- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.801
süppperrrrr ne dolu dolu geçmiş çok sevindim wallaa evet kına malzemelerinin yarınki halinin hepsinin fotosunu istiyorum:) damatlığı ne kadara aldın canım ?? biz daha damatlık bakmadık benden ona sıra gelmedide
Resimleri hemen koycam zaten dayanamıyorum
Bisse den 2 tane damat gömleği 380 tl ödedik
Damat tween den aldığımız damatlik papyon ayakkabı bel kuşağı Akay san gelinlik alanlara %20 indirimli 1800 tl tuttu
Kina gecesinde giyeceği sadece takım 1000 tl yine ona alınacak gömlek ayakkabı kravat 700 falan tutar
Başka bı Sey kadımı bilmiyorum
bunların hepsini senmi aldın :) yoksa kendinemi aldı
Ben aldım tatlim neden kendi alsın o benim alış verişimi yaptı bende onun alış verisini yapıyorum öyle olmuyor mu zaten
o işin espirisi idi ama kızların aldıkları damatlığa göre fiyatlar fazla geldi bana ben daha bakmadığımdan dolayı fiyatlar hakkında bilgim pek yok şekercim ama bizde erkeğe kına elbisesi alınmıyor mesela kendisi alıyo her yörenin adetleri farklı zaten egeden kız alın derler geneldebugüün gelinliğim hazırdı son provam vardı gitmedim :) vücudumda çok şiş vardı o halde ölçü alınsın istemedim
Olsun tatlim kendini daha iyi hissedince gidersin önemli olan bu
Ben öyle almayı cok severim zaten tatlim hergün alış veristeyim biraz nisanlimdada bendede marka takıntısı var o yüzden fazla tutmuş gibi görünüyor biz daha fazla tutacak diye bekliyorduk
Bendede dün gitti kilo vermisim büyük geldi gibi biraz bügünde 38 beden elbise büyük geldi tamam dedim zayıflamıştım keskin
bnde 10 gündür öğünümü 3 te 1 e indirdim kilo vermeyi bırak utanmasam alacamnasıl bişi anlamadım hastalık öncesi acaba o yüsdenmi ama çok sinir oldum normalde bu kadar yesem 10 günde 4 kilo verrdim hem hareket hem öğün azalttım :)
Evet daha oncede söylemiştin meden kilo veremiyorsun acaba :44:
Bence bünyenden kaynaklanıyor tatlim cok kiloluda görünmüyorsun zaten neden kilo vermeye çalışıyorsun ki :44:
aşırı olmasada fazlam var 5-6 kilo versem iyi olacaktı gelinlik daha yakışırdıamannnn beni beğenen böle beğenmiş aslında ...metabolizmamla alakalı sanırım bilemedim işte
Zaten gelinliği öyle bı sıkıyorlar ki 1 beden küçülüyorsun ben gelinliği bı giydim waaaaaw oldum Nişanlımda bon gibi baktı eeeee dedim guZel iste ne diyeyim dedi üstümde gelinlik vardı şükretsin ama boguvercektim bide ne denilecek ben nerden bileyim diyorbügünde elbise deniyorum cok guZel oldu diyor ben bakıyorum ama öyle demem gerek dedi diyo saldıracaktim resmen yine şükretsin topuklular vardı
yaaa dur benimkini sölim sen şükret 2. provamda kız arkadaşım fotomu çekti nişanlıma gösteriim diye sonra sevgili nişanlımla görüştük hiiç sormuyo bile gelinlik ne aşamada nasıl bi foto çek demiyo göstermicemtim kız arkadaş mesaj yazdı benim hatrıma göster ona dedi tamam dedim gösterdim tek kelime demedi :) bend eheyecanla bişileri demesini bekliodum hiç ne bir kelime ne yorum öle zoruma gittiki ee dedim ne diim ki dedi
Bitiriyorlar iste Yaaa boğuvermek geliyo içimden odun resmen bide taktik gelişirmiş benimki koptum
Seninki beter sen anlattıkca benimkine şükrettim seninki beterin beterinin beteri
Koptum yaa nasıl eğitcen sen nişanlını tatlim
iyi akşamlar kızlarrrr
gelinlik provalarınız nasıl gidiyor ben daha nişanlık arefesindeyim benimkide benden meraklı nişanlık nasıl oldumu bittimi nasıl oldu bilmemne diye sorup duruyor şehirler farklı olduğu içinde gelip göremiyorresim çek diyor yasak olduğundan çekemiyorum meraktan çatlıyor bu arada kına gecesi için erkeğe takımmı alcaz birde anammmm ben bunu bilmiyordum bizde alınıyormu acaba :26:
bizde alınmıyor canım ama her yörede farklı işte bilmiyorum :)
bizdede alınmıyormuş anneme sordumda şimdi bazı yörelerde var dedi artık takım elbise,nişanlık görmek istemiyorum rüyama giriyor
iyi akşamlar kızlarrrr
gelinlik provalarınız nasıl gidiyor ben daha nişanlık arefesindeyim benimkide benden meraklı nişanlık nasıl oldumu bittimi nasıl oldu bilmemne diye sorup duruyor şehirler farklı olduğu içinde gelip göremiyorresim çek diyor yasak olduğundan çekemiyorum meraktan çatlıyor bu arada kına gecesi için erkeğe takımmı alcaz birde anammmm ben bunu bilmiyordum bizde alınıyormu acaba :26:
ah bi bilsem bizimki tabi dağ başında maden ocağında müsade ette seninki daha iyi durumda olsun meslekten :)
Almadan elbiseleri resim çektirmiyorlar ben hiç bı yerde resim çektirmek istemedim gelinlikcide kendi dedi resim çekelim diye
Biz alıyoruz tatlim kina icinde ne giycek ki ben adet falan bilmem alalım dedim tmm dedi aldık alınmıyorum alınıyormu hiç bı fikrim yok Bwnimde olağan gelişen bir olaydı
nişan ne zaman düğün ne zaman canım ??
Almadan elbiseleri resim çektirmiyorlar ben hiç bı yerde resim çektirmek istemedim gelinlikcide kendi dedi resim çekelim diye
Biz alıyoruz tatlim kina icinde ne giycek ki ben adet falan bilmem alalım dedim tmm dedi aldık alınmıyorum alınıyormu hiç bı fikrim yok Bwnimde olağan gelişen bir olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?