- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.521
o tabiri ben çok kullanırım canım ya teşbihte kusur olmaz bana göre kötü bi tabir olmadığından söyledim ben zaten kendimi suçladığımıda belirttim sonrasında ben sabırla bazı şeyleri anlaması için her yolu denedim bu süreçte en son bu kaldı yapmaktan keyif aldığımdan yapmadım mecburdum yapmaya ben düşmanım üzülse destek olmayan çalışan bir karakterdeyim ama bu kişi benim eşim olacak ise ikimizinde ömür boyu mutluluğu için yapılması gerekeni yapıyorum evet bugün yaptığım fazlaydı kendimide çok eleştirdim ama benim gerçek nedeni söylememe fırsat vermeden o yorum yapmaya başladı... ben onun gönlünü alırım almasına ama şimdi o da sorumluluk almalı ve problemleri çözmeye odaklanmalı artık...
gülecez gülecez ben artık umutla bakıorum geleceğe
hoşbuldum canım
oy tuğçecim çok pahalı ya bu davetiyeler yaa
Hayırlı Cumalarrr....
napıyosunuz kızlarr?
şirkette, ben yokken işlerim epey karışmışşbu hafta hep onları derleyip toplamakla geçti, bu haftanın işleri de sartı tabii ki
neyse sağlık olsun :)
Teşekkür ederim kızlar,hepiniz tekere teker haklısınız bu tur seylerde dua etmekde cok onemlı,ne bıleyım hiç sevdiğimöin ailesi için dua atmemıstım belkıde bu yuzden,bundan sonrası ıcın etmemız lazım Leyla tatlım senınde inşallah evlendiğimizde bu tur sıkıntılar hiççç gelmez basımıza inşallah Allah bıze kendı yuvmızda mutlu olmayı nasip eder(Amin):26::26::26:
Hayırlı cumalar taze gelin
Kızlar sizce Elektrik süpürgesi toz torbalı olanlar mı daha iyi yoksa torbasızlar mı karar veremıyorum bı turlu yaa philip slıcam galıba ama buna karar veremedim henuz:18::18::18:
kızlar sizce elektrik süpürgesi toz torbalı olanlar mı daha iyi yoksa torbasızlar mı karar veremıyorum bı turlu yaa philip slıcam galıba ama buna karar veremedim henuz:18::18::18:
kızlar günaydın.artık muhabbetlerinize pek katılamıyorum ama takip ediyorum işler yoğun.yarın inşallah eşyalarımızı almak için nişanlımın yanına gidiyorum inşallah hayırlısıyla sorunsuz alır çıkarız içimize sinen olur.aileler karşılaştığında bi sıkıntı çıkcak die çok korkuyorum.ALLAH öyle durumlardan korusun.
Kızlar bide balayı için marmarise gitmek istiyoruz ama fikriniz var mı yada marmaris tarafına gidecek olan aklım çok karıştı internetten baktım ama.
ALLAH'A emanet olun kızlar...
hayırlı olur inş canım inşş sıkıntı çıkmaz rabbim yardımcınız olsun
Canım ucuz olanlarda çok kalitesiz inan
En içime sinen uygun olan buydu
kızlar ben çok acıktımmdaha yemek saatinede var:44:
bi bakalım da bizde mecbur yaw ne masraflı işmiş bu düğün dernek
Amin canım,
gülüm daha nikah resimlerimi bile gidip alamadım belediyeden, düğün resimlerini ise arkadaşlar facebooka ekledikçe çalıyorum :))))
ama dış çekimlerin cd'si gelmedi henüz.... daha doğrusu biz gidemedik daha
Hepinize çok teşekkür ederim =)
kızlar ben çok acıktımmdaha yemek saatinede var:44:
kızlar günaydın.artık muhabbetlerinize pek katılamıyorum ama takip ediyorum işler yoğun.yarın inşallah eşyalarımızı almak için nişanlımın yanına gidiyorum inşallah hayırlısıyla sorunsuz alır çıkarız içimize sinen olur.aileler karşılaştığında bi sıkıntı çıkcak die çok korkuyorum.ALLAH öyle durumlardan korusun.
Kızlar bide balayı için marmarise gitmek istiyoruz ama fikriniz var mı yada marmaris tarafına gidecek olan aklım çok karıştı internetten baktım ama.
ALLAH'A emanet olun kızlar...
bende bi türlü karar veremedim ama sanırım philips toz torbasız alacağım.
Biraz pahalı ama.
sağol tatlım,ben de sulu sevmıyorum bızım evdekı sulu,ama torba parası vermekde ıstemıyorum torbasızlar da fıltre tıkanıyomus zamanla dıyolar arada kaldım iştene demek kuzumm bizler burda ne için varızz
canım ben torbalı aldım torbalı daha kullanışlı gibi geliyo sulu olanı sevmiyorum ama tercih senin
saol tatlım bak artık yan yanasın hayırlısıyla darısı evlenmeyi bekleyenlerin başına...
bi bakalım da bizde mecbur yaw ne masraflı işmiş bu düğün dernek
ben de yaa torba parası vermek ıstemıyorum ama fıltresı değişmeyenler,kendini temizleyenler de 500-600 arası yaa cok pahalı
sağol tatlım,ben de sulu sevmıyorum bızım evdekı sulu,ama torba parası vermekde ıstemıyorum torbasızlar da fıltre tıkanıyomus zamanla dıyolar arada kaldım işte
zamanla zaten hepsi yıpranıp bozulcak canım al gitsin istediğini
bende çok acıktım... 20 dk var daha çıkmamıza
kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?