2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tabi senın ıcın cok kullandıgın bı tabırse bılemıycem tatlım,ama benım bu durumda yorum yapmam yanlıs olur belkı sızın durum farklı cok zamn olmamıs tanısalı hemen nısanlanmıssınız bu sureı dusunmeye baslamıssınız dolayısıyla bıbırınızı tanıma,yenıden asık olma bağlanma olayları oncelıkle asılmamıs bunlar onceden yasansa daha ıyı tanırdınız daha kolay atlatırdınız belkı bılemıyorum bız 4.bucuk yıldır bırlıkteyız benım teklıfıne karar vermem 6 ay surdu lıseden arkadasım olmasına ragmen,o yuzden yorum yapamıyorum ben bıle hergun yenı bı alıskanlıgını zaafını ogrenıyorum kaldı kı sız daha cok yenısınız

kolay gelsin kuzum hallet işlerini gelde sohbet edelimm evli olmak sence nasıl bi duygu ben çok tuaf hissediyorum kendimi

Kızlar sizce Elektrik süpürgesi toz torbalı olanlar mı daha iyi yoksa torbasızlar mı karar veremıyorum bı turlu yaa philip slıcam galıba ama buna karar veremedim henuz:18::18::18:

ne demek kuzumm bizler burda ne için varızz

canım ben torbalı aldım torbalı daha kullanışlı gibi geliyo sulu olanı sevmiyorum ama tercih senin

kızlar günaydın.artık muhabbetlerinize pek katılamıyorum ama takip ediyorum işler yoğun.yarın inşallah eşyalarımızı almak için nişanlımın yanına gidiyorum inşallah hayırlısıyla sorunsuz alır çıkarız içimize sinen olur.aileler karşılaştığında bi sıkıntı çıkcak die çok korkuyorum.ALLAH öyle durumlardan korusun.

Kızlar bide balayı için marmarise gitmek istiyoruz ama fikriniz var mı yada marmaris tarafına gidecek olan aklım çok karıştı internetten baktım ama.

ALLAH'A emanet olun kızlar...

hayırlı olur inş canım inşş sıkıntı çıkmaz rabbim yardımcınız olsun

sen alınca bizde bekliyoruz heyecanla resimleri , nasılsın bakalım evlilik nasıl gidiyor

Hepinize çok teşekkür ederim =)

rica ederiz canım, bizim için zevkti
kuzum sen nasılsın?, hazırlıklar ne alemde

kızlar ben çok acıktımm daha yemek saatinede var:44:

bende acıktım good_heartım yaaa

hoşgeldin canım. bazen aralarda yoğunluktan bende katılamıyorum eşyalarınız içinize sinen olsun inşallah, hallet bir an önce Allah işlerinde kolaylık versin canım

Son düzenleme:
bende bi türlü karar veremedim ama sanırım philips toz torbasız alacağım.
Biraz pahalı ama.

ben de yaa torba parası vermek ıstemıyorum ama fıltresı değişmeyenler,kendini temizleyenler de 500-600 arası yaa cok pahalı
ne demek kuzumm bizler burda ne için varızz

canım ben torbalı aldım torbalı daha kullanışlı gibi geliyo sulu olanı sevmiyorum ama tercih senin
sağol tatlım,ben de sulu sevmıyorum bızım evdekı sulu,ama torba parası vermekde ıstemıyorum torbasızlar da fıltre tıkanıyomus zamanla dıyolar arada kaldım işte

zamanla zaten hepsi yıpranıp bozulcak canım al gitsin istediğini

kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var :18::18::18:

zamanla zaten hepsi yıpranıp bozulcak canım al gitsin istediğini

valla bende nerdeyse küçük eşyalarımı hep bu kafa ile aldım...eşyalar biraz şans meselesi...en dandik marka bazen çok iyi çıkıyor, en ünlü markada çok dandik çıkabiliyor...bismillah deyip alıcan...

kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var :18::18::18:

Bizde limoniyiz tatlımmm...Rabbim cuma vakti sevdiklerimizle hayırlısı ile kavuşmamızı sağla...bize güzel, sağlıklı, huzur barındıran yuvalar nasip eyle..tüm olumsuzluklara karşı dimdik durabilecek gücü ver bize..sevdiğimiz insanla hep sırt sırta olmamızı sağla..araya fitne, fesatlık sokacak insanları bizden uzak tut rabbimmm...AMİNNN :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…