- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.781
bende o şekilde üye oldum canım
bende öle üye oldum..yapmamız gereken şey etafımızdaki hiçbir insana bu siteden bahsetmemek
bulmaları çok zor tatlım benim öyle bir korkum yok olsada yazdıklarımı nişanlımdan saklamam direkte söylüyorum sıkıntı değil benim için ama olmasereken bir gizliliğin olması böyle büyük bir paylaşım sitesi ama hiç özen göstermiyor kullanıcı memnuniyetine dikkat etmiyorlar çok rahatsız oldum
bulmaları çok zor tatlım benim öyle bir korkum yok olsada yazdıklarımı nişanlımdan saklamam direkte söylüyorum sıkıntı değil benim için ama olması gereken bir gizliliğin olması böyle büyük bir paylaşım sitesi ama hiç özen göstermiyor kullanıcı memnuniyetine dikkat etmiyorlar çok rahatsız oldum
Herkes aynı şekildeki buldu ki siteyi
Napiyosun bakiiiim
napim kös kös oturuyorum nişanlım bugün gelecekti söz ona resmi tallerde iş yeri izin veriyor sevgili müdüreleri istanbuldan kontrole gitmişmiş yok yalan dünya dizisini izlemeden yola çıkmayacakmışmış nişanlımı rehin almışmış bu ne saçmalık allah aşkınanişanlımın mesai saati 8-5 kimenesi akşam naptığı kadın bırakmıyormuş birde her kadın dediğinde saçını başını yolasım geldi yaw
Ahhh tatlim yaa git yol beklemen hata ne münasebet yanına gelmesi gerek senin nişanlında bayaa fena durumda egitim şart
Sabrini taktir ettim
yok son konuştuğumuzda ben izin istim yola çıkayım dedi 2-3 saat ses çıkmayınca geliyo sandım sonra bi mesah rehin alındım diyor öyle kötü oldumkiiiçim içimi yerden size iyi muhabbetler bye bye dedim
Haklisin tatlim kötü olmuş nası gönlünü alcak artık düşünsün öyle hemen affetmede burnu surtsuz arasın seni biraz gercekten kırıldığını üzüldüğünü sinirlendiğini anlasın
ya geçen bi sıkıntımız vardı daha kötüydüm biraz mesafeli oldum sırf hatasını anlasın diye burda arkadaşlar beni haksız buldu gibi uzattığımı hata yaptığımı söylediler daha bugün biraz konuşmaya başladım al sana yine.işe yeni girdiğinden izinle dikkat çekmek istemiyor çemkiremiyorçok telefonla görüşmek istemiyor hep anlamaya çalışıyorum işte bakalım nolcak ama ben kıskancım ya yani öyle şeyler canımı sıkıyor müdür erkek olsa yine bu kadar gerilmiycem kadın rehin aldı bırakmıyor ne demek ya :'(
Olmaz ki tatlim herkes calışma zananinda oZel hayatınada zaman ayırması gerek sen ona 1 saat benimle telefonla konus demiyorsun ki yemek yerken falan 5 dk nasılsın desin msj atsın nasıl göze carpanilirki bu durum
Müdür konusunda tamamen saçmalamis oZel zamaninida müdürler geçirmek ne demek bide kadın sen yine sabırlı olda bence biraz tavır yapı hatasını anlasın
hatasını anladı ofise geçmiş kadının istanbula gitmesini bekliyoır kadın 6-7 gibi gidecekmiş yalan dünyayı izlemeden hanfendi yola çıkamazmış
Gelmesi önemli tatlim gelcekmi yani?
bulunduğu yerden ankaraya araç yokki en geç akşam 8 de araba var tatlım gelemeyecek belki yarın bile akşama kadar gelemez allah bilir
Nerdeki araba yok neyse tatlim yaa umarım gelir biraz zaman geçirirsiniz
şekercim beypazarında ...hele dur sen nikah işlemlerini yaptın demi tahlillerin falan bitti mi???
Aaaaaa evet tatlim unuttum onları hemen söyleyeyim
Öncelikle 2 Haziran 2012 saat 20.15 nikahınız vaaaaaaar:123::123::123:
Bir kina malzemeleri yapmış kaynanam görsen olağanüstü super harika dibim düştü resimleri yuklucem resimledim hepsini
Yarın aksam abinin nisanı var super bir elbise aldık bugun nişanlımla cok çekici bı Sey oldum yarın aksam resim çekilecek bol bol koycam pazar gunu
Nişanlımın damatligini sipariş ettik damat tween den cok yakıştı Canim kocama Pazartesi gunü alcaz hepsini gömlek bedeni uygun yoktu bisse den 2 tane damat gömleği aldık ciddi guZel bittim hepsine Canim kocama herseyin en güzelini hak ediyor fazlasıyla aldık ettik bide kina icin sipariş verdik bı takım daha söyledik damat tween den öyle iste tatlim önümüzdeki hafta cok ısınız var yorulcaz baya bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?