizden uzak tut rabbimmm...AMİNNN :26::26::26::26:
Bu diğerinden farklı geldi ama rahibelere benzetende oldu.
Sanırım nişan kıyafetindeki model olucak.
afiyet olsun herkeze bende kaçtım çok acıktım çokkkk...davullar çalıyor karnımın içinde
saol tatlım bak artık yan yanasın hayırlısıyla darısı evlenmeyi bekleyenlerin başına...
bende çok acıktım... 20 dk var daha çıkmamıza
sen alınca bizde bekliyoruz heyecanla resimleri , nasılsın bakalım evlilik nasıl gidiyor
rica ederiz canım, bizim için zevkti
kuzum sen nasılsın?, hazırlıklar ne alemde
bende acıktım good_heartım yaaa
hoşgeldin canım. bazen aralarda yoğunluktan bende katılamıyorumeşyalarınız içinize sinen olsun inşallah, hallet bir an önce Allah işlerinde kolaylık versin canım
ben de yaa torba parası vermek ıstemıyorum ama fıltresı değişmeyenler,kendini temizleyenler de 500-600 arası yaa cok pahalı
sağol tatlım,ben de sulu sevmıyorum bızım evdekı sulu,ama torba parası vermekde ıstemıyorum torbasızlar da fıltre tıkanıyomus zamanla dıyolar arada kaldım işte
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bugün yeni evli bi arkadaşıma davetliyim. Akşamda sözlüm gelicek.
Bu diğerinden farklı geldi ama rahibelere benzetende oldu.
Sanırım nişan kıyafetindeki model olucak.
Hoşgeldin canım.
afiyet olsun canım, bende 12:30 da çıkıcam
çok da hoşmuş valla
afiyet olsunn kuzummm
Gayet güzell bence canım
açıımmmm yemekte kereviz var
sağol canım baya afiyet oldu valla
Bende çok beğendim kızlar, gayette doğaya faydalı bir nikah şekeri değil mi?
Kuzum babalarımız o kadar üzgünki...bu tarz şeyler söyleyerek kendilerini hafifletmeye çalışıyorlar..babamda bazen sert çıkışlar yapıyor ama sonra çok üzülüyor o da...şu anda onların psikolojiside çok kötü
Allah işinizi rast getirsin kuzucum...şimdiden hayırlı olsun
Herkese hayırlı cumalar
Dün nişanlımla telde baya konuştuk..bana dediki o gelinliği almayalım...niye diye sordum..o gelinliği gördükçe kötü günler aklıma gelecek...sende de öyle olacak...biraz düşündüm ve doğruydu..gittim nişanlıma haber vermedin gelinliği iptal ettirdim...
Temmuzda gidicem adamlar istediğim bir modeli üstüme göre dikecekler..beni göründe halime acıdılar
hünaydın ballı kaymaklarım müdürümle rutin zıtlaşmamı gerçekleştirdim her zamanki gibi zabahtan günümün içine etti neyse öyle psikolojimi bozmuşki bu adam walla ya psikopata bağlıcam yakındane var ne yok bakim arkadaşlar sabah sabah bende nişanlımın içine ateş düşürdüm bugün hem gelinlik hem kına elbisemin provası vardı gelinliğimin son provası bide yalnız bende aşırı şiş var önümüzdeki haftaya gitmeyi düşünüyordum nişanlım aradı bugün provan demi dedi bugün ama benim içimden bugün gelinlik giymek gelmiyor dedim bugün değil dedim eşşekten düşmüşe döndü çok kötü oldu bana dediki aşılamayacak bir sorun varsa beni hiç sevmiyorsan sana ısınamadım dersen seni anlarım kendini zorlama dedi ay öyle kötü oldumki kızlar yaaa benimde o an içime ateş düştü bende öyle birey değil ama senle sorunlarım var onlarıda çözmeden istekli olabileceğimi sanmıyorum dedim yanlışmı yaptım bilemiyorum...
günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum
sevmezmisin kuzumm
aynen canım çok güzel bende çok beğendim
Kereviz yokmuş ama enginarın göbeğini kerevize benzeten mesai arkadaşlarım var
Çok güldüm yaaa
düğün yaklaştıkça daha sinirli olmaya başladı, ben evin büyüğüyüm daha önce de bizden evlenen olmadı.. Düşünüyorum galiba ben evleneceğim diye bana kızgın ama diyemiyorda evlenme diye, nişanlımı çok seviyor.. öyle ona da hak veriyorum ama benim de üstüme çok gidiyor anlamadan.. Hayırlısıyla şu düğün bir olsa
Kereviz yokmuş ama enginarın göbeğini kerevize benzeten mesai arkadaşlarım var
Çok güldüm yaaa
kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya(((
bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...
Ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?